A

Yüzbaşı
06 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Oc genie
Merhaba msi b550m pro anakartımda oc genie özelliği aktif ettiğimde ryzen 5 5500 işlemcim 3.6 dan 4.2 ghz e hız aşırtma yapıyor. 10 dk ekran kartı ve işlemciyi aynı anda strees testine soktuğumda işlemci max 78 dereceyi gördü. Test olarak cine bench ve ve amd nin kendi stress testini kullandım. Oc genie kullanmaya devam etmeli miyim. Sıcaklık değerim iyi mi? Oc genie voltaj yükseltimi yapıyor bu bir sorun teşkil eder mi? Kullandığım oc genie 1 sanırım internette oc genie 4 ile ilgili konular gördüm oc genie 4 ün farkı nedir?
A
6 yıl
amd geriye dönük kayıt
benim nvdia ekran kartımda anında yeniden oynatma adına bir özellik var komutu verdikten önceki 5dkyı video klibi olarak alıp kaydediyor. amd ekran kartları içinde aynı şekilde geriye dönük kayıt almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
A
7 yıl
Hatırlayamadığım film yardımcı olun lütfen
Beyler bir filim vardı telefon üzerinden görevler geliyordu ilk görev 1 tane kara sinek yediriyordu her görevin sonunda para geliyordu bir sahnesinde motorcuları iple öldürüyorlardı 2 yarışmacı vardı sondada 2 yarışmacıda kardeş çıkıyordu birbirlerini filan bıçaklıyorlardı adı neydi filmin acil yardımcı olurmusunuz?
A
7 yıl
Kanımda sıkıntımı var
Arkadaşlar hastanede ameliyata giricek birine kan vermek istedim. Test için kan aldılar ve kan veremiyeceğimi söylediler. Kanımda bir sıkıntı olsa söylemeleri gerkirmi.
Bende teset yaptırmalımıyım acaba bir sorunmu var.
A
8 yıl
Wifi hız sınırı
Arkadaşlar ben ttnet tılgın modem kullanıyorum. Dün ttnet roket açtırdım telefonda 100mbps hız alacağım söylendi. Kabloyla bağlandığımda 90mbps görürken Wifi ile bağlandığımda 15 mbps alıyorum. Farklı cihazlardan denemelerde aynı sonuca ulaştım
Aynı sorunu arkadaşımda kanal değişerek çözdüm ama bu bende işe yaramadı.
Mh ise modeme reset atmaktan başka bir şey yapmıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
A
8 yıl
Dizüstü tavsiye
Bu ay içinde 3300 tlye alttaki cihazı almayı planlıyorum.
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-3.html#.V3pxRIk8XqA
Vu cihazı kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyi.
Bu fiyata daha iyi yada başka cihaz önerilerinede açığım.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
A
8 yıl
F710 pil durumu
Arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum. Arada sapıtıyor gibi geldi pil durumunu nasıl öğrenebilirim. Yardımcı olanlar şimdiden teşekkürler.
A
8 yıl
Gta 5 çalıştırır mı?
Arkadaşlar Toshiba l855-14n dizüstüm var.gta 5 kaldırırmı?
Not:amd 7670m ekran kartım 2gb belleği olan versyonu kullanıyorum.
A
8 yıl
Uzun saç ve dede
Arkadaşlar saçlarım uzun.Dayımlar ve dedemler bizde. Geldiklerinden beri saçıma laf geliyo. Acil taktik lütfen.
A
9 yıl
DH nin saç uzunluğu (anket içerir)
DH nin saçı nasıl??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.