H

Yüzbaşı
12 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
356987 Gün Cezalı
356341 gün 17 s. 38 dk.
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
Vatandaş hepten sapıttı 2016 possat 2.5 milyon
İlan No: 979152032https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-pazarliksiz-son-fiyat-979152032/detay

Bir de pazarlıksız yazmış. 6 yaşında passata istediği paraya bakın. Bu paraya bu ekonomik şartlarda bile 5 adet alınır bu araçtan. Aşiret reisleri possat diye diye piyasayı alt üst etti. Ben bir sıfır fazla mı yazdın diye mesaj attım lütfen siz de benzer şeyler yazın da dalga geçmek neymiş görsün.
Edit: ilan yayından kaldırılmış. Bir forumdaşa sattığını iddia etmiş ama tabi ki yalan. Böyle ahlaksızları gördüğünüz zaman lütfen boş geçmeyin en azından dalga içeren mesaj yazın.
H
5 yıl
Bu Megane4 alınır mı acil
Edit: Aracı almadım. Satıcının değişen yok demesine rağmen önden ufak tefek de olsa değişen parçaların olması midemi bulandırdı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2017-cikisli-otomatik-renault-megane-hb-1.5-dci-touch-plus-752817650/detay

İyi akşamlar, linkteki araç ile ilgileniyoruz. 4 parça boya ve 13.400 hasar kaydı var. Çok önemli yerlerde boya olmadığı için çok önemsemiyoruz bu haliyle bu fiyat bana epey uygun geldi. İlanda gözünüze çarpan sıkıntı veya dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır ? Ters bir durumda en çok ne kadar masraf açabilir ? Usta arkadaşlardan acil yorum istiyorum araç başka birine satılmak üzere.
Ayrıca sorgulattım araç sahibi aracı 2 ay önce almış, aracı acil ödemesi olduğu için sattığını söylüyor. Bu da beni işkillendirdi ama al satçı olsa dahi fiyat iyi gibi.
H
5 yıl
Hyundai i20 2018 Mart çıkışlı hatasız boyasız
Aracım 2017 model 2018 Mart çıkışlıdır.
Hatasız boyasız tramersizdir. 11bin kilometrededir.
15.000 km dolmamasına rağmen 15 bin bakımı yetkili serviste yeni yapılmıştır.
Ufak tefek bir kaç çamurluk çiziği ve yine Çamurlukta küçük bir ezik dışında sıfır araçtan farkı yoktur.
Fiyat olarak 76bin düşünüyordum, biraz acele olduğu için 75 bine düşürdüm.
H
6 yıl
Sahibinden satılık İstanbul’da sıfır lüks kelepir daireler
Aynı binada iki adet satılık dairemiz var. Binamız çok merkezi konumda Bahçelievler soğanlı mahallesinde. Metro metrobüs tramvay yürüme mesafesinde. Bim A101 şok hepsi dibinde.
Binamız sıfır, asansörlü, ankastre setli, görüntülü diafonlu lükstür. Sahibinden libklerini koyacağım ayrıntılara ve fotoğraflara oradan da bakılabilir.
Fiyatlar çok uygun yatırım aracı olarak daire arayanların kaçırmamasını öneririm. Kira çarpanı açısından çok uygun.
Birinci dairemiz giriş katta, 2+1 Amerikan mutfak fiyatı 198bin.
İkinci dairemiz 1. Kat 2+1 mutfak ayrı, fiyatı 298 bin.
Normal şartlarda pazarlık yapmak istemiyoruz fakat forumdaşlardan arayan olursa güzellik yapılır.
Sahibinden ilan numaraları 1.kat :622522924
Giriş kat:622813525
H
6 yıl
70 bin liraya otomatik aile aracı
Babama araç bakıyoruz bu hafta içinde alınacak muhtemelen.
Bütçe 70 bine kadar. Otomatik olması şart, manuel istemiyor.
Benzin dizel fark etmez yakıt çok önemli olmamakla birlikte az yaksa daha iyidir.
Bunların dışında bagaj önemli. Babam esnaf, normalde kamyonetle mal alışverişi yapsa da arada az ve orta yükler için alacağımız otomobilini de kullanacak.
Bu şartlarda ben doblo 1.6 premio plus diyorum ancak araca çok uzak bakıyor. Hafif ticari sınıfında onun dışında otomatiği bulunan caddy kalıyor ve bana göre ederinden çok pahalı, değmez.
Peugeot 5008 2012 civarı bakıyorum onlar da biraz soru işareti gibi.
Bu şartlarda önerileriniz ne olur arkadaşlar ?
H
6 yıl
Açıköğretim ve örgün farkı
Kardeşim özel bir üniversitede %50 burslu olarak sosyal hizmet okuyor.
Bu bölümün açıköğretimde de olduğunu öğrendim.
Bu bölümü açıköğretimden okumak ile örgünden okumak arasında fark var mıdır? Üniversitesinin özel olduğunu da göz önüne alırsak ne gibi bir sonuç çıkar?
Bu bölümü bitirenler ne iş yapıyor vs hiç bilmiyorum ama açıköğretim mezunu olmak ile örgün mezunu olmanın iş hayatında farkları olur mu?
H
6 yıl
Aracım kaç para eder ? Değer kaybım nedir ?
2017 3. Ayda sıfır transporter aldım. O dönem liste fiyatı 83 bindi aracı 78 bine aldık ( yüzde 6 indirim uygulandı)
