J

Binbaşı
23 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
289 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
FORD TAUNUS- 2020 YILINDA İLK ARABA OLARAK TAUNUS ALMAK
İstanbul'da okuyan bir öğrenciyim, motorlar hakkında biraz bilgim olsa da araba işlerinden neredeyse hiç anlamam. Bu arabayı düşünmemde başlıca üç sebep var:

1-Bu arabaya ben çocukken sahip olmamız.
2-Arabanın estetik görünümü.
3-Arabanın uygun fiyatı.

Ama aklımda pek çok soru var. Kimisi 80 sonrası parça rahat bulunduğunu söylerken, kimisi alma kullanamazsın diyor. Eğer yeterince para biriktirebilirsem hidrolik versiyonunu alacağım tabi ama hidrolik olmasa da pek problem yaratacağını sanmıyorum zira araba kullanmayı da kara direksiyon unoda öğrendim. Sizce bir başlangıç arabası olarak uygun olur mu beni 3-4 yıl götürmesini de istiyorum fazla yol yapmayacağım. Yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum. Ve tabii ki her tür araba tavsiyelerinize de açığım Şimdiden çok teşekkürler.
J
6 yıl
Sınav Hangi Seneye Yakın Olacak ?
Sizce sınav hangi seneye yakın olur ? Ben 2015 gibi hissediyorum kimisi 2010 diyor, kimisi 2016 diyor. Bence 2015 e yakın olacak.
J
6 yıl
92.5 TYT 43 AYT Sıralama Kaç Gelir ?
Deneyimi olan söyleyebilir mi ? Diploma Notu 87
J
6 yıl
Ankara\u0027da olan arkadaşlar acil bakabilir mi ?
Merhabalar beyler acil yardımınıza ihtiyacım var. Lokman Hekim Hastanesinde yatmakta olan yakınım için çok acil B RH+ kana ihtiyacımız var. Kan verebilecekler aşağıdaki numaradan iletişime geçebilirler. Şimdiden sağolun.

05076471746
J
6 yıl
sd
sd
J
7 yıl
2K mı NBA Live mı ?
Sizce hangisi kariyer oynayacağım gibi düşünüyorum. Belki 2K da var diğerinde var mı bilmiyorum MyPark oynarım. Online maç falan atarım. Bir de eve gelenle gidenle oynarım. Sizce hangisi ? Yüz grafikleri önemsiz.
J
7 yıl
Dereceye Girersem Temel Bilimler Okumalı Mıyım ?
İlk 5k ya girersem, temel bilimler okumak istiyorum, özellikle Fizik ve matematik sizce mantıklı mı ?

Koç düşünüyorum.
J
7 yıl
Yurt Dışında Çalışarak Okumak ?
Ailem bana aylık 1500 Tl para verebilir ancak. Çalışıp okuyabileceğim bir yer var mı bildiğiniz ?
J
7 yıl
Gecelik 32 Oran.
< Resime gitmek için tıklayın >


Güven %60. Gece maçlarını severim ama Brezilya üzebilir.
J
7 yıl
Sizce X1 Almama Gerek Var mı ?
Daha önce PS4,X1(Birkaç hafta),X360,PS3,PS2,PS1 ve Nintendo konsolları olmak üzere çok fazla konsol kullanmış biri olarak X1 alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Kaliteli bir bilgisayarım var. Çoğu oyunu ULTRA'da sıfır kasma yağ gibi oynatıyor. Fakat konsolcu olduğum için ya da doğru düzgün kaliteli bir monitörüm olmadığı için konsoldaki tadın yarısını dahi alamıyorum. Sizce 700 TL civarında bir gaming monitör mü almalıyım yoksa güzel çift kollu bir X1 mi ? X1'i alma sebeplerim FF XV, UFC 2,MADDEN NFL ve daha rahat Fifa oynamak. Fikirlerinizi almak istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.