F

Çavuş
08 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
geçen yıl
Yurtdışı kayıt harcını erken yatırma
İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak bileniniz varsa. Annem yurtdışından telefon aldı ama ayın 1inde geliyor. imeileri elimde imei kayıt harcını erken ödesem e devletten kaydını ayın 1inde yapsam olur mu sizce ?
F
2 yıl
Hopi çark aktif
Sevgililer günü için yüksek hopi puanların olduğu çark aktif



< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Asus modem tamiri
İyi günler arkadaşlar asus dsl n17u modemim sanırsam yıldırımdan kaynaklı bozuldu. herşey çalışıyor ama dsl hattını görmüyor. garantim bitti yetkili servise göndersem tamiri olur mu ve ne kadar ücret çıkar ?
F
9 yıl
Kulakiçi kulaklık
Herkese iyi akşamlar. İşe gidip gelirken serviste müzik dinliyorum, bugüne kadar ep630 kullandım yaklaşık 4 yıl götürdü beni bassları iyiydi, daha sonra piston 2 aldım çok hoşuma gitmedi ve bağlatı yerlerinden koptu, şuan yeni kulaklık alacam.

sizce yine ucuza ep630 mu almalıyım yoksa cks99 gibi pahalı bi kulaklık mı alayım. daha önce bu kadar pahalı bi kulaklıkla müzik dinlemediğim için parasını hak eder mi diye düşünüyorum ve ne farkı var merak ediyorum.

müziği note 4 telefonumla dinleyecem
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.