Şu an liste fiyatı 103 bin , aynı oranda indirim uygulansa 95 bin gibi bir rakama verirler sanırım. Aracım henüz 5200 km de. Motoru bile açılmadı tam.
Ancak aracı aldığım günden beri aksilikler aracın peşini bırakmadı aracın bana uğursuz geldiğini düşünüyorum.
Hep park halinde olmak üzere bir kez sağ çamurluk yamuldu düzelttim , aynı gün stepnesi çalındı. Bir hafta sonra yine park halinde sol aynasını kırdılar .
Bunlar değer kaybı olarak fazla yansımaz sorun etmedim ama son olay artık canıma tak etti.
Aracım yine park halinde ehliyetsiz aptal birinin gece vakti çarpması sonucu avek yetkili serviste arka tamponu değişti sol çamurluk ve arka kapı boyandı. Aslında çok çok küçük denecek bir hasar var gibiydi ancak 5000 tl hasar kaydı çıkarmış servis.
Anlayacağınız kendim aracın tekerini bile sürtmedim ama nerede uğursuzluk var beni buldu. Son olayın aracımın değerini de düşürdüğünü düşünüyorum.
Sizce aracım şu an ne eder? Veya piyasasını bilen yoksa bildiğiniz bir araç üzerinden yüzde olarak vs tahmini bir rakam verebilirsiniz. Örneğin hiç Kaza olmasa 85 edecek araç bu şekilde 80 eder gibi bir şey söylerseniz sevinirim. Aracı satmayı düşünüyorum, öldürtmeyeyim.
H
7 yıl
Yine aracıma çarptılar yardım
Aracı Mart’ta sıfır aldım bu 4. Kaza ve hepsinde park halinde çarptılar
Bu seferki şöyle oldu, yarım saat önce yatağımda yatarken caddeden gelen Kaza sesini duyup camdan bakmamla yıkılmam bir oldu. Küfür ede ede aşağıya indim.
Ehliyetsiz bayan düz yolda giderken park halindeki aracıma çarpmış aracımın arka tampon parçalanmış, arka kapıda bir kaç santim ezik var ve sol Çamurlukta yine bir kaç santim ezik var aynı zamanda boya kalkmış.
Çevredeki tanıdık esnafın büyüklük sende kalsın vs gaza getirmeleriyle tutanağa kadının kocasını yazdık sürücü olarak.
Adamın numarasını plakasını aldım sabah buluşacağız .
Sizce nasıl hareket edeyim? Servise çekmeyi düşünüyorum ama servis tamponu Çamurluğu kapıyı değiştirirse çok ciddi fatura çıkar ve 3 parça değişmiş olur. Değer kaybı fazla olur diye tahmin ediyorum. Dışarıda yaptırmak da istemiyorum.
Ayrıca içten içe keşke ehliyetsiz kadını yazsaydım cezasını çekseydi de diyorum.
Yarın ne yapmalıyım ?
H
7 yıl
Şehir değiştirmek hakkında fikire ihtiyacım var.
Çok karışık bir durumun içindeyim.
Şu an istanbulda yaşıyorum. 3 ay sonra düğünüm var. Haliyle ev dizmemiz Lazım.
6 ayla bir yıl arasında ise tayinim çıkacak ve neresi olacağı belli bile değil.
Evimi istediğim gibi dizsem kaliteli eşyalarla donatsam 1 yıl sonra ne olacağı belli bile değil. Şu an evim 2+1 belki gideceğim yerde bu eşyalar uymayacak. Ayrıca bildiğim kadarıyla şehirlerarası nakliyat çok pahalı oluyor. Eşyaların kırılma yıpranma riski de var. 1 yıl belki çok güzel geçecek ama daha sonra ne olacağı meçhul.
Diğer ihtimal de tüm eşyaları en ucuzundan alıp yükte ağır pahada hafifleri bırakıp gitmek. Carevelle aracımız var onun aldığı kadar eşyayı ( ki yüksek ihtimal mobilyaların hiç biri sığmaz) yanımızda götürebiliriz.
Daha önce bu durumu yaşamış olan yoktur aramızda sanırım. Ama en azından daha önce şehir değiştirmiş arkadaşlardan yardım istiyorum.
H
7 yıl
Şehir değiştirmek hakkında fikire ihtiyacım var.
Çok karışık bir durumun içindeyim.
Şu an istanbulda yaşıyorum. 3 ay sonra düğünüm var. Haliyle ev dizmemiz Lazım.
6 ayla bir yıl arasında ise tayinim çıkacak ve neresi olacağı belli bile değil.
Evimi istediğim gibi dizsem kaliteli eşyalarla donatsam 1 yıl sonra ne olacağı belli bile değil. Şu an evim 2+1 belki gideceğim yerde bu eşyalar uymayacak. Ayrıca bildiğim kadarıyla şehirlerarası nakliyat çok pahalı oluyor. Eşyaların kırılma yıpranma riski de var. 1 yıl belki çok güzel geçecek ama daha sonra ne olacağı meçhul.
Diğer ihtimal de tüm eşyaları en ucuzundan alıp yükte ağır pahada hafifleri bırakıp gitmek. Carevelle aracımız var onun aldığı kadar eşyayı ( ki yüksek ihtimal mobilyaların hiç biri sığmaz) yanımızda götürebiliriz.
Daha önce bu durumu yaşamış olan yoktur aramızda sanırım. Ama en azından daha önce şehir değiştirmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Maliyet ve verim açısından hangi ihtimal daha mantıklı görünüyor ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.