N

Yüzbaşı
14 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
Lost ark global olarak yayınlanacak. Resmi açıklama.
https://la.mail.ru/news/331-my-games-budushchiy-pereezd-sayta

Haberde kısaca Lost Ark'ın uluslararası bir proje olan My.games'e dahil olacağından bahsediyor.

Sonunda resmi bir açıklama geldi hadi sevinin
N
4 yıl
Lost Ark Ru, yoldaş var mı?
Dayanamadım lost ark ru'ya başladım. Anladım ki baya avrupadan oyuncusu var aslında. Korkulacak bir şey yokmuş. Yeni başladım şöyle hoş sohbet birileri varsa beraber oynayalım. Başlayacaksa da kurulum hakkında yardımcı olurum ingilizce patch, vpn vs. hakkında. Discord tagimi bırakıyorum,

Maienhel#4910
N
6 yıl
Brawlhalla oynayan kaldı mı?
Oyuna yeni başladım eğlenceli duruyor casual takılmalık tam. Oynayan varsa beraber oynayalım.
N
7 yıl
Overwatch oynayacak arkadaş
Overwatchtan büyük keyif aldım fakat yalnız oynarsam sıkacağını düşünüyorum ve geliştirmek bir kaç kişiyle birlikte girmenin güzel olacağını düşündüm. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar beni eklerse çok sevinirim. Ayrıca yeni başladığım için oyun hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar da eklerse ek olarak çok güzel olur
tag: Karga#2187
N
7 yıl
Beraber oynayacak arkadaş arıyorum.
Yalnız oynadığım için çok fazla üstüne düşememiştim oyunun şimdi yeniden başlamaya karar verdim.
Eğer beraber oynamak isteyen varsa tag ,

Karga#2187
N
7 yıl
Birlikte Battlerite oynamak isteyenler buyursun.
Arkadaşlar artık şöyle beni bilgisayara kitlemeyen çok fazla germeyen ama yine de kafa patlatabileceğim bir oyun arıyordum. Battlerite buna çok uygun gözüküyor. Ama yalnız oynamakta bir nebze sıkıyor. Bu yüzden eğlenceli keyifli bir kaç arkadaşım olursa beraber oynayabileceğim çok daha verimli geçer vakitlerim diye düşünüyorum. Böyle düşünen arkadaşlar var ise buyursun beraber oynayalım. Mikrofon varsa çok güzel olur.

Steam profilim ,http://steamcommunity.com/profiles/76561198118747613/
N
8 yıl
Silinebilir.
Guild oluşumu iptal edildi. Silinebilir.
N
9 yıl
Wildstar bu da exiles topluluğu olsun
Baktım dominion topluluğu kurulmaya başlanmış. Oyunu oynamayı düşünüyorum ve exiles tarafında bu nedenle birazcık herkesin dominion tarafına geçmesinden tırstım ve böyle bir başlığı açma gereği duydum. Topluluğa ilk kıvılcımı ben atayım guild işi size kalsın. Ben pek liderlik tavrını seven bir adam değilim. Şuan CBT deyim biraz bakınıyorum. Oyun açılınca nickim muhtemelen Maienhel Tyrathem olur. Toplaşalım yalnız kalmayalım.

Exiles'a sahip çıkalım. Burada toplaşalım.
N
9 yıl
Yoldaş aranıyor
Arkadaşlar artık oyunlarda pek vakit geçiremiyorum özellike yalnız başıma. Hayatımın büyük bir bölümünü oyunlara harcadığım zamanlar geride kaldı sanırım. Fakat bu bende sıkıntıya yol açıyor. Belli sebeplerden ötürü aşırı derecede çok boş vaktim var ve dolduramıyorum. Bu yüzden Beraber oyun kararlaştırıp bir oyuna başlayacağım birini arıyorum. Sohbet muhabbet ede ede sakince oyun oynamak istiyorum. Oyunu birlikte kararlaştırırız. Hatta oyundan oyuna zıplayabiliriz. Bir yerlere gelelim, güçlü olalımdan ziyade sadece vakti layığıyla öldürme isteğim var. Böyle boşluğa düşen bir çok insanın olduğuna inanıyorum. Varsa böyle birileri bir ses edin. Konuşalım oyun kararlaştıralım deneyelim görelim.

Skype: xneath
N
9 yıl
Beraber oynayacak arkadaş aranıyor.
Arkadaşlar şöyle samimi gırgırlı şamatalı arkadaş grubu arıyorum cs:go oynayacak. Biliyorsunuz oyun bazen çok gerebiliyor yalnız oyun oynamaktan da bir hayli sıkıldım. Rütbe master guardian elite. Önemsiyorsanız eğer bahsetmek istedim. Düşünürseniz haberleşelim oynayalım beraber. Mikrofon olması tercihtir tabii.

Profil :http://steamcommunity.com/profiles/76561198118747613
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.