T

Yarbay
11 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
39 üye
Görüntülenme (?)
267 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen ay
TGS Ramp işçisi??
Ramp işçisi olarak başvuru yapmıştım mülakata davet edildim başka şehirde, çalışan var mı daha önce bu işi yapmış birileri varmı aranızda, maaş ve olanakları nedir? Başka şehire bekar tek başına taşınmaya değer mi?
T
2 ay
Hak talep edebilir mi?
Arkadaşlar merhaba konuyu çok uzatmayacağım. Kardeşimde babamın vekaleti vardı bizden habersiz ev,arsa satışı oldu buna zaten bir şey yapamadık olan oldu. Başka konudan da davalık durumdayız. Şuan babamın üzerine ortak dükkan ve ortak arsalar var , bunları kendi üzerime alsam tapularını babama bir şey olduğunda ölüm vs durumlarda kardeşim bunlardan hak talep edebilir mi ?
T
6 ay
Silinsin
Silinsin
T
7 ay
Habersiz bes başlatılmış, dava süreci
Ne çalıştığım firma ne konuştuğum bir yer Türkiye emeklilikte diye bir ker durduk yere otomatik bes başlatmış bugün mesaj geldi o şekilde öğrendim e-devlet görünüyor , ne onay alındı ne haber verildi kimdir nedir onu bile bilmiyorum buna dava filan açsak üç -beş bir şey koparamazmiyiz kötü durumdayız ülkece
T
9 ay
20 bin TL ile ilk giriş
Borsaya 20 bin TL ile giriş yapmayı düşünüyorum. 2yada 3 e bölüp uzun vade yatırım siz olsanız hangi hisselere ne kadar girerdiniz , üzerine düzenli olarak ekleme yapacağım.
10 bin THY
5 bin Ford
3 bin Sasa
2 bin yayla gıda olarak düşündüm sizce nasıl girmek mantıklı olur ? 10 Ford 10 tyt ile girip diğerlerine sonra mi almak mantıklı olur ?
Yoksa düşük bebek hisselerden başlamak mi?
Tavsiyeleriniz şunları araştır şunları inceleyebilirsin dediğiniz hisseler nelerdir ?
T
geçen yıl
Xiaomi 12tpro vs iPhone 11
Redmi note 8pro kullanıyorum artık değiştirme vaktim geldi. Yurt dışı 12t pro 8/256 alacağım yada yurt ici iPhone 11 128 GB sizce hangisini almalıyım? Android telefon kullandım hep bir sorunum sıkıntım olmadı Xiaomiden de memnunum kamera konusu hariç , değişiklik olup iphone mi almaliyim ?
T
geçen yıl
Aylık 1000-1500 TL ile en iyi yatırım nedir ?
Ufak rakamlarla en iyi yatırım sizde nedir ? Uzun vadeli 10 sene 20 sene belki çocuklarımıza kalacak şekilde 2 aydır filan temettü hisselerine bakıyorum bu ay almaya başladım tek hisseden yürüyorum. Fakat ne kadar mantıklı bilmiyorum. Yoksa döviz mi , altın mi almalıyım her ay fiyatına bakmadan düşük yüksek ne olursa olsun maaşla yatar yatmaz alacağım
T
geçen yıl
Migros sanal markette çalışan var mı ?
Sanal marketten iş teklifini geldi , araba ile paket dağıtmaya asgari veriyormuş sanırım. Migrosun çalışma şartları nedir çalışmış olan çalışmaya devam eden var mı ?
T
3 yıl
Silinsin
Silinsin
T
3 yıl
Silinsin
Silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.