R

Yüzbaşı
24 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Ayağım Kırıldı, Silah Ruhsatı İçin Heyet Raporu Almama Engel Mi?
Merhaba dostlar. Bulundurma ruhsatlı silahımın vizesi bitti. Tam yenilemek için başvuracakken talihsiz bir şekilde ayağımı kırdım. Şu an alçıda. Doktor en az 6 hafta alçının duracağını söyledi. Soruma gelince; alçı çıktıktan sonra silah ruhsatı yenilemesi için Heyet Raporu alacağım zaman, heyetteki Ortopedi doktorunun, ayağım tam olarak o tarihte iyileşmezse mesela yürürken falan sıkıntı çekersem, dosyayı onaylamama durumuyla karşılaşır mıyım? İnternetin altını üstüne getirdim hiç bir bilgi bulamadım.
R
7 yıl
Xiaomi Mi6 Beklemede Aşırı Şarj Tüketimi
Arkadaşlar yaklaşık 10-15 gün önce aldığım Mi6 128Gb telefonumun bekleme konumundayken şarj tüketimi çok aşırı fazla. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünerek Miui 8.5 stabil, miui 9 beta ve de stabil, ayrıca bir kaç custom romlarda yaptığım denemelerde sonuç değişmedi. Gece yatarken şarj full iken sabah uyandığımda bakıyorum şarj % 60-65'lere düşmüş. Aşağı yukarı her saat için % 5-6 oranında pil tüketiyor. Sim kart takılıyken ve de takılı değilken, uçak modu açık, pil tasarrufu açık, gps-wifi-otomatik parlaklık-nfc-bluetooth vs.. kapalı şeklinde bütün denemelerimde sonuç değişmedi. Ha birde telefonu elimden hiç düşürmeden kurcalarsam 5-6 saat ekran süresi rahat alıyorum ama dediğim gibi telefonu hiç kullanmazsam yine aynı oranda şarjı sömürüyor. Sorunun donanımsal olduğundan şüpheleniyorum. Acaba diğer mi6 kullanıcılarında da bekleme modunda durum aynı mı?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
Formoline L112 Resmi Sitesi Hangisi?
Merhaba şu internette bu aralar sürekli karşıma çıkan zayıflama hapı olan FORMOLINE L112 almayı düşünüyorum fakat google'dan aratınca çıkan sonuçlarda 5-6 tane site resmi satış sitesi olduğunu iddia etmekte. Acaba bu hapı alıp kullanan ya da orjinal sitesini bilen var mı satın alabileceğimiz? Yardımcı olursanız sevinirim.
R
12 yıl
Windows 8 Soundmax driver sorunu! ÇÖZÜLDÜ!
Arkadaşlar PC'ye Windows 8 Pro kurdum. Bütün aygıtları tanımasına rağmen bir türlü ses kartımı tanımıyor. İşin ilginç tarafı aygıt yöneticisinde normal olarak tanımış olarak görünmesine rağmen ses çıkmıyor. Nette 2 gündür neredeyse bütün soundmax driverlarını denememe rağmen bir sonuç alamadım. Bir önceki işletim sistemim olan Windows 7 de hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Bu sorunla ilgili bana yardım edebilecek bir var mı? Anakart modelim Asus P5gv-mx
R
13 yıl
LG 42LW650S \u0027de Dahili Wifi Var Mı Yok Mu?
Arkadaşlar buradaki ana konuda "http://forum.donanimhaber.com/m_49116574/mpage_1/key_/tm.htm" bayağı bir araştırdım fakat net bilgiye ulaşamadım. Acaba LG 42LW650S modelinde dahili (built-in) wifi var mı yokmu? Kullanan ya da bilen arkadaşlar var ise cevaplarlarsa sevinirim. Bu modeli alma aşamasındayım o bakımdan yani.
R
13 yıl
Kart Paylaşımlı Led Tv Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir sorum olacak. Acaba dreambox cihazı gibi kart paylaşım (cardsharing) protokollerini dahili olarak destekleyen bir LED Tv var mı?
