O

Yüzbaşı
27 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
339 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Şirket internetine access point kurmak
Arkadaşlar merhaba Şirketimizin bir ofisine access point kurmak istiyorum ethernet kablosu yığınla var ancak Dhcp seçiyorum arayüzden bir ip veriyorum ancak 100 mbit hız gelmesi gerekirken en fazla 5 mbit hız geliyor, ve telefonla kurduğum wifi bağlanıyorum uygulamadan wifi ye bağlı olan cihazları baktığımda şirketin server'ın görüyorum ve bir çok bilgisayar bu kurduğum acces point içerisinde görünüyor, tam olarak istediğim gibi yapmak için ne yapabilirim.
O
5 yıl
LG G5 Bildirim Gelmiyor
Haber bildirimleri en düşük seviyede ancak forum mesajları alıntılar gibi bildirimlerin hiç birisini göremiyorum.
O
5 yıl
n11\u0027de 400 Tl Satılan Xiaomi Mi Box S 4K
Biraz araştırma sonucu garantileri yüzünden düşük fiyata sattıklarını öğrendim ancak bir kaç yorumları inceledim cihazın raminin yetersiz olduğundan bahseden var ve çok ağır ilerleyen menüsü olduğunu söyleyenler var acaba Xioami uygun fiyatlı bir ürün çıkartmış olabilirmi ?

Bu cihazı kullanan arkadaşlar yardım istiyorum ben bu cihazı hdd lerimdeki filmleri izlemek için almak istiyorum şuan sony'nin bluray sürücüsünden izliyorum ancak DTS ses kodeclerinden sadece sabit bitrate (1500 kbps) sürücülerini çalıştırıyor bu xioami cihazı Sabit olmayan DTS-MASTER AUDIO seslerini çalıştırıyormu ?

Genelde 1920/1080p MKV Remux fimlerini dowloand yapıyorum bu filmlerde ortalama 30 GB boyutlarında birde bu filmlere DTS-MA eklenince bluray sürücüm bukadar ağır bitrate yi kaldıramadığı için donuyor Xioami'de bu sorunu yaşarmıyım ?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa eğer 11.11 ayında bu cihazdan almak istiyorum.
O
5 yıl
Reeder A10iQ Intel Atom Z3735D 16GB 9.7\" IPS Tablet Yükleme Sorunu
Merhaba; 2015 Yılında aldığım Tabletim Artık çalışmıyacak duruma kadar geldi, Tabletin donanımsal olarak bir sorunu yok ancak Yazılımsal olarak Sorunları var oldukça güçlü Bileşenlere sahip olmasına rağmen android 4-4 Kitkat yüklü olarak geldi sürüm'de yükseltilemiyor, Sorun olarak artık Google play üzerinden herhangi uygulama yüklenmiyor yüklemeye çalıştığımız anda Google play sonlandırıldı hatası veriyor, Aynı durum şuan yüklü programlar için bile aynı hiçbir uygulamayı açamıyoruz.


Bu 4-4 sürümü kendimce kaldırıp daha üst seviye yükselte gibi bir imkanım varmı ? var ise nasıl yapabilirim, Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
O
6 yıl
Sandisk SD kart sorunu
Arkadaşlar Merhaba 2 sene önce aldığımız 32GB Sandisk u10 denilen kartımız geçen ay telefon'da görülmemeye başladı,Biraz yoğunluktan dolayı bugün arızası için bakayım dedim usb adaptör ile pc ye bağladım ve sorunsuz bir şekilde açıldı bende içindeki dosyaları pc ye yedekleyip karta format atayım dedim ancak 150 MB resimler için kopyalama süresi 6 saat gibi bir zaman istiyor ve saniyede ortalama 20 kb ile aktarım hızı var. Bununla ilgili önere bileceğiniz bir bilgi yada program varmı ?
O
6 yıl
Reeder A10iQ Uygulama durduruldu hatası.
Merhaba;


