P

Yarbay
12 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
245 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
P
11 yıl
ankarada olan var mi? :)
SokakPapagani ile kizilaydayiz, var mi yakin olan? :)
P
12 yıl
WD My Book Live 2TB Kullanan?
Diğer konuma cevap gelmedi; en azından kullanıp da yorumlayabilecek olursa alıyorum bu modeli. Bana her şeyden önce güven unsuru gerekli, durduk yere arıza yaparsa yanarım. El bile değmeyecek konulduğu yerde, darbe mevzu bahis değil yani.

Goflex home düşünmüştüm ama sanırım WD My book live daha çok tutuluyor. Bu ikisi hakkında yorum yapabilecek varsa tekrar sevinirim.
P
12 yıl
*** Kablosuz depolama hakkında ***
Evimde sabit duracak bir yedek depo istiyorum, usb bağlantılı olduğu zaman ister istemez bir taşıma söz konusu olacaktır fakat ben sabit ve güvende durmasını istiyorum.

Seagate Goflex home ve WD mybook live serisini inceliyorum bir süredir; aktarım hızları çok düşündürücü ve bunun yanında arasıra bağlantı hataları, reset gereksinimi vs vs de cabası. Notebook'umda kullandığım wireless kartım N destekli fakat modemim değil; araya bir N router alsam aktarım hızları ve bu bağlantı sorunları bir nebze olsun düzelir mi sizce?

Ya da şöyle sorayım; Airties RT-210'a bu tarz bir ethernet disk taksam beni çileden çıkarır mı? Sağlam bi router ile bu düzelir mi? Kesinlikle kablo istemiyorum.
P
12 yıl
Çamaşır Makinesi Alınacak; Kafa Karıştı :)
İyi günler dilerim herkese,

Evlilik için yavaş yavaş evi düzmeye başlamışken daha ilk beyaz eşya alımımızda tıkandık Maksimum 1200TL bütçeye göre çamaşır makinesi önerisi alabilir miyim sizden? Şu ana kadar Samsung'un bütçe serilerine baktık fakat internetten araştırdığım kadarıyla pek öneren olmamış. LG'nin kombo makinesi bana fena gelmedi fakat kombo da düşünmüyoruz tüketimden dolayı. Bosch ve Siemens de bakıyoruz fakat servis olarak bazı pürüzler mevcut sanıyorum, ayrıca bütçemizi de aşıyor istediğimiz özelliklerdeki modeller...

1000 devir ve üstü min. 7Kg kapasiteli bir ürün ihtiyacımız var. A ve A+ (++ - +++) olması tercih sebebidir.

Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım, şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
P
12 yıl
!!! Airsoft - Keskin nişancı aranıyor !!!
Mayıs ortasına yapılacak olan airsoft turnuvasına oyun tecrücesi olan keskin nişancı aramaktayız.

irtibat : emredipevliler@windowslive.com
P
12 yıl
?? Bölüm içeriği ve amacı ??
Bölüm içerisinde gözlemlediğim kadarıyla mevcut, almış ilerlemiş konular yeniden açılıp sil baştan yazılıyor sadece (istisnalar kaide...)

Hani tabiri caizse post kasma cenneti olmuş bir bakıma, öte yandan bilgi istenen konulara ticari amaçla reklamını yapanlar da cabası. Ben de bu işten ekmek yiyorum, ben de mi her başlığa reklam çakiyim bilgi vermeden?

Moderatör ataması acilen gerekli bence. Bazı konular almış ilerlemiş olsa dahi güncellenmesi sağlıklı olabilir elbette fakat her konu değil.
P
12 yıl
--- Panasonic alana yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti bedava :) ---
Yeni yılda Avrupa'ya uçak biletiniz Panasonic ile bedava!*

Panasonic alanlar, yeni yılı Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt ya da Münih’te karşılıyor! “Panasonic ile Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti” kampanyası kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinelerinden ya da Panasonic video kameralardan birini satın alan herkese 14 Avrupa şehrinden birine “gidiş-dönüş” uçak bileti hediye!



