R

Binbaşı
19 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
140 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
3 ay
Ünlü olmak
Yıllardır gitar çalıyorum, sesim gerçekten fena değil artık bende buna inandım. Biraz eğitimle daha iyi hale gelir. Bi çok eğitimsiz insan youtubedan ordan burdan ün kaznıp kazanç sağlıyor. Yaş 24, şarkıda yazıyorum bi kaç tane var . Ben beğenerek dinliyorum ve bi kaç yerde denedim fena değil insanlara dinletiyor. Üniversite yıllarında sahneler yapardım. Aylık kyk kredsinin nerdeyse 1,5 katını kazanıyordum. Şimdi böyle bi yola nasıl girilir ne yapılır bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz. ? Şu an marka değeri yüksek olan bi yetkili serviste çalışıyorum. Ama ben sarkıcılık işine girmeyi istiyorum. Fikirler belki yol gösterir.
R
6 ay
Apple Yetkili servisinde çalışıyorum
Sorularınız varsa iletebilirsiniz
R
2 yıl
Köpek ısırması
Beyler izmir bucada yaşıyorum hürriyet taraflarında dün gece saat 9 30 civarlarında küpeli bir köpeğin saldırısına maruz kaldım. Tam ısıramadı ama bir dişi takılıp bacağımı kanattı. Kuduz ihtimaline karşı bugun iş çıkışı hastaneye gideceğim. Küpeli köpekler hakkında bir bilgisi olan varmıdır ?
R
3 yıl
Şok market kasiyeri
uzun zamandır konusu açılmayan konulardan birisi olan kasiyer kıza aşık olmak konulu konuyu açıyorum. gerçekten çok yumuşak konuşması, gerek tavrı gerekse bana uygun güzelliği yüzünden hoşlantı duymaya başladım. Taktik verin bağaa..
R
3 yıl
Hamile köpek
Arkadaşlar biriyle konuşuyordum köpekleri falan çok seviyor bende bi yalan söyleyip işte köpeğim doğuracak gitmem lazım gibisinden bir yalan söyledim de köpeği olan birisi bana bi kaç fotoğraf yollayabilir mi acaba be ?
R
3 yıl
yorumları alayım
değerli forum dostlarım yanlış olmasın sanırsam 2012 den beri bu forumun içindeyim.. yıllarca sizi bir aile olarak gördüm.. şimdi değerli arkadaşlarım bir şarkı çıkarttım sizinde değerli yorumlarınızı alayım.. hem banada izlenme konusunda destek olmuş olursunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=UPjUcXTSym0&feature=youtu.be
R
3 yıl
Bıktım lan !
İnsanlardan da forumdan da ülkeden de internetten de kendimden de parasızlıktan da karısızlıktan da mutsuzluktan da hayattan da şarkılardan da filmerden de herşeyden bıktım muğaagoyiğğm yeter lan bi dick te doğru gitsin artık.. bi şeyde istediğim gibi olsun be neymiş arkadaş bu ya herkes kendini bi b@k sanıyor. 1 kitap yazan prof dr hocada kendini bi b@k sanıyor 1 şarkı çıkartıp g@tunu başını sallayanda kendini bi b@k sanıyor baba parası yiyende kendini bi b@k sanıyor iki tane aç erkeğin baktığı kadın da kendini bi b@k sanıyor insanlar kendilerini hep bi b@k sanıyor kendini bi b@k sananların en kısa sürede ölmesi dileğiyle.. nerde kalmış bu mütevazilik nerde kalmış bu saygı nerde kalmış anlayış ve hoşgörü.. Kimse kimsenin hayatını diğerininkini etkilemediği sürece eleştiremez a@k bu hayatında bi sonu var lan.. yeter lan ne olursa olsun insanların kalbini kırmaya değmez lan herşey düğüm oldu kim çözecek bu düğümü he! he! he! bütün insanlığın hakettiği tek şey var oda ölmek... Neyse bana bi 70 lik göndersin biriside kısa süreliğine unutayım bişeyleri
R
3 yıl
Work and Travel
Evet dostlar. Bu konu hakkında bilgi almak için burdayım. İnternetten araştırma yaptım. Sonra düşündüm de belki bizim forumumuzda bu konuya hakim bireyler, bunu deneyimlemiş kişiler vardır. En başından bu konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirme yapabilirler mi ? Maliyetleri hakkında yada bilinen bilinmeyen tarafları hakkında bilgilenmek istiyorum. Lisans öğrencisiyim, son sınıfım. Dil ve edebiyat bölümündeyim.
R
3 yıl
Analog sayaç bağlama
https://www.kalyoncutarimmarket.com/urun/balya-sayaci-saat-compass merhaba arkadaşlar, bunu balya makineme bağlamak istiyorum. Bağlantısı nasıl yapılır anlatabilirmisiniz ?
R
3 yıl
LM317T direnç kullanımı
Merhabalar... Lm317t, 10k pot ve 2k direnç kullanarak Pc psu ile ayarlı bir çıkış yaptım. Çalışıyor lakin istediğim kadar performanslı değil. 1.5 amper çekemiyorum. Pot dışında hiç direnç kullanmasam lm317 zarar görür mü ? Yada ne olabilir ? Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.