R
13 yıl
AY ORTASINDA TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ, FATURA KARMAŞASI LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar merhaba. Bugüne kadar NET4 paketindeydim. Bu ay daha ilk 3 günde 7GB kotayı aştım. Bende nasıl olsa olan oldu diye ne var ne yoksa netten indiriyordum. En son dün baktığımda kota 43GB olmuştu. Yani ttnet tarifelerine göre ödeyeceğim fatura maksimum 79 TL olması lazımdı. Bugün akşam üzeri 0312 4440375'ten telefon geldi. Bayan benim adeta beynimi yıkayarak kotanızın yeterli gelmediğini ve isterseniz sizi aylık 32 TL olan NET6 paketine aktaralım mı diye sordular. Normalde kesin reddederdim ama nasıl oldu anlamadım tamam dedim. O andan itibaren NET6 paketindeyim. Ama sonradan içim içimi yedi keşke geçmesemiydim diye. Az önce müşteri hizmetlerini aradım sordum bana sonraki ay fatura nasıl gelir diye?. Bana dediği şu şekilde; 11 Marta kadar Net4 paketi hesaplanır yani 4 gb kota 11 günde = 1,3 GB kota baz alınarak hesaplanır , 11 Marttan sonraki Net 6 paketi de 20 günde = 4 GB olarak hesaplanıp öyle faturalandırılır dedi. Yani şu andan itibaren bu ayın sonuna kadar NET6 paketimden doğan yeni bir 4GB kota başladı. Şimdi size sorum şudur. Acaba bana bir sonraki ay fatura 79+32=111 TL olarak mı gelecek? Yoksa 79 TL'nin de 11 günlük karşılığı + 32 TL olarak mı gelecek? Bu durum karşısında fikirleri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saygılar.
R
13 yıl
IP ADRESIMI OTOMATIK OLARAK MAIL ADRESIME GITMESI
Merhaba. Arkadaşlar bütün google'yi ve siteyi aradım fakat bulamadım. Ben şöyle bir şey istiyorum. Evimdeki adsl hattımın dynamik ip'si var. Yani her modemi kapatıp açtığımda değişiyor. İşim gereği bilgisayarıma uzaktan bağlanmak gereken zamanlar oluyor. Ve ben ise evimdeki modemin IP adresininin otomatik olarak belirli aralıklarla belirttiğim bir e-mail adresime gönderilmesini istiyorum. Yani bana sadece IP numarası lazım. Acaba bu imkanı sağlayan bir program var mı?
R
14 yıl
Bir uygulamayı istediğimiz çözünürlükte başlatma
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Bilgisayarımda güvenlik kameralarından görüntü aldığım dvr programı yüklü. Fakat programı açarken "1024 x 768 or 1280 x 1024" uyarısı verip açılmıyor. Mecbur ekran çözünürlüğümü her defasında bu çözünürlüklere göre tekrar ayarlamam gerekiyor. Masaüstümün normal çözünürlüğü ise 1680 x 1040. Şimdi benim öğrenmek istediğim, bu DVR programını açarken ekran çözünürlüğü otomatik olarak 1280 x 1024 'e ayarlanabilirmi ? Yani dvr kartının simgesine çift tıkladığım anda çözünürlük 1280 x 1024 olarak değişsin, programı kapattığım anda da normal çözünürlüğe (1680 x 1040) geri dönsün. Acaba böyle bir şey mümkünmü. Ekran kartım ATI HD 2600 Pro. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok makbule geçecek.
R
15 yıl
Hem Tv\u0027den İzlenecek Hem de Pc\u0027ye Kayıt Yapacak
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Durumu şöyle anlatayım. 4 güvenlik kamerasından oluşan bir sistem kurmak istiyorum. Fakat kameralardaki görüntüyü hem tv'de görmek istiyorum ve de aynı zamanda Pc'ye kayıt yapmak istiyorum. Bu nasıl mümkündür? Biraz araştırdım Tv'ye görüntü almak için 4'lü Quad, Pc'ye kayıt için ise 4 kanal Dvr Kartı almam gerekiyor. Peki iki işlemi aynı anda yapabilecek bir sistem kurmak mümkün müdür? Yani kameraları quad'a bağlayıp tv'ye görüntüyü verdikten sonra, aynı anda dvr kart ile Pc'ye görüntü aktarıp kayıt yapmak mümkün müdür? Bu konunun uzmanı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.