K

Binbaşı
03 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Lazer Yazıcı Tavsiyesi
Merhabalar. Şu an kullandığım sıvı kartuşlu yazıcı kendinden geçtiğinden ve mürekkebin dökülmesi kurumasından bıktığımdan öğrenci işi bir lazer yazıcı aramaktayım. Bütçem maksimum 190-200₺'dir. Sadece siyah çıkartması yeterli olur. Tarayıcı, faks gibi özelliklere gerek yok. Toneri uzun gitsin ve sıkıntısız doldura bileyim yeter. Ben biraz araştırıp Brother Hl-1111'i gözüme kestirdim. Kullanan, sıkıntı yaşayan veya başka bir yazıcı tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler. Bir de aynı fiyata Canon i-Sensys LBP6030B var hangisini tercih etmeliyim?
K
9 yıl
Kadro Boyu
Merhabalar bisiklete yeni başladım salcano ng650 alacağım. 1.83-1.85 boyum var. 26'' 18 kadro boyu bana uyar mı? Yani kocaman sele borusuyla dolaşmak zorunda kalmam değil mi? Teşekkürler.
K
9 yıl
Sakal Makinesi
Merhaba bir sakal makinesine ihtiyacım var. Aradığım özellikler;
-Kirli sakal tıraşı ve tertemiz traş yapabilmeli.
-Temizlemesi kolay olmalı.
-Şarj konusunda genel olarak bir bilgim yok zaten.( Hangi makine ne kadar gider vs.)
-80₺'yi geçmek istemiyorum.
Aklımda Braun Cruzer 5 var. Benim için ideal midir? Teşekkürler...
K
9 yıl
1200 Tl Kasa Tavsiyesi
Merhabalar, bir arkadaşım için sistem lazım oldu ben de buraya sorayım dedim.
Arkadaşımın bütçesi 1200 Tl.(Çok lazım gelirse azıcık oynayabilir.)
İstediği bilgisayarda oyun oynamak ve nette gezinmek.
Sadece kasa yeterli.
Kendisi toplayamaz bu yüzden bilgisayarı toplayıp veren bir yerden önerirseniz iyi olur.
TEŞEKKÜRLER...
K
9 yıl
Deepcool Gammaxx S40
Merhabalar, uzun zamandır Amd Fx 6300 ile birlikte gelen stok fanı kullanıyordum. Yazın gelmesiyle birlikte yükte bilgisayarım kapanmaya başladı. Bunun için yeni bir soğutucu almaya karar verdim. Deepcool Gammaxx S40 işimi görüp bana overclock yapabilme imkanı sunar mı? Bir de Gigabyte If 333 kasaya sığar mı? Teşekkürler.
Ya da önerebileceğiniz 90-100 tlyi geçmeyen bir soğutucu var mı?
K
10 yıl
BF4 Multiplayer Sorunu
Arkadaşlar merhaba , ilk olarak yanlış yere açtıysam özür dilerim. Orijinal BF4 sahibiyim multiplayer bir servera joinliyorum yükleme ekranı geliyor Fps 30 civarı daha sonra tam servera geçerken gelen bir siyah ekran oluyor ya işte orda takılıyor ve Fps de 0 a düşüyor. Ne yapmam gerekir , teşekkürler.
K
10 yıl
AirFlow Temperature Failed
Merhaba ,
Son günlerde bilgisayarımda oldukça fazla mavi ekran ve donma sorunu yaşıyorum. Ramlerinde sorun olduğunu düşünüp memtest yaptım. Bir sorun çıkmadı. HD Tune'da ise bu hata ile karşılaştım. Bu donmanın , mavi ekranın sorunu bu mu? Bu ise çözülecek bir şey mi , garantiye mi göndermeliyim ? Teşekkürler.
K
10 yıl
Xperia Z1
Merhaba arkadaşlar yakında bu telefonun 2. elini almayı planlıyorum , size sorularım şunlar ;
1)Bu telefonun 2. eline en fazla ne kadar vermeliyim? (Yurtiçi , biraz garantisi kalmış bir cihazı varsayalım.)
2)Ne kadar daha güncelleme alacak?
3)Telefon takılma vs. yapıyor mu GM Discovery'de beni en bezdiren şeydi bu.
4)Kronik bir sorun var mı?

Teşekkürler.
K
10 yıl
Ttnet Kopma
Evet 1,5 aydır internet kopuyor. Her gün başıma 10 kere felan geliyor bıktım artık. Eskiden hızım 8 mbs idi kopma yoktu. Şimdi 16 yapmışlar kopmalar başladı. Değerler böyle;
noise margin upstream: 7 db
output power downstream: 11 db
attenuation upstream: 0 db
----------------------------------------
noise margin downstream: 11 db
output power upstream: 12 db
attenuation downstream: 0 db

Ttneti aradım. Gelip baktılar anlamadılar. Dedim hızımı geri 8 yapın. Yok tarife değişeceksiniz bu tarifeyi iptal edeceksiniz , bilmem kaç küsür para dedi. Ben de haliyle istemedim.Yok mu bir çözümü? Yardım eden herkese teşekkürler.
K
10 yıl
Gtx 750
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın ekran kartı bozuldu ve tavsiye istedi . Güç kaynağı 12v 'dan 279w verebilen 350w bir güç kaynağı. Ben ekran kartı olarak 240 tlyehttp://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-650-ti-1gb-oc-128bit-gddr5-directx-11-pci-e-30-ekran-karti-gv-n65toc-1gi/productDetails.aspx?productId=bd302174&categoryId=204 bunu önerecektim ama sonra psu geldi aklıma bir de vs 450w dedim 350 gibi birşey çıktı. Onun yerine Gtx 750 mi aldırsam diye düşündüm. Gtx 750 az watt çekmesiyle öne çıktığı için karar veremedim. Aklımdaki soru ise şu güç kaynağı Gtx 750'ye yeter mi. Yardım ederseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.