Y

Yüzbaşı
07 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
361 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
13 yıl
5770 ve Composite (tv out) sorunu
Sorun şu: daha önce sistemde takılı olan hd4850nin svideo çıkışından şu (http://www.hisdigital.com/tr/product2-407.shtml) S-Video to Composite Adapteri kullanarak tüplü tvden görüntü alabiliyordum. kartımı değiştirdim 5770 aldım. bu kartta bildiğiniz gibi svideo çıkışı yok. 5770le dvi to vga dönüştürücünün üstüne vga to svideo kablosu ile bağlantı kurmayı denedim ama tvyi algılamadı ekran kartım. biraz araştırdım bu tür kablolar sinyal dönüştürmediği için genelde işe yaramıyormuş. sinyal dönüştürücüler çok pahalı. ben daha ucuz bir yol arıyorum tüplü tvmden görüntü almak için.

şu şekilde bir çözüm olabilirmi acaba? nvidia ve ati kartları birlikte kullanılıyormuş. anakartımda çift pci-e giriş var. diğer girişe herhangibir nvidia kart takıp sadece svideo çıkışını kullanabilirmiyim. Physx olayı için butür çift kart kullanmı varmış ama ben 2. kartı sadece svideosundan tvye görüntü vermek için kullanmak istiyorum. Physxle falan işim yok. iki farklı kartı bu şekilde kullanabilirmiyim? kullanabiliyorsam farklı yazılımlara ihtiyacım varmı yoksa 2. nvidia kartın driveri kurmam yeterli olacakmı? eğer böyle bir olay olabiliyorsa bunun için ucuz bir nvidia kart alacağım. peşinen masrafagirmek istemiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. herkese iyi forumlar..

svideodan görüntü almak için kullandığım aparat bu:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
14 yıl
Piranha Max Kulaklık Girişi (MİNİ USB 8 PİN)
bendeki piranha max telefonun kulaklığı malesef pek tatmin edici değil. başka bir kulaklık almak istiyorum ama telefonun kulaklık girişi bir acayip. 8 pinli. araya araya kafam döndü ama 8 pin şeklinde ne jack ne çevirici ne başka bişi nede kulaklık bulabildim. ya o 8 pin denen şeyin başka bir ismi var yada böyle bir jack yok galiba. 4 5 11 pin şeklinde baya var piyasada ama 8 pin yok nedense. http://images.bizrate.com/resize?sq=160&uid=961963600http://i5.ebayimg.com/01/i/001/41/ab/3c28_1_b.JPG bendeki giriş bu ince 8 pin olandan. birde daha şişman 8 pinler var onlardan değil. bu işlerden anlayan birileri varsa yardımlarına ihtiyaç var. bunlarda kendi fotoları.


usb kablosunun ucu: < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.