P

Binbaşı
05 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
356694 Gün Cezalı
356334 gün 7 s. 48 dk.
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
[2017] VESTEL NATURE PLUS KULLANICI İNCELEMESİ [A++]
Öncelikle @Ado kullanıcı adlı adem arkadaşımızdan gecikmeden dolayı bağışlamasını umuyorum,özel işlerimden dolayı bir türlü konuyu açmak nasip olmamıştı.

1 temmuzda tavsiye bölümündeki gelen tavsiyeler üzerine @Ado arkadaşımızın önerdiği 2017 serisini önerdiği Vestel Nature Plus ürününü aldım.Diyarbakırda yaşıyorum haliyle buranın sıcaklığını bilmeyen arkadaşlarımız için gölgede 42,normal güneş altı 49 dereceleri bulduğu oluyor,kurak olduğu için nem yok.Açıkçası ilk başta Vestel'e biraz tereddütle yaklaştım ama gerek ailenin Arçelik,Beko,Vestel gibi yerli firmalara düşkünlüğü gerekse bütçeye göre alabileceğim en iyisini alma isteği ve @Ado hocamızın tavsiyesi üzerine şüphe duymadan aldım.

MONTAJ,SERVİS KALİTESİ,TUTAR:

Klimayı Diyarbakır'da bulunan bir bayiden aldım.Şansıma hem 2017 serisi bir tek o mağazada vardı hemde fiyatı uygundu toplamda 2800 lira bedelle ürünü aldım.Ödeme yapıldıktan sonra iletişim bilgileri alındı ve servisin gün içinde montajdan 1 saat önce arayacağını belirttiler.Ürünü saat 11 civarı aldım.Saat 16:00 gibi servisten aradılar ürünü montaja geleceklerini,müsait olup olmadığımızı sordular ve detaylı bir adres istediler.Bende o sıra eve geçtim,geçtiğimde yeni gelmişti arkadaşlar.Şimdi elde 2 seçenek vardı;benim niyetim ilk önce misafir salonuna kurulmasından yanaydı çünkü 18'lik klima diğer oda için fazla gelirdi.Salonumuz yaklaşık 40m2,diğer oda ise taş çatlasın 25m2.Genel olarak salon yerine oturma odasında oturmayı tercih ettiğimizden,salonda eşyalardan dolayı gerekli alanı sağlayamamızdan,oturma odasının rahatlığından dolayı etkenler montaj ekibinin ve annemin ortak olarak oturma odasına kurmamızın daha iyi olacağını söylemesi üzerine peki madem öyle olsun diyerek oturma odasına yaptırdım montajı.Montaj çok temiz,çok hızlı bir şekilde gerçekleşti.Ustanın hakkını gerçekten vermek lazım. Bir usta birde yardımcısı olmak üzere toplamda 2 kişi gelmişti,hızlı profesyonel bir şekilde kurulumu gerçekleştirdiler,cihaz hakkında montaj sonrası gerekli bilgilendirmeyi yapıp gittiler.

İÇ DIŞ ÜNİTE SES KALİTESİ:

Hem iç,hem dış ünite gayet sessiz çalışıyor.Karşılaştırma yaparsam ablamların hali hazırda kullanmış olduğu Siemens markasına göre dış motorda çok bariz fark mevcut,ben bile bu kadar sessiz olmasını beklemiyordum dış ünitenin açıkçası.İç üniteye döndüğümüzde gayet sessiz diyebilirim,yani beklemediğim kadar güzel bir sonuçla karşılaşmak beni çok mutlu etti.Sessiz ve Ultra sessiz olmak üzere 2 modu bulunmakta Ultra sessiz modu için uyku moduna almak gerekiyor ve sessiz modda bile zaten duyulmayan ses gece geç saatlerde bile evde bir klimanın olduğunu unutturuyor insana.Ayrıca uyku moduna alındığında panel de bulunan ledler bir süre sonra kapanıyor,şahsen ayrıntılara dikkat eden bir kişi olarak ufak olmasına rağmen güzel bir detay olduğunu düşünüyorum.

