S

Teğmen
28 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Hani apple kullanıcı dostuydu ? Hani kullanımı kolaydı ?
Dostlar merhaba, sorunum iPad'e film,müzik,fotoğraf atamama sorunu.. 3 gün önce iPad mini 4 64 GB modeli aldım ve böylece Apple camiasına ilk adımımı atmış bulundum lakin almadan önce araştırdığımda herkes tablet kategorisinde iPad en iyisidir, rakipsizdir Apple şöyle kullanıcı dostudur iOS böyle stabil şöyle kolay işletim sistemidir çok basit işletim sistemidir dediler ve ben de merak ediyordum zaten böylece ilk Apple cihazımı satın aldım lakin Android telefonumda film, müzik, fotoğraf atma işlemini USB kablosu ile PC'ye bağlayıp açılan pencerede sürükleyerek yaptığım işlem iPad'de işkenceye döndü resmen. Buraya konu açmadan önce internette forumlarda baktım kimisi diyor ki X programıyla çok kolay, başka biri gelmiş bilmem ne uygulamasını indir onunla çok kolay diyor, diğeri gelmiş 3 günlük cihaza jailbreak yap ondan sonra çok kolay diyor. Resmen sinirden deliye döndüm yahu Android'de 2 tıklama 1 sürükleme işlemi ile yaptığım şey iPad'de yani iOS'ta bu kadar zor olmamalı. Lütfen bana bu işkencenin bir kısayolunu söyleyi verin dostlar. Hani Apple kullanıcı dostuydu ? Hani Android'den iOS'a geçince "ohh be dünya varmış" diyen Apple kullanıcısı arkadaşlar nerede ? Onları buraya alalım lütfen. Acaba ilk Apple deneyimim olduğu için ben mi beceremiyorum, bilen birisi bu işin basit yolunu anlatsın lütfen.
S
9 yıl
Yeni Clio 4 0.9 TCe mi yoksa 1.5 dCi mi ?
Herkese merhabalar, Clio IV almayı düşünüyoruz, sizden ricam bu iki seçenek arasından hangisi seçilmeli sizce ? (-)'leri ve (+)'ları nelerdir bu iki modelin ? (not: 2. el alacağız)

Öncelikle facebookta,forumdonanım vb. sitelerde 0.9 TCe'den oldukça olumlu sözler duydum performansı hakkında, yani dürüst olmak gerekirse bende biraz şüphe duyuyordum 3 silindir araba ne gider, ne de yokuş çıkar diye fakat herkes memnun olduğunu söyledi.Youtube'de videolarını falan izledim bayağı güzel gibi bu motor seçeneği.Sanırım tek olumsuz yanı fabrika verilerinden uzak kalması yani 6,5 lt'nin altına indiğini söyleyen görmedim henüz internette.Dizel'e gelirsek eğer bana göre tek avantajı 200 Nm tork'u olması yani yokuşta falan iyi gider,ekonomi kısmına geldiğimizde ise dizelin pek bir esprisi olduğunu sanmıyorum şöyle ki dizelde benzin istasyonunda yakıttan kazandığın kârı, vergi öderken geri ödüyorsun, Mesela 2013 model bu iki arabanın yıllık vergisi ;

2013 Dizel 1.5 motorun yıllık vergisi......: 945,00 TL
2013 Benzinli 0.9 motorun yıllık vergisi..: 591,00 TL
--
__________________________________________________ _____
Fark = 354,00 TL

Peki bu iki aracın aynı benzin istasyonunda 20 Litre yani 100 TL'ye yakın yakıt aldığını düşünelim ve Benzinin litresini 5 TL , Mazotun litresini ise 4,50 TL olduğunu farzedelim.(Şuan ne kadar olduğunu bilmiyorum o yüzden). Hesapladığımızda ise ; 0.9 TCe sahibi 100 TL ödeme yapacak iken 1.5 dCi sahibi 90 TL ödeme yapacak.. Fark = 10 TL

Şimdi tekrar en başa soruma dönersek , sizce hangi model alınmalı ?
(Not: Öyle yılda 15.000-20.000 km yapan birisi değilim)
S
10 yıl
Apple IMac Ekran Kartları Hakkında
Merhabalar,şuan Apple Store sitesinde satılan IMac 21.5"'lik modellerde 2 farklı ekran kartı seçeneği sunuluyor,bunlardan biri İris PRO diğeri ise GeForce GT750M bunlardan hangisi güçlüdür kıyaslayabilir misiniz ? çünkü youtube'da gördüğüm bazı videolarda İris Pro kartı ile Crysis 3,BF3,Far Cry falan oynandığını gördüm bu nasıl oluyor ? yani bu kartla bu tür oyunları oynatması ilginç geldi bu yüzden bilenler bu iki kartı kıyaslayabilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.