S

Teğmen
02 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
2022 Yılında 15.000 TL Bütçe ile Alınabilecek F/P Laptoplar
İsterlerim şu şekilde:
İşlemci: İntel i5 veya i7
Ram: min. 16 gb
Hafıza: min SSD 1 Tb
Tercih sebebi: Hafif/portatif olması
*Konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan forumdaş arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
S
8 yıl
SAMSUNG GALAXY J7 (2016)
Merhabalar,
Geçtiğimiz yıl çıkan ve çok tutan J7 modelinin bu sene J7 2016 adında yenilenmiş sürümü çıkmış.Cihazı KULLANAN,SATIN ALAN veya CİHAZ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN arkadaşlardan bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.Samsung Galaxy A5 (2016) alacaktım.Sonra bu cihazı öğrenince danışmak istedim size,teşekkürler.
S
8 yıl
SAKARYA\u0027DA KIZ YURDU
Merhabalar,
Sakarya üniversitesini kazandım bu sene. Sakaryada kalınabilecek imkanları ve fiyatı uygun,kampuse çok uzak olmayan(Serdivanmış sanırım orası iyi diyorlar) olan yurt veya apart tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
S
11 yıl
Ege üniversitesinde muafiyeti geçtim bölüm derslerine başlamam için ders seçimi yapmalımıyım?
Bu sene Ege üniversitesini kazandım.İngilizce Muafiyet sınavını geçtim.1. sınıfa başlayacağım fakat aklımda bir soru var.1. sınıfa başlayabilmem için şuan herhangi bir kayıt ,ders seçimi vb. işlem yapmam gerekiyor mu?
S
11 yıl
Firefox flash player yok uyarısı veriyor videolarda
Merhabalar. mozilla da download helper yardımıyla film indiriyordum düne kadar fakat bugün herhangi bi videoyu açarken flash playerın en son sürümü lazım diye bi uyarı veriyor.ve yanında bi indirme butonu veriyor.butona basıp indirdiğimde flash playeri gidip chrome a kuruyor. çözemedim gitti.video felan açamaz hale geldi mozilla .yardım lütfen
S
11 yıl
windows 8 single language yardım
merhaba arkadaşlarbugün laptop aldım. fakat sağ alt tarafta windows 8 single language diye bi yazı yazıyo bu nedir ve nasıl yok edilir? bilen arkadaşlar yardım lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.