SOĞUTMA HAVA KALİTESİ:

Klimayı 12 gündür kullanıyorum ve bu 12 gün boyunca 7/24 diyemesemde rahat 17-18 saat aralığında çalıştırıyorum.Soğutma performansı konusunda çok başarılı 25m2 odayı sessiz yani ilk kademe fan devrinde 2 dakika civarında soğutuyor,evin sürekli güneş gördüğünü unutmamak gerek.En yüksek fan devrinde bile gürültü yapmıyor kesinlikle,sesi hissediyorsunuz ama öyle aman aman rahatsız edecek bir gürültü yok.Belki bana öyle geliyor ama normalde klimaların oda içinde verdiği havanın bir yapaylığı olur hissedersiniz,bu klimada kesinlikle bu durum mevcut değil.Gerçekten çok ferah bir hava veriyor.

GÖRÜNTÜ:

Görüntüsü sade ve şık ama ben daha fazlasını bekliyordum,şahsen vardırya böyle ateşler çıksın ledleri ben burdayım desin tarzı oda kişisel tercih sonuçta.Boyut olarak ölçmedim ama kaba değil kesinlikle odayla güzel bir uyumu var.Resimlerden zaten her detayını görebilirsiniz.

ENERJİ:

Evet belkide klimanın en önemli konularının başında gelir,bir çok insan için bu konu.Klima A++ soğutma,A+ ısıtma şeklinde.Dün elektrik faturası 90 lira geldi.Normalde faturalar 70-75 civarı seyrediyordu,11 gün 17-18 saat kesintisiz kullanım yaklasık 15 20 lira fark ettirmiş.Bu beni hem çok şaşırttı,hemde çok mutlu ettiki ayda 60 70 liraya takabul ediyor.Beklemiyordum böyle bir şey kesinlikle,resmen klimanın o kötü algısını tertemiz bir sayfa açarak sildi aklımdan.

Kısa bir özellik değerlendirmesi yaparsam:

- Sessiz modda gayet sessiz ultra sessiz modunda ise ötesinde bir deneyim sunuyor.
- Flora serisi kullanan bir arkadaş bahsetmiş,göstergede anlık oda derecesini göstermesi güzel bir detay olabilirmiş bu seridede yok o özellik.
- Kumandada 2 farklı renk seçeneğiyle soğuk modda mavi sıcak modda turuncu olması güzel bir detay bence özellikle gece kullanımlarında büyük kolaylık.
- Bunun dışında turbo mod,favori mod,zaman ayarı,iyonizer,otomatik temizleme gibi kullanışlı modları mevcut.

EKSİLER:

Açıkçası cihazın eksiğini henüz göremedim,tamamen ihtiyaçlarımı karşıladı.Beni hem fiyat,hem performans,hem güç tüketimi yönünden çok mutlu etti.Elbet eksi yönleride vardır ama ufak detaylardır.

GENEL İZLENİM VE SONUÇ:

Ürün gayet kaliteli gayet sessiz 18'lik bir makineden istediğiniz herşeyi fazlasıyla alabileceğiniz bir cihaz olmuş belirttiğim gibi bir klimada olacak herşey düşünülmüş.Sessizliği,güç tasarrufu,performansı yerli marka algımı kırdı diyebilirim.Özellikle Vestel markasından böyle bir şey beklemiyordum.Genel olarak şuan aklıma gelen şeyler bunlar arkadaşlar,kafanızda olan sorular eksik gördüğünüz bir yer gözümden kaçan,yazmamış olduğum detaylar varsa gönül rahatlığıyla belirtebilirsiniz.Elimden geldiğince düşüncesi olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

FOTOĞRAFLAR:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
[ALINDI] TH10 FULL KÖY
Köy temin edilmiştir,teşekkürler.
P
8 yıl
KB11 FULL + FULL KÖY [SATILDI]
Merhaba arkadaşlar yine bu forumdan sevgili bir arkadaşımızdan aldığım hesabı,oyundan hevesimi aldığım için satmaya karar verdim.Köy bazı askerler dışında herşeyiyle full + full'dür.El emeği göz nuru bir köydür.
Köyün isim değiştirme hakkı mevcut değil ama mevcut isim gayet güzeldir.Haricinde önce havale daha sonra gmail şeklinde yaparım alışverişi güven problemi yaşayan arkadaşlar referanslarıma göz atabilirler bu fiyata alabileceğiniz emin olun en iyi köydür.Beni tanıyan arkadaşlar her ilanımda uygun fiyat tuttuğumu bilirler içeriğe göre.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Herhangi bir sorunuz felan varsa özel mesaj aracılığı ile sorabilirsiniz.
Kesinlikle pazarlık ve takas yoktur,içerikli mesajlara cevap verilmeyecektir.

