M

Binbaşı
03 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
4500 TL\u0027ye kadar mimar için(Autocad, 3DS Max, PS) sistem tavsiyesi
Merhaba,

Bütçe 4500 TL. Monitör, klavye, mouse vs ihtiyacımız yok.
Autocad, Photoshop, 3DS Max çalıştırıp en az 3-4 yıl sorunsuz götürecek bir kasa toplamak istiyoruz. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler
M
11 yıl
İcmimarlık Öğrencisine Sistem Tavsiyesi (Bütçe 3500 TL)
Merhaba arkadaşlar, içmimarlıkta okuyan bir arkadaşıma sistem toplamak istiyoruz. Bütçemiz 3500 TL ve bu çarşambaya kadar almamız gerekiyor. Ağırlıkla 3dmax, sketchup gibi çizim programlarını kullanacak. Önemli olan 16 GB ram olması, ekran kartının iyi olması ve SSD disk bulunması sanırım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
M
11 yıl
30.000 TL\u0027ye kadar dizel araç tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, 30.000 TL'ye kadar dizel, yüksek modelli, düşük km'de, yakıtı az B veya C sınıfı bir araç düşünüyorum. Duruma göre 1000-2000 TL daha bütçeyi artırabilirim. Aracı işe gidip gelmek ve işteyken de sağa sola gitmek için kullanıyor olacağım(yük taşınmayacak). Aylık minimum 1500-2000 km arasında bir yol giderim diye düşünüyorum.
Benim düşüncem 2011 ve üzeri fiat punto evo dynamic versiyonu. Sizlerden gelecek tavsiyelere ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.

PS: Otomatik düşünmüyorum, manual olmalı.
M
14 yıl
Araçta bir anda çıkan titreme sorunu
Merhaba arkadaşlar,

2006 model 70 bin km'de citroen c2 dizel aracımda bugün sebebini anlayamadığım bir titreme başladı. Hani arabadır titrer azcık ama bu az uz değil. Dururken düşük hızda yüksek hızda hep bir titreme var araçta. Direksiyon, pedallar, hatta vites bile elimle tuttuğumda titriyor gibi. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Neden kaynaklandığını az çok bilsem ona göre bir çözüm arayışına gireceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.
M
14 yıl
Xbox 360 Arızası (DVD-Rom Açılmıyor, içindekini okumuyor)
Merhaba arkadaşlar,

Biraz önce Red Dead Redemption oynarken makine birden kendi kendine reset attı. Açıldığındaysa normal dashboard'u açıldı ve hep orada kalıyor. İçerisindeki oyunu çalıştırmaya kasıyor ama çalışmıyor. Ne ekrandan ne de cihazın üzerinden DVD-Rom'u da açamıyorum. Ayrıca cihazın açma düğmesinin tam ortasındaki ışık (kenarlardaki 4 uzun ışık değil) durmadan yeşil olarak yanıp sönüyor çok sık aralıklarla. Herhangi bir kırmızı renk yok. Sizce sorun nedir nasıl düzeltebilir ya da düzelttirebilirim? Çok masrafı var mıdır acaba
Yer olarak İstanbul'dayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
M
14 yıl
Kasko için Ankara Sigorta Nasıldır?
Merhabalar arkadaşlar,

2006 model citroen c2 1.4 2 kapı araç aldım. Kasko için önce Ray Sigorta'ya sorgulattım, 2800 lira fiyat çektiler. Çok moralim bozulup neden bu kadar pahalı diye sorduğumda yaşımın 22, aracın da spor(!) olmasını gösterdiler. 2 kapılı her araç spormuş ve de kaskosu hep yüksek çıkarmış. Ben de dün emniyet müdürlüğü'nde tanıştığım müşavir arkadaşın çalıştığı yere gittim ve 6 sigorta şirketinden fiyat aldılar. En ucuz indirimli olarak 985 TL Ankara Sigorta fiyat verdi. Sigortam.net'ten baktığımda yine 1180 lira ile en ucuz fiyatı burası veriyor. Sizce buraya yaptırmalı mıyım? Full kasko olacakmış. Kendisine en yakın şirket de 1300-1500 arası bir değer istiyomuş sanırsam.
Yardımlarınız için teşekkürler.
M
14 yıl
Avcılar Emniyet Müdürlüğü\u0027ne Mecidiyeköy\u0027den Nasıl Gidilir?
Merhaba arkadaşlar,

