S

Binbaşı
13 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
145 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
S22 pcye bağlantı kopuyor ( ÇÖZÜLDÜ )
Merhaba arkadaşlar. Düz s22 bilgisayara bağladığımda bağlantı sürekli kopuyor. Kablo ve portlar sağlam hepsini farklı farklı denedim çalışıyor. Zaten cihaz şarjda telefonla bağlantısı kesilmiyor. Usb driver indirdim çare olmadı. Çözümünü bilen var mı?
S
3 yıl
Xiaomi note 9s konferans çağrı görünmesi
Arkadaşlar merhaba. Anneme xiaomi note 9s aldık. Konferans görüşme yaparken ben a kişisini arayıp annemi aradığımda “ gelen konferans çağrısı” diye görünüp ben ve a kişisinin ismi yazıyor. Bu nasıl mümkün oluyor? Normalde arayan kişi sadece benim görünmem lazım. Note 9 pro cihazda görünmüyor. Ayarı mı var?
S
3 yıl
Vodafone tarifeye ek cihaz
Arkadaşlar anneme telefon alacağım. Note 5 kullanıyordu cihaz artık öldü. 3 bin lira civarı taksitli cihaz bakıyoruz. Ne önerirsiniz?
S
4 yıl
İphone 11 AirDrop sorunu- ÇÖZÜLDÜ
Arkadaşlar hiçbir sorun yokken AirDrop çalışmamaya başladı. Karşıdan bana gönderilende sorun yok. Ben göndermeye çalıştığımda bekliyorsa kalıyor. Başına gelip çözmüş olan var mı?

Sorun çözüldü. Karşı cihazı kapatıp açtıktan 1 dakika sonra hepsi sırayla geldi.
S
4 yıl
65pus8303 yorum?
Arkadaşlar merhaba. Evleniyorum ve tv konusunda takıldım. Tvde aradığım özellikler gerçek 100 hz ,va panel ve subwoofer olması. Araştırmalarıma göre bu televizyon isteklerimi karşılıyor. Kullanan memnun olmayan var mı ? Bir kişi ışık sızması var demiş. Limitim 8000 tl. Öneriniz varsa açığım.
S
4 yıl
İphone 11 arama başarısız oldu hatası
iPhone X cihazımdan 11e geçerken hattımı kaybettim ve yeni hat çıkardım. Yalnız çoğunlukla birini arayacağımda arama başarısız oldu diyip 2.seferinde arıyor. Forumda baktığım kadarıyla hat kaynaklı diyen de olmuş ama hat daha yeni sorun başına gelip çözen var mı? Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım çözüm olmadı.
S
5 yıl
İPhone X ana ekrana dönme tuşunu kapatma
Arkadaşlar iPhone X kullanıcısıyım. Uygulama içinde o çubuğun aktif olması delirtiyor. Sürekli diğer uygulamaya geçiyor. Bunu pasif etmenin bir yolu var mı? Çok aradım ama bulamadım.
S
5 yıl
İPhone X ekranı hiçbir tepki vermiyor
Telefonu normal kullanırken bir anda hiçbir türlü tepki vermiyor ana menüye dönüyor bu yüzden donmadığını biliyorum. Bazen klavyeye basmalarım bir anda geliyor. Sorun donanımsal gibi başına gelen var mı? Garantiye verip sıfır cihazı açtırmak istemiyorum. Tek çözüm oysa mecbur vericem.
S
6 yıl
iPhone 7 pil değişimi sonrası su geçirmezlik
Apple’dan randevuyla sadece pili değiştirdiğimizde suya ve toza dayanıklılık devam ediyor mu? Cihaz açıldığında aynı contanın yenisini mi takıyorlar net bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
S
8 yıl
Ankara teknik servis önerisi
Merhaba arkadaşlar . Kardeşim Ankara'da telefonunu servise verecek fakat hangisine vermeli öneriniz var mıdır ? Lydia hakkında şikayet çok . Kolay ulaşım olan bir yer olursa güzel olur teşekkürler .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.