M

Çavuş
10 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
THK PİLOTAJ İÇİN 1. SINIF SAĞLIK SORULARI
ŞİMDİ ARKADAŞLAR HAYIRLISIYLA BU SENE THK PİLOTAJ BÖLÜMÜNE GİTMEK İSTİYORUM. TAM OLARAK BİLMEMEKLE BİRLİKTE 2-3 HAFTA İÇİNDE MUAYENE OLUP 1. SINIF SAĞLIK RAPORU ALMAM GEREKİYOR SANIRIM. SAĞLIK LA İLGİLİ BİRKAÇ SORUM VAR
-BİR ARA SİVİLCE ÇOK ÇIKTI BENDE KARACİĞERDE DOKTOR SORUN OLABİLİR DEDİ AMA BİRŞEY ÇIKMADI. KULLANDIĞIM İLAÇLAR SAYESİNDE, YAKLAŞIK 7 AYDIR 1 SİVİLCE BİLE ÇIKMADI. SİZCE SAĞLIKTA KARACİĞERDE BİR SORUN ÇIKARSA 1. SINIF SAĞLIK RAPORU ALMAMA ENGEL OLABİLİR Mİ?
-BENİM BOYUM 166 BUNA BAYA TAKIYORUM FAKAT THK NIN TANITIM GÜNLERİNDEKİ 15 SENELİK KAPTAN PİLOTA SORDUKTAN SONRA MERAK ETME SORUN OLMAZ DEDİ. BENİM AKLIMDAKİ BOY-KİLO İLİŞKİSİ. KİLOM ŞUAN 70 DE. YAKLAŞIK 3,5 KİLO VERDİM 3 HAFTADA. KİLO VEREMİYORUM 1 HAFTADIR. VÜCUT KİTLE ENDEKSİM 25.4. SİZCE BU SAĞLIKTA SORUN OLUR MU?
M
10 yıl
PİLOT OLMAK İSTİYORUM YARDIM
Arkadaşlar 19 yaşındayım ve aşırı derecede pilot olmak istiyorum. fakat önümde çok büyük sıkıntı var. ve bu konu para.
Lys 1 e girdim bugun c.tesi de fen e giricem. ve tahminim 80-90 bin civarında olucam. arkadaşlar thk senede 41 tl istiyor ve ben bu parayı vermem imkansız. diğer üniversiteler tam bir bilgim yok ne yapmalıyım. banka kredisi veya başka bir yol var mı. max senede 12 bin tl verebilirim ve devlettende 6-7 bin yardım alabilirsem en fazla 18 bi tl verebilirim senede.
Ve bir yerde okudum doğru mu yanlış mı bilemiyorum. thk ileride yani mezun olduktan sonra ödemek koşulu ile öğrenci alıyorlarmış gibi birşey duydum. eğer böyle birşey doğruysa ben riske girmeye hazırım. pilot olabileceğime inanıyorum.
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.