O

Yüzbaşı
16 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Ş.ligi Kurası ve Lig Geleceği Hakkında
Bugün çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasında inşallah Bayern Münih gelir de bizim çok değerli futbolcularımız ligin önemini biraz olsun anlarlar!

Torunumun torununun, bir Türk takımının kazandığını göremeyeceği kupa için ligi boşlamak nedir anlamıyorum.

2007/2008 Zico Fenerbahçesi gibi maç seçiyorlar, yazık!

Maç seçmenin vahim olan kısmı, bu işi Şenol Güneş'in yapıyor olması. Hadi futbolcu maç seçer onu değiştirirsin, gözdağı verirsin. Peki bunu Teknik Direktör'ün yapıyorsa ne yapacaksın ?

Dakika 50, rakip 10 kişi maç 1-1, Kayserinin hücum yapmaya mecali kalmamış, 9+1 25 metrede top oynuyor, ama Negredo 80. dakikada oyuna giriyor, Quaresma denen palyaçoya 90 dakika tahammül ediliyor.

Quaresma'nın olmadığı maçlarda oynanan pas oyunu, o varken doldur boşalta dönüyor.

Oğuzhan ile Cenk'e söylenecek laf yok, o pozisyonlar nasıl gol yapılamaz anlamıyorum. Onlar için ayrı konu bile açılır.

Hoca'nın açıklamaları daha da vahim, neymiş kapanan takımlarla oynamaya alışık değilmişiz! Arkadaş bu ülkede Trabzonspor dışında hangi Anadolu takımı bir İstanbul takımına bam bam bam açık oynamış, bunun böyle olduğunu yeni mi anladı ?

Yaptığımız ortalar başarısız olmuş o yüzden kazanamamışız! Sanki bizim forvetimiz Adebayor. Cenk bu taktik ile gol atabilir mi hiç ? Adam sadece yürüyor. Eğer gol düşüncen bu ise Negredo ile başlayacaksın savunmacı üstüne çıkacak kafa vuracak onu ezecek yıpratacak.

Şimdi önümüzdeki Manisa maçında Lens,Medel,Negredo,Orkan yine ilk 11 çıkacak 3-5 atacak sonra Osmanlıspor maçında Vodafone Park'ta sahaya yine sirk soytarısı Q7 Bey çıkacak muhteşem ortaları ile Cenk efendiye gol attırmak için.

Son iki yıldı bu kadar kötü bir Şenol Güneş performansı görmediğim için büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim, Allah sonumuzu hayretsin.

Tamam gruptan çıktık büyük başarı rekorları kırdık bunlar çok güzel ama gerçekçi olalım.Gelecek yıl Şampiyonlar Ligine "Son Şampiyon" unvanı ile katılmamız son derece düşük ihtimal ve şu anda gerçekçi olmayan bir hedef.

Eğer silkinip kendine gelmezse, seneye Avrupa Liginde gruptan çıkamayacak duruma geleceğiz maalesef.
O
7 yıl
...
...
O
7 yıl
Başakşehir\u0027in şampiyonluğu hakknda
Arkadaşlar ben böyle konular açmam normalde ama son iki haftadır gözle görünen bir gerçek var o da geriden gümbür gümbür gelen Başakşehir.

Geçen yılın şampiyonu gibi oynamıyoruz inanılmaz bir stres altındayız saçma sapan hatalar yapıyoruz avucumuzun içinde duran şampiyonluğu altın tepside verdik.

Verdik diyorum çünkü 7 puan öndeyken 20 dakikada 3 gol yiyoruz, rakip Antalya'da 90 da galip geliyor fark 1 e inmesin diye 9 kişi kalmış rakibe taç attırıyor orta yaptırıyor.

Basının "Beşiktaş şampi..." algısına balıklama atladık, haftaya yine en son biz oynayacağız, Başakşehir G.Birliğini yenince bu kez 2. Olarak Bursa'ya gideceğiz ve yine algı kurbanı olacağız, baskıyı kaldıramayacağız. Rakip 3 maçta 16 gol yedi istatistikleri ile maça çıkıp saçma sapan bir futbolla puan kaybedeceğiz.

Hayatımda hiç bir dönem bu kadar umutsuz bu kadar moralsiz olmadım. Lyon maçı bizim kaderimizi değiştirdi. O maçtaki hayal yıkımı bu günleri hazırladı yazık.

İlk defa bu sezon bir maçta yada bir dönemde gözlerim Sosa ve Gomezi aradı. Talisca,Oğuzhan,Aboubakar,Cenk stresi kaldıramadı, geçen sene Premier ligde yaşanan Peri masalı bu sene Türkiye'de gerçek olmaz üzere. En çok Çan'ımı sıkanda o masalı biz yazdırdık...