Değerli anların ölümsüzleştiren ürünleriyle tanınan Panasonic “Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti” kampanyasıyla takipçilerine hayatları boyunca unutamayacakları anları da sunuyor. 31 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Panasonic Lumix fotoğraf makinesi ya da video kamera modellerinden birini alanlar Avrupa’nın 14 şehrinden birine gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor. Kampanyaya katılanlar ziyaret edecekleri şehri ve gidiş-dönüş tarihlerini bilet uygunluğuna göre kendileri seçebiliyor.

Yeni yılı karşılamak için mükemmel seçenekler: Colosseum, Eiffel Kulesi, Big Ben ve daha niceleri!
Kampanya sayesinde tüketiciler hem en iyi seyahat arkadaşına sahip oluyor hem de en son teknolojik özelliklerle donanmış Panasonic’lerle yılbaşı tatilinin anılarını ölümsüzleştirme şansını yakalıyor. Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt ya da Münih şehirlerinden birine gidiş-dönüş uçak bileti fırsatından yararlanmak için yıl sonuna kadar kampanya kapsamına giren Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ya da Panasonic video kamera almak yeterli. Kampanyaya katılmak isteyenlerwww.panasonic.com.tr adresindeki anketi ve katılım formunu doldurup çıktısını alıyor ve satın aldıkları Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ya da video kameranın faturası ile birlikte TLC Marketing, Yeni Yuva sok. 18, K2, D3, İstanbul / Cihangir adresine postalıyor. Katılım formunda gitmek istedikleri 3 şehri ve kendilerine uygun 3 adet gidiş-dönüş tarihini belirten tüketicilerin uçak biletleri adreslerine teslim ediliyor.

Kampanya kapsamına giren ürünler ise şöyle:

Kampanya kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makineleri
Lumix TZ18
Lumix TZ20
Lumix FZ48
Lumix FZ45
Lumix FZ100
Lumix FZ150
Lumix FT3
Lumix LX5
Lumix GF3
Lumix G3
Lumix GH2
Lumix GF2


Kampanya kapsamındaki Panasonic video kameralar
Panasonic SD90
Panasonic SD800
Panasonic SD900
Panasonic TM900
Panasonic HS900



* Kampanya 18 yaşından büyük katılımcılara tüm hava limanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacak şekilde, Ankara, İstanbul ve İzmir hava limanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Paris, Londra, Viyana, Valencia, Münih, Frankfurt ve Lizbon varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında gidiş-dönüş uçuş bileti hediye çeki hakkı kazandırır.

LINK
P
13 yıl
Konu kapandıktan sonra post?
Kapanan bir konu kapandıktan 3dk sonra yeni post atılmış görünüyor? İlk defa da olmadı, bu nasıl oluyor?
P
13 yıl
*** Doğalgaz Sobası Sorunu ***
Ev çok soğuk olduğundan sobayı sıfırdan direk 6 konumuna getirip yaktım ve haliyle sıcak/soğuk değişiminden pat küt ses gelmeye başladı genleşmeden dolayı.


Bu sesler ardından yüksek sesli bir ses geldi ve soba kendiliğinden söndü; pilot ateşe kadar Ateşi görebildiğimiz camdan içerisi sanki eskiden bu kadar net görülmüyordu, bunun bir koruma zımbırtısı falan mı vardı arada acaba? Bilgisi olan veya başına gelmiş arkadaşlardan durumun vehameti hakkında yorum yapmalarını istiyorum, şu an tekrar yaktım fakat içime kurt düştü. Patlatmayalım gece gece...


*Sadece ciddi ve samimi yorumlar lütfen, cıvıklık yapılcak konu var yapılmayacak konu var. Konu dışı özel'den bu saatte yanıt alamayacağımı varsaydığım için buraya açtım.
P
13 yıl
*** Arkadaşıma destek lütfen :) ***
Desteğinizi bekliyorum, şu güne kadar ne konu olduysa desteğini esirgemeyen DH buna da bi tık atsın lütfen



http://www.kazandirankravat.com/tasarim.aspx?tasarim=575




*Ayrıca malum sözlüğe de link koyabilme imkanı varsa çok makbule geçer
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.