G

Yüzbaşı
13 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
Outlast 2 Mağazada yok
Ülkede yasaklandı mı acaba?
G
7 yıl
Steam oyun hediyeli facebook arkaplan yapımı
İyi akşamlar arkadaşlar. Malum XBOX'a geçtiğimden beri steam yatıyor. Hesabımda 13,69 tl var. Sizden ricam, facebook arkaplanım için

Son Feci Bisiklet'in Teslim Tesellüm parçasından;

teslim olabilemem sana bende olmadığın zaman
yanına gelebilemem senin mesafeler yaman.
üzemedi hiçbir şey beni senin sırtın gibi
hadi ben özlemedim ama kedi özledi..

Arkaya bir kedi oturtabilirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler. İlk yapan son yapan, çekilişten ziyade beğendiğimi açık olarak beğendim derim. Özelden ekler. İstediği oyunu gift olarak atarım.

Not: Süre olarakta 24.00 diyelim.
G
7 yıl
Geri Uyumluluk (Kayıt Sorunu) Yardım
Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 2 aydır xbox ailesinin bir ferdiyim. Geçenlerde Mirrors Edge i geri uyumlu halde yükledim. Benden xbox profilimi istedi. Eski konsolum banlı olduğundan mevcut bir 360 hesabım yoktu. Es geçerek devam ettim. Oyuny oynadım. Konsolu yeniden başlattığımda kayıtım gitmişti. Şimdi 360 profilim olmadığından geri uyumluluktan yararlanamayacak mıyım. Yoksa ben bir yanlışlık mı yaptım. Mantıken buluta kaydetmesi gerekmez mi. Bu iş kafamı kurcalıyor. Umarım yardımcı olursunuz.
G
8 yıl
Beyond Good \u0026 Evil Türkçe Yama İstek
Valla oyunu anlatmama gerek yok bilenler biliyor. 2003 yılında çıktı. Ubisoft'un Ubisof olduğu zamanlarda çıkmış bir oyun. Çevirecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
G
8 yıl
Şile\u0027de Salim abi ile yaşadığımız akıl almaz gece (18+)M
Ağustos on yediyi on sekize bağlayan gece Şile kalesinde buluştuk. Kadının numarasını Şile'de tanıştığım bir büfeciden aldım. Salim abi iyi adamdı. Her gün git gel muhabbeti bayağı açmıştık. O geceden bir gün önce mekanını kapattık nevaleyi paketleyip içmeye gittik. Yanımızda Ahmet adlı arkadaşta vardı. O cilasını yapınca kalktı gitti. Salim abiyle beraber kalınca ne zamandır biriyle birlikte olmadığımdan bahsettim. Salim abinin kulakları kızardı hafifte vakur tavırla elini omzuma attı:

a) Abin senin işini çözer deyip cebinden telefonunu çıkardı

b) -Bana kızma fakat canım seni çekiyor

dedi.

b şıkkının devamı;

Bana kızma ama canım seni çekiyor dedi. O an ne yapacağımı şaşırmıştım. Salim abiye güvenmiştim. Biramı fon dip edip bir an düşündüm. (Salim abi iyi adamdı onu nasıl kırabilirdim) Abi çok içtin sanırım, kendine gel lütfen dedim. Salim abi bu gece ikimizin gecesi olsun bu gece bizim olsun dedi. Teslim oluyordum. Peki gidelim dedim. (Çok pişman olacaktım...) Salim abinin babadan yadigar döküntü motoruna binip evine gittik. Evine daha önce gitmemiştim. İki katlı gecekondudan bozma bir evdi. Fakat içerisinde evin harabe görüntüsüne tezat olağanüstü güzellikte bir bahçesi vardı. Abi bu bahçe ile sen mi ilgileniyorsun diye sordum. Hayır, bana rahmetli eşimden bir hatıra dedi. O an nedense bu birlikteliğin eşinin hatırasına yapılacak saygısızlıktan dolayı doğru olmayacağına bir kez daha karar verdim. Gideyim ben Salim abi dedim. Hassasiyetimi anlamıştı. Bana sarıldı. İçeri geçtik. Evde ağır bir koku vardı ama derli toplu sayılırdı. Kendimi oldukça garip hissediyordum bir yanım Salim abiyi istiyor bir yanım ise anlaşılmaz duygular içerisindeydi. Bu evde normal olmayan bir şeyler vardı. Merdivenleri çıktık ve Salim abinin yatak odasına girdik. Salim abinin ışıkları yakması ile söndürmesi bir oldu. Eline elimi uzattım ve kapalı kalsın dedim. Fi tarihinden kalma bir gaz lambası yaktık kibritin ateşinin ışığıyla görebildiğimiz kadar. Bana oldukça kibardı Salim abi. O loş ışıkta birer birer üzerimdekileri çıkardım bir anda gaz lambası söndü. İçerisi ter ve kan kokuyordu. Salim abi bu kokuda ne dedi. Bahçeden gelen hızlı adımlar adrenalin sıvımızı tavan yaptırırken, (neyse ki kediymiş.) Salim abi bu kan kokusunu sordu. Salim abi dedim abi.. abi ben adetim.. Tanponumu çıkarttım ve içeeri yayılan ağır kan kokusu Salim abi'nin tüm şevkini kırmıştı. Gün doğumuna dek çıplak vaziyette o gizemli bahçeyi izledim sonra da sessizce ayrıldım.