Fiyat: Hesap "senzu" kullanıcı adlı arkadaşımıza satılmıştır,hayırlı olsun.

Fotoğraflar:< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
P
9 yıl
The Gamer [ANAKONU SPOİLER İÇERİR]
The Gamer (더 게이머)

< Resime gitmek için tıklayın >

Yayın Tarihi:
5 Eylül 2013 -

Yazar/Çizer:
Sung Sang-Young

Tür:
Aksiyon, Macera, Komedi, Drama, Kurgu, Dövüş Sanatları, Gizem, Okul Hayatı, Shounen, Doğa Üstü Güçler

Bölüm Sayısı:
86.5+

Durumu:
Devam Ediyor (İLK SEZON BİTTİ,2'Cİ SEZON 25 HAZİRAN 2015 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAYACAK.)

TANITIM
Normal bir hayat süren ve lise çağında olan Han Jae-Han’ın dünyası bir anda, kazandığı bir güçle rpg oyununa dönüştü.Artık kendisinin ve diğer herkesin kafasının üstünde isimleri ve seviyelerini görüyordu. Kendi statü ekranı bile vardı. Hayatı, sorumlulukları, hatta ödevleri dahi görev olmuş ve o görevleri yapınca tecrübe kazanıp seviye bile atlıyordu. Kendisi oyun hayatına sahip olan bildiği tek insandı. Peki bunun gibi değişik güçlere sahip olan başka insanlar var mıydı? Jae-Han’ın gücünün kaynağının ve bu gücü nasıl kullanacağını öğrenmesinin macerasına siz de katılmak istemez misiniz?



The Gamer bir Webtoon'dur konusu Sword Art Online'a benzese bile SAO ile yan yana bile konulmamalıdır.Çizimleri ve renklendirmeleri ortalamanın üstünde olan bu seriyi her kese tavsiye ederim.Ana karakterimizin güçleri ve karakteri hakkında 2 kelam eklemek gerekirse güç olarak en ucu açık bırakılmış karakterlerin başında geliyor nasıl gelişeceğini ve ne gibi güçler kazanabileceğini düşününce inanın ürkütücü ve bir o kadar gaza getiriyor. Karakter olarak ise gerçekten farklı bir havası olmasına rağmen tam çözebilmiş değilim.Genel olarak toparlarsak seriyi önerdiğim ve okuyan hiç kimseden olumsuz eleştri görmedim.Sizlerinde bu güzel seriye en azından göz atmasını isterim.Seri Türkçe çeviri olarakta günceldedir,isteyen arkadaşlara özel mesaj atarak çeviren siteyi yollayıp ayrıntılı bilgide verebilirim.(Forumda paylaşmak yasak olabilir diye yazmadım,eğer paylaşmada bir sorun yok ise konudada paylaşabilirim.)

Yazar ve Çizer ilk sezonun sona ermesiyle bazı şeyler paylaştı ve bazı sorulara cevap verdi:


The Gamer yazarının notları:Merhaba ben hikayeden sorumlu Sung Sang-Yung Golem olarak da bilindiğim için ikonumu golem yaptım. Hahahahaha.
The Gamer'ın bu ilerleyişinin,çizerin hikayemi güzel bir şekilde çizime geçirmesinin sayesinde olduğuna inanıyorum.
Hikayenin pek hızlı ilerlemeyişinden şikayet ediliyor ve bu sorunu çözmek için sıkı şekilde çalışıyoruz.
Dürüst olmak gerekirse... Kimileride Jee Han'ın naver webtoonları arasındaki en ödlek ana karakterlerden ilk üçün içinde olduğunu söylüyor...Fakat korkmayın.
Han Jee Han inançlı bir karakter bu yüzden eğer kafasına bir şey koyarsa yapar.
(Lıght novel ile ilgili söylediği 1 2 şey var gerek duymuyorum yazmaya.)
İkinci sezon birinci sezon kadar uzun olmayacak.İlk sezonun bu kadar uzun olmasının sebebi webtoon konseptini yakalamaktı.
Fakat ikinci sezonda böyle bir şeye ihtiyacımız olmayacak ve hikaye çok hızlı bir biçimde ilerleyecek.
Ayrıca bu vesileyle sizlerden gelen sorularıda cevaplamak istiyorum.
Geri kalanı yarın editlicem arkadaşlar.
P
9 yıl
ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZ LAZIM.
Ekran özellikleri:

