O

Yarbay
29 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Excel den anlayan var mı?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar sınavım için bir tablodaki en yüksek not alan kız öğrenciyi bulmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Excel den anlayan biri yardımcı olabilir mi?
O
8 yıl
Basketbol Yorum Kanalı-Profesyoneller Tarafından
Arkadaşlar basketbol hakkında yorum yapılan bir kanal var, bakar mısınız?https://www.youtube.com/watch?v=4ZJ4wrlPa1g&feature=youtu.be
Daha yeni başladılar ancak zamanla içerik genişleyecek. Lütfen abone olup, beğenir misiniz?
O
8 yıl
Konu Dışı Disileşti. (SS\u0027li)
Konu Dışı yerine Konu Disi yazıyor. Sizde de öyle oldu mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Kız Arkadaşım Hamile (SS\u0027li)
Kız arkadaşım hamileymiş, az önce mesaj attı. Bu yaşta baba olmayı kaldıramam. Ne yapayım sizce?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Bankamatik Paramı Yuttu
Arkadaşlar az önce kredi kartı borcunu ödemek için İş Bankasına gittim. Borç ödemeye girdim 50 tl yatırdım. İki dakika bekledim, sonra ekrana bu bankamatik şuan işlem yapamıyor yazısı çıktı ve kartımı verdi. Paramı vermedi ama. Sonra baktım ve borcumun ödenmediğini gördüm. Şimdi ne yapabilirim?
Not: Kart benim adıma değil.
O
9 yıl
Eklenilen Resimlerin 2 Kere Gözükmesi.
Herkese merhaba. :)
Uzun zamandır bu sorun ile karşılaşıyorum. Herhangi bir resim eklediğim zaman o resim iki kere eklenmiş gibi gözüküyor. Sürekli birini silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
O
9 yıl
Artık İzleyecek Dizi Bulamıyorum.
Evet arkadaşlar benim böyle bir derdim var. İstediğim standartlarda dizi bulamıyorum artık. Fringe'de ki gizem, Breaking Bad'de ki hava, Prison Break'te ki heyecanı tekrar yaşamak istiyorum. Bir ara bana dizi önerene kitap yollayacağım demiştim ama yine bulan olmadı. Sopranos, Boardwalk Empire gibi dizileri şimdi izlemek istemiyorum çünkü ağır geliyor ama Vampir Günlükleri gibi de hafif bir dizide istemiyorum. X-Files izlemek istiyorum onunda görüntü kalitesi çok kötü. Bana dizi önerir misiniz? İzlediğim dizileri de yazayım ama arada unuttuklarım olabilir.
Supernatural, Merlin, Prison Break, Banshee, Lost, Fringe, Breaking Bad, 2 Broke Girl, How I Met Your Mother, Brooklyn Nine-Nine, Doctor Who, Arrow, Chuck, Dexter, Game of Thrones, Hannibal, Leverange, Orphan Black, Person of Interest, Pretty Little Liars, Shameless, Sherlock Sleepy Hollow, Spartacus, Teen Wolf, The Mentalist, The Secret Circle, The Vampire Diaries, The Walking Dead, Under the Dome, Vikings, The Oz, Penny Dreadfu,l The Wire, White Collar
O
9 yıl
Favoriler Sorunu
Ben mesaj yazdığım bölümlerin bazı konularını favorilerime ekledim böylece daha kolay erişebiliyordum. Mesela kitap bölümünü için bir konu favorilerime ekleyip onun yardımıyla kitap bölümüne giriyordum. İki gündür kitap bölümüne tıklıyorum ama konudışı çıkıyor bunun nedeni nedir?
O
10 yıl
Öyle Bir Dizi Arıyorum ki
Arkadaşlar öyle bir dizi arıyorum ki Prison Break gibi heyecanlı Lost gibi gizemli Supernaturalın ilk 5 sezonu gibi mükemmel olsun. Çok aradım böyle bir dizi ama bulamıyorum. Neye başlasam bırakıyorum. Lütfen yukarıdaki kriterlere uygun güzel bir dizi önerir misiniz?

İzlediğim diziler:

Supernatural
Merlin
Prison Break
Banshee
Lost
Fringe
Breaking Bad
2 Broke Girl
How I Met Your Mother
Brooklyn Nine-Nine
Doctor Who
Arrow
Chuck
Dexter
Game of Thrones
Hannibal
Leverange
Orphan Black
Person of Interest
Pretty Little Liars
Shameless
Sherlock
Sleepy Hollow
Spartacus
Teen Wolf
The Mentalist
The Secret Circle
The Vampire Diaries
The Walking Dead
Under the Dome
Vikings
The Oz
Penny Dreadful
The Wire
White Collar
O
10 yıl
ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
İmza konusundan iyi anlayan biri bana pm ile ulaşabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.