Tabletimin 3 ay önce garantisi bitti,son 1 ay kala servise gönderdim sorun yüzünden format atılıp tekrar gönderdiler donanımsal olarak herhangi bir sorunu yok ancak herhangi bir uygulamaya girdiğimiz zaman uygulama durduruldu hatası veriyor format attık sorun yine aynı Android sürümünü ben tekrar silip yükleye bilirmiyim yada bu Root denen işlemi yapsam sorun düzelir,Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
O
7 yıl
Asus zenfone Go Yazılım hatası.
Merhaba;

Dün akşam Asus go marka telefona sistem güncellemesi yaparken hata alındı ve güncellemeyi yapmadı telefonu kapatıp açtığımda ise asus yazısına kadar geliyor ve kendini tekrar başlatıyor bu süreç devamlı böyle, Systemrecoiver ayarlarından telefonu ve bilgileri sıfırlayıp reset attım reset attığını belirtiyor ancak kapatıp tekrar başlatığımda durum aynı, ilk defa böyle birşeyle karşılaştım pc üzerinden bu telefonlara android sürüm yüklenebiliniyormu bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi.
O
7 yıl
Superonline\u0027 Ücretsiz Tablet kampanyası
Kampanya'dan Sadece Fiber aboneleri ve Sadece internet hizmeti almış yada alıcak aboneler için geçerlidir.
Daha öncesinde donanımlı ürün almış ve donanım taahüdü bitmeyen aboneler yararlanamaz.

Aboneliği devam eden kullanıcılar için istenilen tek şart sadece 24 ay sözleşme.

Kampanyanın Bitiş tarihi 31.12.2016.


Pendik Tuzla Civarında kullanan arkadaşlar Pm'den bilgilerinizi gönderirseniz Yakın arkadaşım sayesinde 2 gün içersinde tabletinizi teslim ettirebilirim.


Kampanya dahilinde hız kota ve fiyatlandırma,,


25/50 59,90

25/100 69,90

50/50 69,90

50/100 79,90

100/50 79,90

100/100 89,90


http://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/lenovo-tab-3-tablet-kampanyasi Link'deki kampanyayı dikkate almayın sadece tabletin özellikleri için paylaştım.
O
8 yıl
LG G5 Ekran koruyucu Öneri.
Merhaba;

Yaklaşık 5 aydır G5 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde, ancak ekran koruyucu modellerinde biraz sıkıntı yaşıyorum ilk kullandığım koruyucuya 20 Tl ücret ödedim ekranın tamamını kaplıyor tek sıkıntısı koruyucunun sadece kenarları ve kulaklık kısmı yapışkan bir şekilde dokunmatik olan yüzeyde yapışkan yok o yüzden ekran koruyucu çok fazla dayanamadı 2 ay sonra yanlardan açılmaya ve içersine toz kaçmaya başladı bu şekil arada sırada ekran koruyucuyu sökerek içersinde tozları silmek durumunda kaldım ve daha sonra koruyucu kullanılamaz duruma geldi,şuanda koruyucuz kullanıyorum hazır N11 indirimleri açılmışken Buff marka ekran koruyucunun 39,99 inidiğini gördüm kendimde satın aldığım kuponla 17 Tl ye kadar düşüyor ancak tek sıkıntı sadece dokunmatik yüzeyi koruyor üst kısmı korumuyor, Bu şekilde kullanan arkadaşlar varmı ? benim için büyük bir sıkıntı olurmu, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.
O
8 yıl
Toshiba 64 GB EXCERIA Yazma hızı Nedir ? THN-M302R0640EA
Merhaba Telefonum için orta düzeyde Hafıza kartı alıcam bir çok seçenek var ancak tam olarak hangi ürünü alıcağıma karar veremedim,N11 de 69 TL satılan toshibanın EXCERIA modeli Bulunmakta (THN-M302R0640EA) satıcısına sorduğumda 30 yada 35 MB lık yazma hızı 90 MB okuma hızı olduğunu belirtti, ama bu bilgileri ne toshibanın sitesinde nede yabancı siteler'de göremedim daha doğrusu hiçbir sitede bu ürünün yazma hızını bilen birileri yok,Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımıcı olurmusunuz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.