A

Çavuş
13 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
RGB\u0027siz RENDER AĞIRLIKLI PC
Merhabalar, ben 2d animasyon ve grafik tasarımcısıyım. Önümüzde ki yıl 3d animasyona da yönelmeyi düşünüyorum. Render ağırlıklı ve güncel oyunları minimum 60 fps 1080 p yüksek kalitede oynatabilecek bir sistem toplamaya çalışıyorum.

Topladığım sistemi görselden inceleyebilirsiniz. Şu an (27.10.2022) BenQ GW2480T monitörle beraber 42.000 TL tutmakta. Almak için kasım sonu indirimlerini bekliyorum. Dikkatimi dağıttığı için RGB ışıklandırma olmasını istemiyorum ve bazı parçaların aynı performansı verecek RGB'siz düşük fiyatlı muadilleri olup olmadığını öğrenmek için bu konuyu açmak istedim.

Yardımcı olabilirseniz çok sevirim. Herkese iyi forumlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
2 yıl
T-shirt Tasarımında Muhtemel Telif Sorunu ?
Merhabalar, yeni mezun bir tasarımcı olarak; iş aradığım bu dönemde evde boş durmamak için sürekli bir şeyler üretmeye(animasyon, illüstrasyon, vfx vs.) ve öğrenmeye çalışıyorum. Ama bu yaptıklarımın portfolyomu geliştirmek dışında maddi bir getirisi yok maalesef ve bu da ister istemez motivasyonumu düşürüyor. Bu yüzden t shirt tasarımına girişmeyi düşünüyorum ama kafama takılan bazı sorular var. Popüler film ve dizilerle alakalı tasarımlar yapıp bunları satmayı düşünüyorum. Lisans satın alma gibi bir durumum yok haliyle. Bu tarz tasarımlar yapıp satmam telif sorunu yaratır mı ? Online mağazalarda bu tarz lisanssız tasarımlarla satış yapan bir sürü firma var. Bu mağazaların yaptığı satış yasal mı? Telif sorunuyla karşılaşmamam için ne yapmalıyım ? Aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler.
A
4 yıl
Bilgisayarda ki sesler mikrofona yansıyor !
Başlıkta belirttiğim sorunu discord üzerinden arkaşımla konuşurken keşfettim, dinlediğim müzik vesaire karşıya mikrofondan net bir şekilde sanki ses karıştırıcısını açmışım gibi gidiyor. Sorunum discordla alakalıda değil mikrofondan kayıt almayı denedim aynı zamanda youtube dan şarkı açtım şarkıyı nerdeyse birebir mikrofona aktarıyor. Önceden belirteyim yaşadığım durum kulaklıktan dışarıya giden sesi mikrofonun algılaması değil. Baştan öyle sandım ama öyle bir durum yok. Kısaca bilgisayarda oynattığım herhangi bir ses mikrofonuma yansıyor. Lakin usb bağlantılı bir kulaklık taktığımda bu sorun kalkıyor. Yani mikrofonu jak, kulaklığı usb den taktığımda böyle bir sorun olmuyor. Ama ikisini de jak girişinden taktığımda bu sorunu tekrar yaşıyorum. Bunun çözümü nedir beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler, iyi forumlar.
A
5 yıl
Anlam veremediğim bir şekilde oyunun kasması(Witcher 2)
Monster Abra A7 V5.4 sahibiyim, gtx950m ekran kartı, i7 6700 HQ işlemci,8 gb ram'e sahibim oyunları 1920x1080 çözünürlüğünde oynayamıyorum, bu söylediğim sadece yeni oyunlar için geçerli değil 2010 yılı oyunlarını da oynayamıyorum, çözünürlük 1360x768 üstüne çıkartamıyorum fps aşırı derecede düşüyor. Witcher 2 ye başladım yıllar sonra tekrar, 2012 yılında gt630 ekran karta sahip kıçı kırık masaüstümden aldığım performansın çok ta üstü bir performans alamıyorum. Bunun nedeni nedir?
A
7 yıl
Monster Abra A7 V5.4 Bu Performans Normal mi?
Arkadaşlar çok kısa bir sorum olucak.

Benim bu makina da (Monster Abra A7 V5.4) çoğu oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynayamamam normalmi (Assassins Creed Syndicate,Witcher 3, Gta5..vb) cevap verip aydınlatırsanız çok memnun olurum.
A
7 yıl
Çözünürlük Arttırınca oluşan fps sorunu (aydınlatın beni)
Beyler Kullandığım makina monster abra a7 v5,4

Nerdeyse her oyunda karşılaşmaya başladım bu sorunla o yüzden biraz bilgi edinmek istedim. Oyunu ilk açtığımda otomatik olarak grafik ayarlarını yüksekte çözünürlüğü 1920x1080'de açıyo ama fps 25-30 arası gidip geliyo, çözünürlüğü 1280x720 ye aldığımda direk 45-60 arasına yükseliyo. ''E çözünürlüğü köpek gibi düşürmüşsün tabi artar'' diyiceksiniz belkide
ama anlamadığım şey şu çözünürlüğü 1920-1080 iken ekran kartından kullanılan hafıza 2650 iken 1280-720'ye çektiğimde 2500 e düşüyo yanı bu ufacık değişiklik nasıl bu kadar fazla fps düşüşüne neden oluyo bunu bu konuda bilgili olan arkadaşların beni bu konuda aydınlatmasını rica edicem şimdididen teşekkürler.
A
8 yıl
Oyuncular Toplanın Oyun Önerilerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar sizlerden güzel oyun önerileri bekliyorum. Monster Abra A7 V5.4' e sahibim bu makineyle oynayabileceğim ve en az 50 fps alacağım oyun önerilerinde bulunmanızı istiyorum her türlü oyun olur ama tercihim seçim tabanlı oyunlardır, eğer beğendiğiniz ve sevdiğiniz güzel oyunlar varsa benimle paylaşmanızdan çok memnun olurum herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar
A
8 yıl
GAMER\u0027LAR TOPLANIN OYUN ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR.
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-4.html#.WBDl1PqLSUk Beyler makinam bu.

Şimdi sizden normal-yüksek kalite arasında 50fps ve üzerinde oynayabileceğim ve keyif alacağım oyunlar önermenizi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi forumlar önerilerinizi bekliyorum.

NOT:Seçim tabanlı oyunlara bayılıyorum ve witcher serisi gibi fantastik keyifle oynayabileceğim farklı bir seri arıyorum.
A
9 yıl
SECİM YAPMAM GEREKİYOR!!!!!!!!!
Arkadaşlar laptop almak istiyorum 3 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım sistemleri birbirine benziyo ama hangisi beni daha çok memnun eder, size sormak istedim.
Oyun Performansı,Hız,Kalite olarak.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VcJ1lfl_Oko

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2.html#.VcJ1Pvl_Oko

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.VcJ1Lfl_Oko

Önerilerinizi bekliyorum.
A
10 yıl
MONSTER® ABRA A7 Beni Memnun Edermi
Arkadaşlar önceki konumda bir oyun laptopu için öneriler istemiştim sağ olsun arkadaşlar yardımcı oldu ve bende MONSTER® ABRA A7 almaya karar verdim sizce bu bilgisayar benim beklentilerimi karşılarmı tam emin olmak için sizlere de sorayım dedim beni bu bilgisayar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim :D

Önceki Konum:http://forum.donanimhaber.com/m_93622759/f_//tm.htm#93625574
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.