Ekran boyutu 3"
----------------------
Kamera Özellikleri:

Optik Zoom 35x
----------------------
Güç:

Pil çeşidi Lithium-ion
----------------------
Video Çözünürlüğü:

1920x1080
Fotoğraf hassasiyeti 20.1 megapixel
----------------------
Ekran özellikleri:
LCD var
----------------------
Desteklenen hafıza kartı
Memory Stick Var
Pro DuoTM Var
MicroSDHC var
MicroSDXC var
SD Kart Var
SDHC Kart var
SDXC Kart var
MicroSD var



Arkadaşlar acil bir şekilde bu özelliklere birebir uyan bir fotoğraf makinası bulmam gerekiyor.Sizlerden ricam bana yardım etmeniz,şunu önemle belirtmem gerekirki özelliklerin direk aynısı olması lazım,ihale üzeri aldığım için hemen istemem gerekiyor.Şimdiden çok teşekkür ediyorum..
P
10 yıl
Gözlük çerçevesi için yardım..
Merhaba arkadaşlar;

Çok yakın bir arkadaşım yeni bir gözlük alacak,kendisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki "Brandon" adlı karakterin gözlüğünü çok beğendi ama malesef tüm aramalarımıza rağmen bir sonuca ulaşamadık.Yazının altına atacağım resimdeki gözlüğün marka,modelini bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?


< Resime gitmek için tıklayın >
P
10 yıl
MESAJ SAYIM GENE DÜŞTÜ
Yahu daha geçenlerde 100 mesajım düştü,800 olması gerekirken 700 oldu yönetici bir arkadaş geldi birşeyler söyledi eyvallah dedik.Bu günde 710 civarında olan mesaj sayım,670 lere düştü.. Bu nedir abi ? Yahu millet bomboş mesajlar atıyorda silinmiyor mesajları,bizim yazdıklarımızda 1 tane bile boş mesaj yok mesajımız siliniyor.Madem mesajımızı siliyorsunuz,madem boş mesajımız var insan uyarı atıp,özel mesaj atıp nedenlerinide yazar şaka gibi.
P
10 yıl
MESAJ SAYIM DÜŞTÜ
Mesaj sayısı takip eden birisi değilimdir,post bile kasmam gerekli konulara mesaj atmışımdır her zaman ama mesaj sayım 800 olacakken birden 700'e geriledi.Bu durumu forumdan belirli arkadaşlara sordum başta GT_55 ve Gny* olmak üzere GT_55 kendisinin daha önce böyle bir sorun yaşamadığını belirtti,Gny* ise sağolsun beni bu konuya yönlendirdi.Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.
P
10 yıl
2000-2500 TL\u0027ye KLİMA TAVSİYESİ.
Merhaba arkadaşlar,Diyarbakırda ikamet etmekteyim ve ilimiz aşırı derece sıcak olduğundan dolayı klima almaya karar verdim,bütçem 2000-2500 TL arası.Klimadan pek anlamam sizlerden ricam Fiyat/Performans olarak alınabilecek en iyi klimayı nedenleriyle birlikte yazmanız ve bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkür ediyorum.

1-) Odanın büyüklüğü çok fazla değil,oturma odası.Odanın boyutu yaklasık olarak bu civarda uzunluk olarak,genişlik olarak ise birazcık daha geniş:
< Resime gitmek için tıklayın >
2-) 3 katta oturuyoruz ev güneş görüyor ön cephe,klimanın takılacağı oda.
3-) Üst ve alt katlar sürekli olarak dolu.
P
10 yıl
SİLİNEBİLİR KENDİLİĞİNDEN AÇILDI.
Silinebilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.