A

Yüzbaşı
18 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
157 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
(ÇEKKAZAN) 30 TL FALIM VE FIRST SAKIZ ALIMINA 30 TL YAKIT
Merhabalar, çek kazana yeni kampanyalar gelmiş. 30 tl falım ve first sakız alımına 30 tl yakıt puan var. Katlı şekilde katılabiliyorsunuz ve totalde 90 liralık falıma 90 tl, 90 liralık first sakıza da 90 tl yakıt puan veriyor. En yaygın satın alım noktası Tarım Kredi koop mağazaları. Detaylara uygulama içinden ulaşabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
A
geçen yıl
Acer Aspire 7 A715-51G Intel i5-1240P,3050,144hz,8gb,512 freedos 14699TL
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9#preload_1680328237208
< Resime gitmek için tıklayın >
Ürün hakkında çok yorum yapamayacağım. Amd olanını kullanıyoruz 2 ay önce almıştık. Ram takviyesiyle çok güzel bir hale geldi. Çok büyük beklentiler olmasın 4gb vram olduğu için ama 6 aylık fiyat geçmişinde en düşük fiyatta duruyor. Primea özel olduğu için belirtmek istedim. Ayrıca maximum hariç 6 taksit, maximum karta 9 taksit vade farksız tapılabiliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
geçen yıl
669 TL Case 4U Tanix TX6 4K Ultra HD HDR Android 9 4 GB RAM 32 GB ROM TV Box ve Medya Oynatıcı
Merhabalar. Hepsiburadada c4u ürünlerinde %40 indirim var. 4gb 4k destekli android box için fiyat çok güzel bir orana düşüyor. 669 liraya düşüyor. VOLVO koduyla sipariş verirseniz 50 lira da papel iade ediyor. Premium hesabınız varsa 15 lira da papel geliyor totalde 604 liraya geliyor. Şubatta öde kampanyasıyla da alınca gerçekten bedava oluyor. Youtube yorumları da gayet güzel.

https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9---4-gb-ram--32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ?url_src=and-product-detail



< Resime gitmek için tıklayın >
A
2 yıl
Delta 6010 Ağırlık Çalışma Sehpası 692TL Amazon
Bir süredir letgo vs bakınıyordum ama bu fiyata 2.ellerini bile çoğu insan vermiyordu, ilgilenen varsa değerlendirebilir.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
2 yıl
Brita Marella XL + 3 filtre 229TL
Bi kaç haftadır alma niyetim vardı ama bu fiyata hiç denk gelmemiştim. Tek filtrelileri bu fiyata satılmakta. Gratis uygulamasından gratis kart oluşturabiliyorsunuz. Kartlara vade farksız 9 taksit de yapıyor. Axess hariç.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
2 yıl
Aşımsız internetli paketler ?
arkadaşlar merhabalar, youtube paketini kullanabileceğim hız düşümlü ama sınırsız internetli paketler var mıdır ? seç emekli 500 var sanırım ama onda da youtube sınırsız kullanamıyoruz sanırım. bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
A
3 yıl
c++ hakkında bir sual.
arkadaşlar merhaba, henüz çok yeniyim kodlama ile. internette dolaşan bir oyun hilesinin hazır projesi vardı. compile ederken birden fazla hata ile karşılaştım aşağıya ekran görüntüsü atıyorum, kütüphaneleri prpjenin içine aldıktan sonra mı düzenlemeliyim ? dediğim gibi henüz yeni olduğumdan nereden başlamalıyım sizce ? belirteci nereye eklemem gerekiyordur ?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Çatı su izolasyonu önerisi
Arkadaşlar merhabalar, bundan önce çimento vari bir yalıtım malzemesi yapılıp üstüne file çekilip onun üstüne de beyaz süt atmışlardı. 4-5 sene geçti ve tavanlar yemyeşil küf şuan. Bina eski, apartman. Facebookta denk geliyorum yeşil, kırmızı renkli fiber tarzı bi malzeme. Tuğlanın üstüne uygulamışlar, balyozla yığla kırılıyor ama malzeme yekpare kalıyor. Baya esnek ve sert bi malzeme. Bu tarz bir ürün çözüm olur mu ? Üstünde güneş enerjileri var ve söküp takmak ekstra masraf oluşturacak. 4 daire meshul ve miktar olarak çok verebileceklerini de düşünmüyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.
A
4 yıl
Akşam vakitleri internet gitme noktasına geliyor.
arkadaşlar merhaba, destek kaydı açtım ama daha önce de kasıtlı interneti akşamları sınırladıklarını okumuştum başka arkadaşların yorumlarında. 4 gündür dikkat ediyorum akşam vakti youtube- facebook gibi sitelere tarayıcılardan bağlanmıyor(mobil+pc) ama mobil uygulamalarından erişebiliyorum. fakat gündüz vakti hiçbir sıkıntı yok şuan çok hızlı 16mbit görüyorum izlerken sıkıntı yaşamaıyorum. hat değerlerimi alta bırakıyorum deneyimleyen daha önce oldu mu böyle problemi ?

Arıza kaydı açıldığında Teknik Durum Bilgileri
Hat Fiziksel Durumu : AÇIK
Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
NmsHızProfil : 16384/801/A
Upload Çıkış Gücü : 12.3
Download Çıkış Gücü : 18.2
Upload Kapasite Hızı : 1159 kbps
Download Kapasite Hızı : 16540 kbps
Upload Mevcut Hızı : 799 kbps
Download Mevcut Hızı : 16383 kbps
Upload Noise Margin : 18.5 dB
Upload Attenuation : 12.5 dB
Download Noise Margin : 5.0 dB
DownloadAttenuation : 25.0 dB
A
5 yıl
Eken H5s Plus kayıt problemi
Arkadaşlar merhabalar, 4-5 ay önce eken h5s plus aldım eis ve gerçek 4K var diye fakat kayıtta sıkıntılar yaşatıyor. Normalde sıkıntı yok ama videonun 20-30 saniye sonrasında bozulmalar oluyor ve hemen düzeliyor. Askerdeyim ve gümrük vermemek için tekrar göndermedim, hafıza kartındandır diye geliştirmiştim ama samsung evo plus 64gb u3 kart almama rağmen değişmedi. Karta hız testi yaptım 50mb yazma oranını görüyor. Yazılımını son sürüme güncelledim değişmedi. Düşük çözünürlükte denedim değişmedi. Time lapse özelliği ile denedim değişmedi. Bir fikri olan var mı? , ya da bunu yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >

Fotoğrafı ekledim. Kalem salladığım bir videoda kalemin aldığı hal bu şekilde oluyor. Ortalana yarım saniye kadar bozunma var. Fakat görüntü kalitesi öncesinde ve sonrasında sıkıntısız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.