Bunlar sadece sakin kafa ile oturup yazdığım kişisel görüşlerimdir. Katılıp katılmamak sizin düşüncenizdir.

Saygılar.
O
8 yıl
Genel Taraftar Profili
Aslında böyle konular açmayı seven, bu tarz tartışmalara dahil olmaktan hoşlanan birisi değilim ama şu son dönemlerde bu durum beni rahatsız ediyor.

1 gün önce, Fenerbahçe puan kaybedince takımını şampiyon ilan edenler, dün akşam mağlubiyetten sonra ligin şampiyonunu Fenerbahçe olarak belirliyorlar. Aynı şekilde takımından inanılmaz keyif aldığından bahsedip, futbolcularını överken, bir anda bazı futbolcuları hedef olarak seçip (Necip,Olcay,İsmail,Pektemek gibi) ağır eleştirilere başlıyor, takımın kalitesizliğinden dem vuruyorlar. Şenol Güneş bir anda LOSER HOCA konumuna geçiriliyor. Fikret Orman'ın gelecek 10 yıl başkanımız olması konuşulurken, şampiyon olunmaza stat açılışının onu kurtaramayacağı konuşuluyor.

Merakımı cezbeden konu şu; bu taraftar profili forum üzerinde konuşlanmış bu tarz dalgalanmalardan nemalanan kişiler mi yoksa biz genel olarak bu tarz bir taraftar grubuna mı dönüştük ?

Nasıl oluyor da günü gününe duygularımızı bu şekilde tepeden dibe yaşayabiliyoruz.

Rıza Çalımbay gibi bir adamı TAKIMINI YATIRMADI diye suçlayanlar, aynı şeyi Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye yapsa onu yerden yere vuracaklarla aynı kişiler değil mi ?
O
8 yıl
Bakalım ne demişler maçtan önce ?
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
O
9 yıl
Brugge gitti birde kimi çekti ya
Adamlar gitti, gelebilecek en zayıf takımı çekti iyi mi ?

Dnipro ile oynayacaklar.
O
10 yıl
Corsair Force GS Performans ?
Arkadaşlar merhaba,

Corsair Force GS 128 GB SSD ile yaptığım test sonuçlarını paylaşıyorum. Bana biraz düşük geldi acaba normal mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorum ?

AMD FX 8320 İşlemci
Kingston HyperX Genesis 2*4GB DDR3 1600 Mhz Ram
ASUS M5A99FX PRO R 2.0 Anakart

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
11 yıl
Darısı Başımıza
Öncelikle Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final başarısından dolayı tebrik eder, sonrası için de kura şansı dilerim.

Maçı, Galatasaraylı arkadaşımla izledim, adamın sevincini gördüm inanılmaz mutlu oldu ya.

Gruptan çıkmak, Çeyrek Finale kalmak maalesef bir Beşiktaşlı olarak Şampiyonlar Liginde henüz yaşayamadığımız bir durum.

2002/2003 deki UEFA Kupası Çeyrek Final başarısının yanında benim hatırlamadığım 1986/1987 de Şampiyon Kulüpler Kupasında bir çeyrek final varmış ama bu zamanki hali bambaşka tabii.

İnşallah allah bize de nasip eder böyle bir sevinci.
O
11 yıl
Geçiş otomatik olarak gerçekleşiyor mu ?
İyi geceler arkadaşlar.

Yaklaşık 2 ay önce apartmanımıza TT NET fiber kutusu takıldı ve 2 hafta önce de gelip aktif ettiler. Şu anda cihazın fanı ciddi bir gürültü ile çalışmakta

Size sormak istediğim şey ise şu; mevcut olarak kullandığım ADSL paketim otomatik olarak FİBER pakete geçecek mi? Yoksa benim bir başvuru yapmam gerekiyor mu ?

Sanki daha önce bu tarz bir mesajı okumuştum forumda, bu sebeple başına gelmiş arkadaşlardan bilgi almak isterim.
O
12 yıl
Satılık Alan Adları
Aşağıda belirtmiş olduğum alan adları satılıktır.

Natro.com üzerinden alınmıştır ve oradan devredilerek satılacaktır.

www.webdukkanim.com = 150 TL (4 Ekim 2010 da alınmıştır.)

www.kodparcasi.com = 100 TL (4 Ekim 2010 da alınmıştır.)

www.macmuhabbeti.com = 150 TL (16 Eylül 2010 da alınmıştır.)

www.ogretmeninisec.com = 100 TL (12 Ekim 2011 da alınmıştır.)

www.avukatinisec.com = 100 TL (12 Ekim 2011 da alınmıştır.)

İletişim için PM gönderebilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.