M

Teğmen
16 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
fotoğrafı enteresan kılan şey ne sizce?
merhaba üstadlar, forumda bir çok tutkulu ve güzel yorumlar var. fotoğraf tutkusu bende çok uzun seneler var ve sürekli değişik denemeler yapmak hala çok hoşuma gidiyor. evde herhalde eskilerden kalma 10 bin civarı slayt vardır , bunların çoğu rutubetden gitmiş vaziyetde ama hiç bir şeye kıyıp atamıyorum,her birinde ayrı ayrı emek var diye. siz nasıl ve neyle fotoğraf çekmeye başladınız? niye tutku haline geldi? fotoğrafda sizi çeken şey nedir? tutkumudur? biraz bahsetsenize, muhabbetimiz olsun
M
10 yıl
Tokina 11-16/2,8 Nikon yardım
merhaba üstadlar, bende bir süredir tokina 11-16/2,8 lens var ve bu lensi uzun süredir nikon d90 ile severek kullanıyorum. geçen gün elime aldığımda fokus esnasında kıtır kıtır sesler yapıyordu ve teknik servise verdim. şimdi bu sesler düzeldi ama sanki netleme eski hızında değil gibi.. bu lensi kullanan var mı ? benzer şeyler yaşadı mı ?
M
11 yıl
İyi bir Alfa Spider ustası ??!
Merhaba, İstanbul da tercihen Avr yakasında iyi bir Alfa Spider ustası arıyorum... Tavsiyelerde bulunursanız sevinirim..
M
11 yıl
İ Phone Navi önerisi olan ?
İ Phone için Navi uygulaması varmı önerebileceğiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.