G

Yarbay
29 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
333 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
2 ay
Frame Generation Özelliği İle Vsync Aynı Anda Açılmıyor
Merhaba,

Bright Memory Infinite ve a plague tale requiem oynuyorum iki oyunda da frame generation özelliğini açtığım zaman vsync'i aktif edemiyorum ekranda yırtılmalar oluyor. Buna nasıl bir çözüm bulunabilir fikri olan var mı ilk başta oyundan dolayı sandım ama tüm oyunlarda aynı durum var sanırım.
G
3 ay
Lenovo LOQ 15IRH8 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX4060 33.000 TL
Selamlar bir süredir gaming noteboook bakıyordum denk gelince direkt satın aldım, bu fiyata hp dışında 4060 cihaz bulmak zor isteyenler inceyelebilir.

Lenovo LOQ 15IRH8 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
G
7 ay
Meta Quest 3 [ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Meta Quest 3 sahipleri bu konu altında deneyimlerini paylaşabilir.


< Resime gitmek için tıklayın >


Önerdiğim oyunlar

Red Matter Serisi (Özellikle 2. oyun meta quest 3 için optimize edildiği için konsol kalitesinde grafik sunuyor.)
The Climb Serisi (Ara sıra oynanıp kafa dağıtmalık, manzara izlemelik bir oyun)
Beat Saber (Çok popüler zaten ben beğenmeyeceğimi düşünerek indirmiştim ama sevdiğiniz müziklerle oynayınca baya iyi oluyor.)
Eleven Table Tennis (Beklediğimden çok daha iyi bir deneyim sundu 120hz desteği var topu raketin üstünde sektirmek bile ayrı bir keyif veriyor )
Resident Evil 4 (İlk oynadığım resident evil oyunu oldu, beğendim)
G
12 ay
Nothing Phone (1) [ANA KONU]
Forumda ana konusu olmadığını fark ettim, bu konu üzerinden tartışabiliriz.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
Yeni mezun olmama rağmen 4 yıl tecil görünüyor
Merhaba temmuz 2021 de mezun olmama rağmen tecilim 2026 yılına kadar gözüküyor e devlette. 2 yıl olması gerekirken 4 yıl gözüküyor yani neden böyle bir şey olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı?
G
4 yıl
Amazfit Stratos 3 [ANA KONU]
Biraz önce sipariş verdikten sonra forumda anakonusunun olmadığını fark ettim. Kullananlar varsa tecrübelerimizi burda paylaşabiliriz.



< Resime gitmek için tıklayın >

Saatin yurtdışı fiyatını en ucuz 150 euro(hindistan) civarına buldum, gittigididyor üzerinde 1050 liraya satılmakta şu hali ile Türkiye fiyatı f/p.
Saat aslında sporcu saati diye geçiyor ama ben günlük kullanım için aldım çünkü always-on display benim için önemli bu fiyata satılan huawei gt2 gibi saatlerde always on olsa da arayüz sayısı çok az her watchface e özel always on dipslay ekranı değişmiyor sabit bir kaç tane seçenek var. Amazfit GTS 2 bekleyen birisi olarak kur yüzünden beklemekten vazgeçtim umarım pişman olmam, yorumlarımı saat elime geçince paylaşacağım.

https://www.amazfit.com/en/stratos-3.html
G
4 yıl
Harddisk Geri Getirilemeyecek Biçimde Silme
Merhaba harddiskdeki bilgilerin tamamen kalıcı olarak silmenin mümkün olmadığını biliyorum ama şu piyasadaki silinen dosyaları geri getirme programlarının geri getiremeyeceği şekilde silmek için ne yapmam gerekiyor bilen var mı? Low level format dışında yapmam gereken bir şey var mı?
G
4 yıl
1.6 Birimlik Akşam Yemeğim
Yarım kilo hazır pişmiş tavuk 1,6 euro, soruları alayım.< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Apple Pen Desteği Olmayan Ipad de Not Tutmak
Merhaba, ipad air 2 veya ipad 5 alıp kaliteli bir stylus kalemle el yazısı şeklinde not tutabilir miyim?. Deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
G
4 yıl
Lens Kullananlara Sorum
Selam, daha önceden hep günlük lens kullanıyordum ama masraflı olmasından dolayı aylık lense geçtim. Şu an kullandığım aylık lensi bir kaç gün kullanıp saklama kabına koydum yaklaşık 1 haftadır kullanmıyorum. Lensi takmaya 13 martta başlamıştım 13 nisana kadar mı kullanabilirim yoksa takmadığım 1 haftalık süreyi ekleyip 20 nisana kadar kullanabilir miyim? Yani lensi açtığım tarih mi önemli yoksa kaç gün taktığım mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.