A

Çavuş
04 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
4 ay
Pegasus Yurt dışına 11€+ Vergilerle Başlayan Fiyatlarla Seyahat
10-11 Ocak’ta alacağın 29 Ocak – 30 Haziran 2024 uçuş tarihli yurt dışı biletleri Pegasus BolBollulara 11€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta! Hadi hemen flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, sadece 120.000 koltukla geçerli bu fırsatı kaçırma!
https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/yurt-disina-11-euro-vergiler-ile-baslayan-fiyatlarla-seyahat-et?v=234m
A
geçen yıl
Octavia\u0027dan Megane\u0027a Geçtim
Herkese merhaba, 2017 Octavia 1.2 TSI 86 PS Ambition 60.000 km aracımı 480.000 TL'ye satıp 2021 Megane 1.3 TCE EDC Joy Comfort 20.000 km aracı 640.000 TL'ye aldım. 2 hafta önce ani bir kararla aracımı satışa koyup bir yandan arayanlara araçla ilgili bilgi vermek bir yandan da karışık piyasada yeni araç arayışına girmek beni zihnen çok yordu. 2 çocuklu bir aile olarak doğru kararın yine C sedan bir araç olduğunu ve gerek yakıt gerek genişlik olarak bana Octavia'yı çok aratmayacağını düşündüğüm Megane'da karar kıldım. Aracı dün İzmir'den alıp 700 km uzun yol geldim. Önceki aracım tamamen boş olduğu için Megane'daki boşun bir üstü paket bana fazlasıyla yeterli geldi. Özellikle hız sabitleyici, otomatik klima, park ve far sensörleri çok işime yaradı. Ama aracın en çok beğendiğim noktası EDC oldu. Beklediğimden çok daha pürüzsüz geçişleri olan, gaz tepkileri başarılı bir şanzıman. Bu aracı kullanmamış olsam marka algısıyla Octavia satılıp Megane alınır mı diye sorgulardım ama alınırmış gerçekten. Benimle benzer durumda olanlara tavsiye ederim. Sattığım ya da aldığım araçla ilgili tüm sorularınıza açığım.
A
2 yıl
Paraf Okula Dönüş Kampanyası
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik sektörlerinde yapılacak ilk 300 TL tutarındaki alışverişten sonra yapılacak her 300 TL için 25 parafpara verilecek. Marketle diğerlerinin birleşmesi olumlu, toplam kazanım 3000 TL için 200 + market alışverişi için paraf üstü.
A
2 yıl
Boş C Segmentinden Dolu B Segmentine Geçmek
Merhaba, bu sıralar kafamı karıştıran bir durum var. Şu anda 47bin kilometrede 2017 model 1.2 TSI 86 PS Ambition Octavia sahibiyim. Aracın sadece park halinde sürtme sonucunda stop lambası değişti ve depo kapağının arka kısmında bir karış kadar boyası var. Aracın çekişinden ve yakıtından yokuşlar haricinde memnunum. Genellikle uzun yolda 110-120 km hızlarda 2 yetişkin, 2 çocukla 4,5-5 litre ortalamalar görüyorum. Kafamı karıştıran araç ise yeni Honda City 1.5 Executive paket. Bolca inceleme videosu izledim.
İki araç arasındaki Octavia'nın güçlü yanları:
1- Daha geniş ve ferah iç hacim
2- Yolcu bölümünde havalandırma menfezi
3- Liftback olması nedeniyle rahat bagaj yerleştirme alanı
4- Daha küçük hacimli olmasına rağmen turbo avantajı ile alt devirlerde canlı olması
5- Yine motor hacminden ve yaşından dolayı düşük MTV.
Görebildiğim kadarıyla City'nin güçlü yanları:
1- Araç şu andaki aracımda bulunmayan birçok elektronik aksama sahip (şu anda direksiyonumda tuş bile olmadığını eklemek isterim )
2- CVT şanzımanlı, otomatik vites.

Beni en çok cezbeden şey ise aracımı sattığımda üzerine 20-30 bin ekleyip sıfır kilometre, otomatik vites, yeni kasa bir araç alabilmek. Tavsiyelerinize ve yorumlarınıza açığım.
A
2 yıl
Paraf Elektronik Toplam 1500 TL Alışverişe 100 Puan
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Devam eden %5 e-ticaret kampanyası ile birleşir.
A
3 yıl
Paraf Elektronik, Giyim 200*5 100 Puan
A
3 yıl
Paraf Market Kampanyası Her 2x125 TL Alışverişe 20, Toplam 60 Puan
A
3 yıl
Paraf 4x150 Market \u0026 Restoran Alışverişine 40 Puan
< Resime gitmek için tıklayın >
İkinci alışverişe 20, dördüncü alışverişe 20 şeklinde.
A
4 yıl
Octavia Araçtan Gelen Ses
Merhaba 2017 Octavia aracımın sol ön tarafından gıcırtı, sürtmeye benzer bir ses geliyor. Bayağı gürültülü, rahatsız eden bir ses. En son 3 ay önce uzun yola çıktığımda duymuştum. Mersin'e gitmiştim, şehir içine girdikten sonra varacağım yere yakın ses başladı. Araçtan inip arabanın altını her taraftan kontrol edip sesin kaynağını bulamadım. Akşam olduğu için ertesi gün servise götürürüm dedim, ama sabah ses kesilmişti. Bugün aynı sesi benzer bir durumda yaşadım, yine sesin kaynağını bulamadım. Ama aracı durdurup geri vitese aldım, birkaç metre geri gidip tekrar ilerlediğimde ses kesildi. Mersin'e gittiğimde hava sıcak ve kuruydu. Bugün tekrarlayan durumda hava soğuk ve yerde erimiş kar suyu vardı. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama herhangi bir fikri olan var mıdır? Sesi kaydetmek aklıma gelmedi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.