E

Çavuş
07 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Ligin en iyi DOS ST RB GK si TARTIŞMASIZ Bizde
Böyle bi omurgada kim oynasa iyi gözükür zaten.Tahminim 5 6 hafta kala şampiyonluğu ilan ederiz.
E
7 yıl
Osmanlı maçı bilet yardım
Osmanlı maçına bilet almak istiyorum ama misafir bölümüne alamıyorum sadece 1. Ve 2 kategori bilet satışı açık.Misafir tarafını sonra mı açıcaklar acaba? Pek bilgili değilim de.
E
7 yıl
Selçuk gerçekten kesik yedi inanamıyorum
Basındaki haberlere rağmen bugün 11 çıkmasını bekliyordum.Tudor a helal olsun.Ne hocalar geldi geçti kesemedi adamı.Hak edene veriyor formayı bravo!
E
7 yıl
Maiconu Beğenmeyenler...
Maçtan maicon çıktı defans çöktü resmen hemen gol yedik.Adam bir maç ahmet'le bir maç koray la oynuyor yeri geliyor selçuk çöpü yüzünden oyun kurmaya çalışıyor hala adama sallayanlar var.

Serdar eğer sakatlanmazsa ve bir tandem oluşturusa maicon ile ligin en iyi stoperleri olurlar.Serdar hızlı süpürücü maicon un eksiklerini çok iyi kapatır
E
7 yıl
Feghouli Salı İstanbul\u0027da
Bonservis 4.5
Maaş 3.1
Hayrılı olsun.Seneler sonra ilk defa beyni olan kanat izleyeceğiz.Darısı diğer eksik bölgelerimize
E
7 yıl
Tolga Yada Selçuk Kesin Gol Atıcak
İçime doğdu genellikle tutar tahminlerim.Bu ikisinden biri gol atıcak ve sezonun sonuna kadar 11 de oynayacak
E
7 yıl
Son dk Bruma Rb Leipzig de!!
Bruma RB Leipzig'e transfer oluyor! Galatasaray ile RB Leipzig ile uzun süredir süren görüşmeler sonrasında anlaşmanın sağlandığı, Bruma'nın menajeri Catio Balde tarafından açıklandı.

Portekiz'de konuşan Catio Balde, iki kulübün anlaştığını söylerken, "İki kulüp arasında anlaşma sağlandı, Bruma sezonun son maçına çıkacak. Kulüpler transferi resmileştirmek için görüşüyor, bu tarz transferlerde sağduyulu olmak her zaman gereklidir" ifadelerini kullandı.

Catio Balde, Almanya'da oynamanın Bruma'nın kariyeri için de doğru bir hamle olacağını söylerken, "Alman Ligi'nde oynamak, Bruma'nın yeni bir seviyeye çıkmasını sağlayacaktır" diye konuştu.
18 MİLYON EURO ÖDEYECEK"

Öte yandan Portekiz'den Record Gazetesi'nin haberine göre, Leipzig Galatasaray'a transfer karşılığında 18 milyon euro ödeyecek. Bruma ise, RB Leipzig ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık -vergiler düşmeden- 6,6 milyon euro kazanacak.

Bu transferin karşılığında da oyuncunun yetiştiği kulüp olan Sporting'in, 450 bin euro da yetiştirme bedeli kazanacağı kaydedildi.
E
7 yıl
Snejder Yoksa Selçuk İyi
Evet beyler herkes bunu anlamıştır artık selçuk ve sneijder 11 de olduğu zaman işler karışıyor.Birisinden kurtlumamız lazım ya şino ya xelçuk.
E
7 yıl
Quaresma bizde olsa Eren in 30+ Golü vardı
Türkiyenin en iyi kafa topuna çıkan forveti bizde ama maç başına 2 orta bile açamıyoruz.İyiki geçen sene Eren i alamamış bjk alsalar en az 15 puan fark atarlar herhalde.

Hadi kanatlarımız orta açamıyor anlarım ama beklerimize bakın carole orta nedir bilmiyor adam, sabri desen açmasa daha iyi.linnes desem çizgiye iyi iniyor ama onunda hiç lak diye adrese teslim bi ortasını göremedik.Cavanda diyecem ama diyemiyorum adamın resmini görsem adını duysam çıldırıyorum ya.

Ama suç yönetimde elimizde birsürü kanat varken gidip kanat alıyorlar elimizde birtane bile adam akıllı bek yok.Hala sabri oynuyor sağ bekte cavanda alındı linnes alındı ama biz hala sabrinin trivela şutlarını izlemek zorundayız
E
7 yıl
Marsilya Diarra nın sözleşmesi fesh etti
Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Marsilya, orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon takıma katılan 31 yaşındaki Diarra'nın sözleşmesinin, karşılıklı anlaşılarak feshedildiği bildirildi.

Transfer döneminde ismi Türk ekipleriyle de anılan Fransız futbolcu, 1,5 sezon görev yaptığı Olympique Marsilya'da 45 maçta forma giyip bir gol attı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.