B

Binbaşı
29 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
6 BİN TL SİSTEM ÖNERİ
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda 6 bin tl bütçe ile sistem almayı planlıyorum. Sistemi oyun, photoshop, after effects ve premiere programları için kullancağım ancak profesyonel değilim, buna göre tavsiye bekliyorum. Monitörü önceden aldım 144hz 1ms asus monitör tercih ettim. Amd ekran kartı almak istemiyorum, kullananlardan oldukça kötü yorumlar okudum driver sıkıntısı hakkında ayrıca yakın arkadaşımın da geçen ay topladığı sistemde aynı sorun başına geldiği için düşünmüyorum. Düşündüğüm parçaları aşağıda belirtiyorum yorumlarsanız sevinirim.

Ryzen 5 3600 (Duruma göre 1600 AF de tercih edebilirim)
Gtx 1660 Super

Kasa olarak Corsair Delta düşünüyorum 550W güç kaynağı ile birlikte
Link

Ram olarak Corsair Vengeance 3200 mhz cl16 ram düşünüyorum. Rgb ışıklı olduğu için kasanın içinde güzel durmasını istiyorum Link

Bu şekilde maliyeti bütçeme göre yüksek olduğu için ssd olarak idare edecek 250 gb bir ssd almak istiyorum (Birkaç ay sonra samsung marka m2 ssd takviye etmeyi düşünüyorum.) Anakart için de işimi görecek en uygun b450 anakart önerisi bekliyorum.

Bu şekilde düşündüm önerilere göre +500 TL daha ekleyebilirim üstüne
B
4 yıl
Ekran Kartı Tavsiye
Merhaba arkadaşlar 7-8 yıl önce aldığım sistemimde ekran kartımı güncellemek istiyorum. Üst düzey bir beklentim yok.Günlük ihtiyaçlarımı karşılayacak ve orta seviyede oyun oynatacak hangi kartı önerirsiniz?

Amd Fx8350
M5a97 R2.0
B
6 yıl
Esneğe 5. arıyoruz
hemen şimdi gelebilecek var mı ? tr serveri gümüş-altın elo
B
8 yıl
17 yaşındayım nerede çalışabilirim ?
Merhaba arkadaşlar. Ben 11. sınıf okuyorum meslek liseli bilişim bölümü. Bu yaz 30 gün stajım var onu yaptıktan sonra kalan 2 ay biyerde işe girip para kazanmak istiyorum. Akla ilk gelen yerler mc donalds ve burger king.çalışanların biraz yorumlarını okudum koşulları oldukça ağır gözüküyor. Sizce nerede işe girebilirim tavsiye verecek olan var mı ?
B
8 yıl
WWE TARTIŞMA KONUSU
Merhaba arkadaşlar forumda wwe severler olarak toplanalım istedim. Haftalık şovların ppv lerin ardından konuda tartışalım ve yorumlarımızı söyleyelim. Önümüzde royal rumble var. Sizce kim kazanır royal rumble maçı ?
B
8 yıl
İphone 6 mı 6+ ile takas yapmak istiyorum
Başlıkta dediğim gibi iphone 6 m var 6+ ile takas yapmak istiyorum. Sahibinden.comda bir adamla anlaştım üste 250 tl istiyor. Mantıklımı sizce ?
B
8 yıl
Bugün fitness\u0027a başladım
Evet arkadaşlar gerek evde sıkılmaktan gerek güç kazanmak istediğimden (çelimsiz kollarım var kemiklerim belli oluyor.) gerekse asosyallikten kurtulmak istememden dolayı başladım. Yaşım 17
B
9 yıl
Harici Disk Yazma Hızı Hk.
Merhaba arkadaşlar yeni harici disk aldım bir sorunum var. Masaüstü pcde diske bişey kopyalarken 100mb/sn ile atıyor fakat laptoptan kopyalarken 30mb/sn ile atıyor. Bunun nedeni nedir ?
B
9 yıl
Asus k555lb ile x550jx arasında çok fark varmı?
Arkadaşlar bu 2 bilgisayar arasında ne kadar fark var ? Gta 5 shadow of mordor ve league of legends oynayacağım.


Özelliklerine bakamayanlar için k555lb i5 5200u Gt940m x550jx i5 4200h gtx 950m
B
9 yıl
Bütçe 2500 Tavsiye lazım
Merhaba arkadaşlar bütçemi belirttim bu bütçeye bana tavsiye yaparmısınz ?

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-12gb-notebook

bu ürünü düşünüyorum. daha önce lenovo z5070 olması lazımdı o modele baktım fakat çerçeveleri çok faazla geldiği için içime sinmedi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.