Yarın Kadıköy'den Avcılar'a İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gideceğim fakat nasıl bulacağım konusunda pek bir fikrim yok. Adres olarak Firuzköy Mah. İnönü Cad. Firüzköy Avcılar geçiyor Emniyet müdürlüğünün adresi. Avcılar'ın iç kısmını az çok biliyorum fakat Firuzköy'e çok yabancıyım. Sizlerden ricam Mecidiyeköy'den metrobüse binerek nasıl gidebilirim? Hangi durakta inmem ve nasıl gitmem gerekecek? Teşekkürler şimdiden..
M
14 yıl
100 bin km\u0027de Citroen C2 HDI dizel alınır mı?
Merhabalar arkadaşlar,

Geçende yine başlık açmıştım. Öncelikle kirlilik için kusura bakmayın. Bakındığım araçlar içerisinde Citroen C2 çok hoşuma gitti ve bu araçtan almaya karar verdim. Fakat elimdeki bütçeye göre 2006 model 90 bin ve 105 bin km'de araçlar buldum. 105 binde olanın rengi ve 1-2 aksesuarı olması hoşuma gitti. Fakat bir arkadaşıma sorunca 100 bini geçmiş küçük sınıf dizel araç almamın pek iyi olmayacağını söyledi. Çok heveslenmişken yine kafam çok karıştı

Sizlere soracağım bu tür araçlara girmek risk olur mu yani bu kadar zaman bekledim, biraz daha dişimi sıkıp bekleyip daha düşük km'de daha temiz bir araç mı bakınmalıyım?

Yorumlarınızı citroen 1.4 HDI motoru ve küçük sınıf bir aracı baz alarak yaparsanız sevinirim(Yoksa passat vs gibi bir araca 100 bin zaten bişey değildir).

Teşekkürler.
M
14 yıl
Dizel GETZ CRDI ile VGT farkı nedir?
Sahibinden.com'da 2 ayrı dizel motor başlığı olarak CRDI ve VGT var mesela. Bunların farkları nedir arkadaşlar? Hangisini tercih etmek lazımdır ve hangisi daha az yakar?
M
14 yıl
14.000 TL\u0027ye kadar araç tavsiyesi...
Merhabalar arkadaşlar,

Başlıkta belirtildiği üzere 14 bine kadar araç arıyorum. Tabi ne kadar düşük fiyatlı olursa o kadar iyi olur.Çok zor bir ihtimal ama duruma göre belki 15 bine de çıkabilirim ama dediğim gibi 14ü geçmesin.

1)Ekonomik olmalı. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca özel bir şirkette çalışıyorum.Para kazanmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum. Benzinliden çok dizel istiyorum

2)Tip olarak sedan araçları pek düşünmüyorum. HB olursa iyi olur.

3)Arabanın istendiğinde hemen satılıp satılamaması önemli değil. En az 1-1,5 sene binmeyi düşünüyorum.

4)Olmazsa olmazım bakım giderlerinin, işletim maliyetinin minimum olması. Mesela palio'larda triger olmaması bir artı gibi

Benim aklımdakiler palio multijet, hyundai getz, citroen c2 vs gibi dizel araçlar. En çok c2'yi beğeniyorum ama bakım giderleri gibi masraflar olarak en pahalısı bu olur sanıyorum ki. Bunlardan hangisini almalıyım ya da bunlar hariç neleri tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.