F

Binbaşı
16 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
10 yıl
Fiat Palio 1.2 EL 16V Satılık
Aracın ilk sahibiyiz
Aracta degisen parca vs boya yoktur dısında bi kac vuruk bulunmakta 700 liraya 0 sifir gibi yapiyolar ama ben satcagimdan dolayi boyalı gözükmemesi için yaptirmadim ve fiyati ona göre kıstım.

Daha yeni triger kayışı,bujiler,ve klima gazı koyuldu aracın calismayan hic bi aksani yoktur
Arac fabrika cıkıslı koltuklu ve camlıdır sonradan eklenmedi ve hususidir. vergisi altı aylık 75 liradir.
Aracta lpg yoktur motoru tertemiz olup daha bugunekadar bikere yolda arıza vermedi
Baska aklınıza takılan birsey olursa arayıp veya mesaj yoluyla sorabilirsiniz.


Resimler asagidaki linkdedir

http://www.arabam.com/ilanOnizle/4890962/2426851
F
10 yıl
Alfa Romeo 147 Alınırmı
Fiat palio 1.2 el 16v arabam var ama satıp 25 bine kadar bi fiyata arac almayi düsünüyorum genc tarzi bi araba isdedigimden o fiyata en tarz araba olarak 147 geldi sizde önerirmisiniz artılari eksileriyle ??
F
11 yıl
Supplement Önerisi
Merhaba

Ben Gaspari amino asitle, Gaspari BCAA kullaniyorum bunlarin yanına bir şeydaha eklemek istiyorum protein tozu demeyin hem içtahimi kesiyo hemde sivilce yaptigindan dolayi pek sıcak bakmiyorum baska ne olabilir??

NOT: Bir yıldır body yapiyorum boy:1.93 kg:90
F
11 yıl
Protein tozu Önerisi
Gece yatmadan önce içilcek en iyi protein tozu hangisidir gaspari kullandim 3 kutu bitirdim artık farklı bisey denemek istiyorum.
F
13 yıl
Telefon Tavsiyesi
Yarin omnia hd mi 500 liraya satcam ve kendime 1000 tl ye kadar telefon almak istiyorum 2.elde olabilir bu fiyata alabilcegim en iyi telefonlari önerirseniz sevinirim..
F
14 yıl
mobile donanimhaber
adresi neydi?
F
14 yıl
Vodafone internet
vodafone internete girerken iki secenek cikiyo vodafone internet vodafone live interti secttimmi sayfayi acmiyo live sectigimde aciyo ama oda baya yavas aciyo bendemi bi problem var yoksa internei cokmu yavas vodafonun avea dan yeni gectim onun net hizi gayet iyiydi :S
F
14 yıl
Facebook
Facebook açık olmasina ragmen arama sonuclarinda ismim çikmiyo ve bütün gizlilik ayarlari açık olmasina ragmen daha önce hesabi dondurmustum acaba ondan olabilirmi nereye ne şekilde mail atabilirim??
F
14 yıl
Format Atarken Pc Harddisk Görmüyo
format atmaya çalısırken disk bulunamadi diyor pc hp 530 leptop
F
14 yıl
Avea Bi dünya
avea dan internete girdigimde yukarda yeni bi dünya diye bir şeyler çıkıyo ve sayfanın bütün şekli şemalini bozuyo nasil kaldirabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.