a şıkkının devamı; (İlgiye göre yazacağım. Yarın Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavım var 5.30'da kalkacağım)
G
8 yıl
Aranızda Ücretli Öğretmenlik yapmış birileri var mı ?
5 ayrı ilçeye başvuru yaptım. Merak ediyorum kabul edilir miyim diye
G
8 yıl
LETHE (PC) 2016-ÇIKTI
< Resime gitmek için tıklayın >
Lethe - Episode One
Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı
Geliştirici: KoukouStudios , Faber Interactive
Yayımcı: Faber Interactive
Çıkış Tarihi: 1 Ağu 2016


Bugün deneme şansı buldum. Hayatta kalma mekanikleri ile süslü, bulmacalı, gerilimli bir oyun. Şahsi görüşüm oldukça başarılı bir atmosferi olduğu. Dili bakımından aman aman bir ağırlık görmedim. Ama Türkçe yama elbette yakışır.
G
8 yıl
D4: Dark Dreams Don\u0027t Die (Türkçe Yama İstek)
1 sene kadar önce çıkmış, hikaye odaklı bir oyun. Telltale oyunlarını hatırlattı bana. 2. sezonu da gelecekmiş. İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
G
8 yıl
İ3 6100-GTX 950\u0027li Pc toplamak istiyorum (Yardımcı olun lütfen)
Arkadaşlar, parasal durumum çok iyi değil ne yazık ki yeni mezun oldum. GTX 950'nin testlerini izledim. Hayatımın oyunu Witcher 3'deki performansı bana yetti.
Şimdi 1. sorum nasıl bir sistem hazırlayacağız
2. ve asıl sorum PC'yi toplarken iş nasıl olacak. Parçaları aldık, kime güveneceğiz, kime taktıracağız. İzmit'te oturuyorum. Ama bu iş için İstanbul'a gelebilrim. İstanbul'luyum. zaten bilirim. İzmit'te bildiğiniz güvenilir bir yer varsa ya da bana yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkürler. Kazıklanmak istemiyorum. Çünkü PC'cileri bilirim ve güvenmem. Teşekkür ederim.
G
8 yıl
Witcher 3\u0027ün Türkçe yaması için desteğinize ihtiyaç var (Trolleme İçerir)
Arkadaşlar bu CD Projekt Red denilen adi firma biz Türkleri kaale almamakta kararlı. Arkadaşlarımız 908.000 kelime evet dilek olay 1 milyona yakın kelime çevirip oyunu türkçeleştirdiler ve Blood and Wıne eklentisini de çevirmeye devam ediyorlar fakat bu CD PR ekibi bizim arkadaşlara sürekli zorluk çıkartmakta. Sizden ricam;

https://www.facebook.com/CDPROJEKTRED/?fref=ts sayfasına girip herhangi bir gönderinin altına şunu yapıştırmanız.

There's already an unofficial Turkish translation for Witcher 3. Translation has been made from a volunteer group called W3TR.PIDACS. Please contact with them via, melihucar@pidacs.com -- They dont want no money or compensation in return. They will give their translation to the CDPR, you guys, for free. They just want to see their translation as official so PS4 and XBOX players can also play with Turkish language.

İlginize teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.