R

Yüzbaşı
27 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Asus GL702VM
selamlar hepinize. aşağıdaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum fakat tavsiyeye ihtiyacım var. msi çok pahalı. hp biraz araştırdım bazı sorunlardan ötürü soğudum. monster’ın da ekran, ses ve görüntü kalitesi ile ilgili yorumlar şüphe uyandırdı. hem genel olarak asus rog serisi hem de bu ürün özelinde ne düşünüyorsunuz? ısınma sorunu ne düzeydedir ve performansa etkisi nedir? ışık sızması ve ölü pikselle karşılaşma ihtimalim nedir? ips ekranların tamamında ışık sızması olduğunu duydum bu doğru mudur? vakit ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

ilgili link:https://m.n11.com/asus-gl702vm-gc156t-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-173-P213535469
R
7 yıl
Sağlam Pay2Win Oyun
çok kişinin oynadığı ve para basıp üstünlük sağlanan oyun önerir misiniz... teşekkürler şimdiden
R
7 yıl
Bir site vardı
sitenin özelliği şuydu: bilgisayarının özelliklerine göre hangi oyundan hangi ayarlarda kaç fps alacağını söylüyordu. benim laptop baya düşük özelliklere sahip ama dying light'ı en düşük ayarlarda da olsa denemek istiyorum. fakat 40 gb'ı indirmeye gözüm yemiyor. bu siteyi hatırlayan veya böyle bir site bilenler yardımcı olursa sevinirim.
R
8 yıl
sizce bu paraya bu sistem mantıklı mı?
selamlar hepinize. hayırlısıyla bu yaz emektar kasamı değiştirmek istiyorum. buradaki araştırmalarım sonucunda teknobiyotik sitesinin varlığından haberdar oldum :) sitedeki sihirbazı kullanarak kafamdakine yakın bir sistem topladım. maliyeti mümkün olduğunca az artırarak ne önerirsiniz veya maliyeti düşürmem için ne tavsiye edersiniz?


< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
imgur\u0027da fotoğraf aratma
arkadaşlar imgur'da fotoğraf aratıyorum ama sonuç çıkmadı diyor halbuki imgur'da arattığım kelimelerle ilgili bir sürü sonuç olduğunu biliyorum. nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz
R
9 yıl
google chrome açılmıyor!
merhabalar. laptobumda iki gündür chrome çift tıkladığımda yükleme çemberi dönüyor ama hiçbir şey açılmıyor sorunu nasıl çözebilirim??
R
9 yıl
WoT\u0027a Giremiyorum
bu sorunu nasıl çözebilirim? burada takılıp kalıyor :/
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
lightning kablosu
iphone 5s lightning kablosu soyuldu çalışmıyor. garanti kapsamına girer mi yoksa yenisi mi alayım?
R
9 yıl
oyun hilesi
dostlar merhaba. steamden half-life'ı indirdim nasıl hile kullanabilirim?
R
9 yıl
Nargileden HIV Bulaşır Mı?
arkadaşlar nargileden hiv, hepatit b/c vs. bulaşır mı var mı böyle bir ihtimal? nargileler temizleniyor mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.