B

Yüzbaşı
08 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
188 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Şimdi bu Türk Telekom\u0027un yaptığına ne demek lazım?
35 mbps hipernet tarifesini kullanıyorum. Yaklaşık 2-3 haftadır maksimum hız olarak 23 mbps alıyorum.

Dün müşteri hizmetlerini aradım. Hem hızımdan hem de akşamları olan hız düşmesinden şikayetçi oldum. Çünkü hızım 24 mbps tarifesine tanımlı gibi. Neyse işte ilgileneceğiz filan dediler.

Bugün tekrar hızıma baktığımda yine en fazla 23 mbps aldığımı gördüm ve upload hızımda 3 iken 2'ye düşürülmüş. Hızı arttırmadıkları gibi birde upload hızını düşürmüşler. Yani bilerek yapıp insanlarımı sınıyorlar acaba.

Yarın tekrar arayacağım. Bakalım bu seferde upload hızının 1'e düşmesini bekliyorum.
Bu düzülmezse aboneliği iptal ettiricem.

Önereceğiniz upload hızı yüksek internet tarifeleri var mı arkadaşlar? Artık bıktım bunlarla uğraşmaktan.

< Resime gitmek için tıklayın >

24 mbps olarak tanımlı gözükmüyormu arkadaşlar? Ben mi yanlış biliyorum yani. Ya da hat değerlerim 35 mbps almama engel mi? Bu konuda bilgili arkadaşlar cevap verebilir mi?
B
7 yıl
Suicide Squad Pro Club (Cdm ve Cm arıyoruz)
Selam arkadaşlar. FIFA 18 de yeni ismiyle kurduğumuz kulubumuze cdm ve cm mevkilerinde oynayan oyuncular arıyoruz. Daha önceki senelerde kulubumuz farklı isimlerle Pro Club sıralamasında top 100 de yer alıyordu.

Genellikle akşam 10'dan gece 3 veya 4'e kadar oynuyoruz.

Cdm mevki için aradığımız özellikler
-Top kapma ve pas arasını iyi yapabilmesi

Cm mevki için ise
- Hem top kapma hem de oyun kurma işini yapabilmesi

Bize katılmak isteyen arkadaşlar bana pm atabilir. İyi forumlar
B
10 yıl
2000 TL Sistem Önerisi
Bu haftasonu almayı planlıyorum arkadaşlar.2000 TL sistem + 500 TL monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
B
10 yıl
The Last of Us PS4\u0027e geliyor
PlayStation Türkiye'nin oyun müdürü Sercan Sülün, katıldığı bir TV programında oldukça heyecan verici bir haberi izleyenlerle paylaştı. CNN Türk'te yayınlanan Multiplayer isimli programda Sülün, The Last of Us'ın PS4'e geleceğini açıkladı.

Program sırasında BAFTA ödüllerinden konuşulurken Sercan Sülün'e, The Last of Us'ın devamıyla ilgili bir soru soruldu. Sülün ise, "The Last of Us'ın yeni oyunu yok ama şöyle bir bilgi verebiliriz, oyun bu yaz itibariyle PS4'e çıkacak." cevabını verdi. Belirtilenlere göre oyunun PS4 sürümü hem gelişmiş grafiklere sahip olacak, hem de Left Behind DLC'sini içerecek. Ayrıca oyunun dijital ve kutulu sürümlerinin olacağı belirtiliyor.

Kaynak : BSC
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.