-

Binbaşı
26 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
3 yıl
iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
Bir hayli video izledim ama size de sormak istedim bu 3 telefondan hangisini almam en mantıklısı? Donanım, kamera olarak aradaki farklara değer mi? 13miniyi bugün akşam mağazaya gidip elime almak istiyorum boyutu bana ters gelmediği takdirde 3ü arasındaki en mantıklı seçenek hangisi sebebiyle yardımcı olursanız sevinirim.

Birde 13mini biraz daha farklı segmentte olduğu için 2. El fiyatları buna bağlı olarak daha fazla düşüş yaşar mı ileride?
-
3 yıl
Yeni bilgisayar aldım ekranın üst kısmında anlık görüntü kaybı
Merhabalar iki gün önce sıfır bilgisayar aldım ekran kartı 1660s tahminimce sorun ekran kartında. Monitörün üst kısmında çok anlık bir görüntü kaybı oluyor aynı bu videoda ki gibi. Yorumlarda ekran kartı 1660s olup aynı sorunu yaşayan biri daha yazmış kronik bir sıkıntı mı? Oyundayken vs hiç sorun yaşamadım ama masaüstünde dolaşırken sıklıkla yapıyor. Çok etkilemiyor ama sanki artacakmış gibi duruyor önlemimi erkenden alayım
Videoyu izlemek için tıklayınız
-
4 yıl
Laptopun wi-fi özelliği tamamen kayboldu
Sorunsuz çalışan laptopta kızım oynadıktan sonra wi-fi özelliği tamamen kayboldu sadece ethernet kablosunu tanıyor sanki masaüstü bilgisayarmis wifi alıcısı hiç yokmuş gibi. Her yolu denedim format attım ama aynı sorun devam ediyor. Kızım oynadıktan sonra böyle bir sorun oluşması tesadüf olabilir mi yoksa belli başlı ayarlar mi yaptı diyecegim ama format bile attım.
-
4 yıl
Sesli grup sorunu
Arkadaşlarimi sesli gruba davet ediyorum bildirim gelmiyor aynı şekilde bende onların gruplarına katılamiyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu şimdi her şey aynı olmasına rağmen böyle bir sorunla karşı karşıyayız. Ayrıca sot oyununda dün oyun sohbetine geçiş tuşuyla oyun içi sohbete girebildim ama bugün ne yapsam olmadı çözümünü bilen var mı?
-
4 yıl
Elite Dangerous mağazada neden yok
Uzay simülasyonu oyunu başta Xbox için çıkmadi sanıyordum ama biraz araştırınca çıkmış olduğunu gördüm mağazada bulamıyorum neyi yanlış yapıyorum acaba?
-
4 yıl
Sea of thieves gamepass olduğu için PC kullanıcısı ile eslesebilir mi?
Genel olarak bazı oyunlarda eslesilebildigini duydum acaba sea of thieves için bu geçerli mi? Araştırdım ama bulamadım arkadaşım ile bu oyunu oynamam.mumkun mü?
-
5 yıl
Bu sisteme SSD eklesem fps droplar düzelir mi?
Merhaba Lenovo y-520 modeli olan gtx1050 ekran kartı i5 7. Nesil işlemci notebookum var. Oyunları gayet stabil bir şekilde oynuyorum ama özellikle bilgisayar yeni açıldıktan sonra bir süre sonra disk kullanımı %100 oluyor ve fps droplar yaşayabiliyorum. Zaten rust gibi yüklenmesi uzun süren oyunlar cidden normalden daha uzun sürede açılıyor ve bu sefer fps drop yaşama olayım tavan yapıyor. Bu bilgisayara Ssd ve 8 gb RAM ikilisinden birini eklesem bu sorun düzelir mi?
-
6 yıl
Acer predator oyunda ciddi anlamda kasiyor
Yeni aldigim acer predator gtx 1050 ti ekran karti olan bilgisayarim en basitindan lol e girdigim de 02-06 fps arasi calisiyor hicbir sey yapilmiyor anlayacaginiz .. Normal calisirken sikintisi yok sizce sorun ne kaynakli olabilir . Ekran kartini vs guncelledim
-
6 yıl
Yeni aldigim gtx 1050ti notebookta oyunlarda ki fps 5-10
yeni acer notebook aldim oyunlarda 5-10 fps aliyorum . GTX 1050 aktif degil yaziyor bilgisi olan var mi kendim birseyleri denedim ama cozemedim
-
6 yıl
Lenovo y-520 nasıl (acil lütfen)
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk00qrtx-pm-HB000007HYJW#reviews

Şuan Kazakistan’da bulunuyorum 2700 civarı fiyatı var i7 7700 işlemcili arasında 200 lira fark var ne dersiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.