S

Yarbay
20 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
359177 Gün Cezalı
356361 gün 14 dk.
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Hifiman Re0 mı Mee m6 pro mu?
Öncelikle merhabalar. Bu iki kulaklık arasında kalmış bulunmaktayım. Metal müzik dinliyorum ve ses kaynağım ise clip+.

Gitar tonlarını köküne kadar verirken davul zili ile kickini yutmasın istiyorum. Bunlar arasında tecrübesi olan veya başka öneride bulunabilecek olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler. (bu arada bütçe 150tl)
S
9 yıl
Fifa 15\u0027de çalışmayı durdurdu hatası?
Arkadaşlar torrentten moddinway mode un yaptığın fifa 15 crackini yükledim oyun çalışıyor fakat menajer moduna girince çalışmayı durdurdu hatası veriyor daha menajer modu kurarken hatta. Var mı bunun çözümü?
S
9 yıl
İzmir\u0027de 1 gün gezi ve sabahlama?
Evet arkadaşlaaaar tatil planımız arasına İzmir'de bir günlük gezi ve bir gece sabahlamayı da kattık. Şimdi kısacası şöyle diyeyim saat sabah 7 civarı İzmir'e ayak basmış olacağız. Saat 7den başlayarak İzmir'de geceye kadar gezebileceğimiz yerler sırasıyla nerelerdir? Ve gideceğimiz son yerin sabahlanabilecek güzel bir yer olması gerekiyor. Sanırım anlatabildim?

Cevapları bekliyorum.
S
9 yıl
Bass ağırlıklı kulaklık?
Arkadaşlar merhaba; david guetta, avicii tarzı pop dinliyorum şuan ki kulaklığımı rastgele alarak büyük bir hata yaptığımı farkettim (media markttan almıştım aircoustic metalist talk diye bi kulaklık acil almam gerekiyordu ne yazık ki:/ ) çünkü atıyorum pcye takıp dinlediğimde basslar pc çıkışı iyi olduğundan pörtlememek için zor tutuyor kendini yani biraz daha yüklensem pat edecek eheh.

Yakın zamanda xduoo'da almayı düşündüğümden onunla uyum sağlayabilecek onun çıkış gücünde bassları pörtletmeyecek ve sağlam verebilecek bir kulaklık önerir misiniz bana?

Bütçem 150 liradır.

Teşekkür ederim şimdiden.
S
9 yıl
sansa clip+ mı xduoo x2 mi?
Arkadaşlar tercihiniz hangisi olurdu? Bass ve ses çıkış yüksekliği önemli benim için?
S
9 yıl
Orjinalliği konusunda tereddüt ettim?
Arkadaşlar orjinal midir ucuz oluşu beni tereddüte düşürdü de.

https://www.youtube.com/watch?v=imeJeIM31_g

Bir de bir çok sorun yaşayan arkadaş gördüm açılmıyormuş kendi kendine arızalanıp falan öyle bir durum olursa ne yapacağız elimizde mi patlayacak? Yüksek ses veriyor olması nedeniyle almayı istiyorum fakat tereddütlerim var.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
S
9 yıl
Window 10 SYSTEM izni?
Arkadaşlar Windows 10 a yükseltince eski windowsdan kalan dosyalar Windows.old olarak görüntüleniyor C'de. Bunlar silmek isterken SYSTEM izni almalısınız uyarısını veriyor. Bunu nasıl yapabiliriz?
S
9 yıl
Olabildiğince az sese sahip olan fare
Arkadaşlar özellikle gece oyun oynarken ses fazla çıkıyor logitechin standart bir faresini kullanıyorum o nedenle tıklandığında sesi olabildiğince az olan bir fare arıyorum.

Bilen eden varsa yardımını beklerim.
S
9 yıl
Z3c pil kullanımı
Merhaba z3c kullanıyorum. Pil kullanımında android is %10 16 arası kullanıyor bu değer çok yüksek ve şarja da etkisi büyük. Veri senkronizasyonu ve konum kapalı artı olarak face twit dışında öyle abuk sbuk uygulamalar da yok cihazı temiz kullanırım yani. Bu sorunu nasıl çözeceğim çünkü kimi kullanıcılarda %6 nın üstüne çıkmıyor.

Şimdiden teşekkür ederim.
S
9 yıl
Max 130 liraya alınabilecek en iyi kulak içi?
Arkadaşlar başlıktaki gibi max 130 liraya alabileceğim en iyi kulaklığı arıyorum. Tavsiyeleriniz önemlidir ve tek tek değerlendirilecektir. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.