V

Yarbay
02 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
205 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
9 yıl
G2 ekran döndürme sorunu
Arkadaşlar selam. Delta garantili bir G2 var elimde. Singapur versiyonu olduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşlarda ekran döndürme ile ilgili sorun oluyor bazen updateler ile biliyorsunuz. Şimdi genel olarak kitkat modem yükleyerek falan düzeliyor bu. Her türü kk modemi denedim. 4.4.2 indirdim kurdum, 4.2 kurdum, 5.0 kurdum falan. Hatta arada custom romlarda kurdum. En son bugün 4.2 kurunca düzeldi bu rotasyon. Daha sonra lollipopa geçtim tekrar. Sorunsuz kullandım bir süre. Yani donanım sorunu değil. Az önce kullanırken youtube uygulamasında birden takıldı yine ekran. Ekran kalibrasyonu ile düzeliyor sözde bu iş ama ekran kalibrasyonu da direk hata veriyor.

Şimdi sorum şu: bu sorunu bu şekilde uzun süre yaşayan oldu mu? Telefon değiştirmeden veya servise göndermekten başka çözümümüz var mı?

Lütfen yazıyı okumadan cevap yazmayın.
V
11 yıl
Suisei no Gargantia
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız


Baktım konusu yok. 2 bölümü birlikte yayınlanmıştı, 2. bölüm için rip yeni düştü.

Konumuz çok uzak bir gelecekte kurulan Human Galactic Alliance adlı birliğin "Hidiaazu" ismi verilmiş bir ırkla olan savaşıyla başlıyor. Bir çarpışma sırasında geri çekilmeye kara veren HGA'nın geri dönüş için kullandıkları deliğe yetişemeyen Red isimli Chamber adlı insansı robotu kullanan kahramanımız delikteki dengesizlik yüzünden zaman ve uzayda yolunu kaybediyor. Daha sonra Chamber'ın uykusundan uyandırdığı Redo ne olduğunu anlayabilmek için çevresini incelemeye karar veriyor.

Hikaye az çok böyle. Red'in konuştuğu dilin yerel dilden farklı olması vs. gibi ufak ayrıntılar benim hoşuma gitti. İlk bölümden de sağolsunlar pek bilgi alamadığımız için meraklanıyoruz. Tabi bunun nedeni ilk iki bölümün tek BluRay üzerinde yayınlanması da olabilir emin değilim. Daha ikinci bölümü izlemedim bu akşam izleyince biraz daha netleşir muhtemelen bilgiler.

Türkçe altyazıları da var ortalıkta. Bir şans verin derim.
V
13 yıl
iPhone 2G LCD ekran
Merhaba, İphone 2G ekran getirmeyi düşünüyorum kendim için yurtdışıdan. Toplu alımda fiyat düşüyor bir miktar. İhtiyacı olan birlikte almak isteyen var mı? Sayıya göre 80 lira civarı olacak fiyat.
V
14 yıl
Monitör aşırı titreşim problemi
Çok sık kullanılmayan bir monitörüm vardı elimde. Açtıktan sonra arada sırada titreşim yaptığını farkettim. Degauss falan fayda etmedi, sonradan videodaki haline geldi durum. Problem ne olabilir, nasıl düzeltilir fikri olan paylaşırsa sevinirim.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Video Youtube'a yüklü.
V
14 yıl
iPhone 2G LCD ekran
Geçen gün telefonu masaya bırakırken biraz sert vurmuşum ekran kendini kaybetti. Halini aşağıdaki fotodan görebilirsiniz. Ebay'de LCD satılıyor ama LCD tek değiştirilmiyor diye yazılar okudum. Telefonu da şimdilik bir şekilde kullandığım için açmak işime gelmiyor. Linklerdeki ürünlerden hangisinin işimi göreceği konusunda fikriniz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada dokunmatik kısmında sorun yok ekranın.


http://cgi.ebay.com/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-iPhone-2G-OEM-/180519076520?pt=PDA_Accessories&hash=item2a07c682a8

http://cgi.ebay.com/Replacement-LCD-Screen-Display-Iphone-2G-Tool-OEM-/260648645416?pt=PDA_Accessories&hash=item3cafdeb328

http://cgi.ebay.com/OEM-LCD-Glass-Screen-Display-Replacement-Iphone-2G-/280559248021?pt=PDA_Accessories&hash=item4152a26295


< Resime gitmek için tıklayın >
V
14 yıl
iPhone 4 ve Unreal Engine Birlikte
Epic Games Unreal Engine kullandığı bir demo yayınlamış. Bir bakın ne düşünüyorsunuz?




Bu videoda da iPad ve iPhone karşılaştırması:

V
14 yıl
Latince Sözlük?
Latince'de "Masal"ın karşılığı gerekiyor. Bilgisi olan nereden cevaplarsa sevinirim.
V
14 yıl
Tercihlerle ilgili bir soru
Arkadaşlar ilk sınava girdim ikinci sınava girmedim. Şu an üniversitede okuyorum. AOBP-EA 386,373 puan aldım. Bu puanla açıköğretim yazabilir miyim? Yazarsam şu an okuduğum okulla çakışır mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
AOBP-EA 386,373
V
14 yıl
Samsung Uk Bedava Galaxy S dağıtıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

iPhone 4'üyle çekim problemi yaşayan kullanıcıların bu durumu twitterda dile getirmesini isteyen firma detayları bildiren kullanıcılara Galaxy S ürününü vereceğini duyurdu.


< Resime gitmek için tıklayın >


Kaynak:http://goo.gl/g4CU
V
14 yıl
Labrador\u0027a İsim önerisi
Resimdeki arkadaşa isim önerilerinizi bekliyorum. Erkek labrador.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.