S

Yüzbaşı
29 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Göğüs ve Sırt hareketlerinde sadece kollarım yoruluyor??
Arkadaşlar nerdeyse 4 haftadır spor yapıyorum ama çok rahatsız eden bir şey var. Göğüs ve sırt hareketlerinde neredeyse hiç zorlanmıyor kaslarım sadece kollarım yoruluyor. Göğüsleri zorlamak için ağırlığı arttırmak istediğimde de yine kollarım tükeniyor. Hareketleri yanlış yaptığımı düşünmüyorum acaba sadece kolları güçlendirmeye daha çok mu odaklanmalıyım?
S
6 yıl
Psikanaliz kitap sırası
Arkadaşlar şuan alfred adlerin bireysel psikolojisimi okuyorum. bundan önce freudun psikanaliz ve nevrozlar serisini okumuştum. Şimdi benim elimde 2 adet adler kitabı var bunları bitirince nasıl bir yol izlemeliyim junga mı devam edeyim yoksa lacan tipi psikanalize mi gireyim. fazla yüklenmek istemiyorum ağır gelebilir diye korkuyorum
S
7 yıl
Evrimsel psikoloji Kitap önerisi
Arkadaşlar evrimsel psikoloji hakkında kitap arıyorum internetten 1 2 adet kitap ismi buldum fakat satanı bulmak çok zor kitaplar neredeyse tükenmiş. Sizin okuduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz kolay alabileceğim kitaplar var mı?


veya şunun kitaplarını oku dediğiniz bir yazar?
S
7 yıl
Giuliano De Paula FENERBAHÇEDE
Bugün de üzdük rakipleri ama sıkmasınlar canlarını alıştıracağız çünkü. Bundan sonra ağlayacaksınız. ŞAMPİYON FENERBAHÇE


http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=56934

< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Telefunken vs quakerboy
Kim alır?

Webo kangal dışında
S
7 yıl
Wesley Benjamin Sneijder TOTEM KONUSU
Vakit 10 numaraya GERÇEK bir maestro alma vakti. Vakit Sneijder'e çubukluyu giydirme vakti



gel ve voltran portakalını oluşturalım

Rvp-Sneijder-Lens ( SÜPHANALLAH )

Haydi Bakalım ya Allah, Wesley Sneijder


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



Totem direğine ihtiyacımız yok çünkü bizde Rakiplerin korkulu rüyası TRANSFER MAKİNESİ var = < Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Hadi Aziz başkan seni sinirlendirenlerden öcünü al
Dedik zamanında sinirlendirmeyin azizi sneijderi alır diegonun yedeği yapar diye. Diego gitti ama olsun ekiciyle rotasyona girerler çok formsuz olursa. Vakit sniper'a çubukluyu giydirme vakti.

#ComeToFenerŞino
#NoŞinoNoKombine



Şino gibi 10 numara 15 16 dan başlar ünal aysaldan birazcık da biz nasiplenelim hadi aziz hadi fener. Şino vakti
S
7 yıl
James Rodriguez Bayern Münih\u0027e kiralandı
2 yıllık sözleşme.


Zidane çürütüyordu herifi zaten iyi oldu.
S
7 yıl
Alman askerlerinin söylediği söz
Filmlerde falan duyuyorum fein fehlderr gibi bir şey söylüyor askerler. Fein diye mi yazılıyor bilmiyorum fayn feller gibi bir telafuzu var tam olarak ne demek ve nasıl yazılıyor merak ettim kulağa çok güzel geliyr zira

Bilen varsa aydınlatabilir
S
7 yıl
Cinler canlı yayını bastı
Her hafta gazeteci Lütfü Bulut'un Yaşam TV'de canlı olarak hazırlayıp sunduğu "Kent ve Yaşam" isimli programın bu haftaki bölümünde cinci hocalar ve ufo bilimciler buluştu.

MESAJ ALDIĞINI İDDİA ETTİ

Uzaylılar ve cinlerin konu edildiği programda 76 yaşındaki "cinci hoca" lakaplı Mehmet Alkan canlı yayında okuduğu bir dua ile A4 kağıdını tüpte yakmaya başladı. Alkan bu esnada Arapça ve Türkçe olmak üzere mesajlar aldığını iddia etti.

CANLI YAYINDA ÇARPILDI

Herkes şaşkınlık içerisinde Mehmet Alkan'ı izlerken, Alkan bir anda transa girdi. Alkan'ın trans halini stüdyodakiler ve izleyiciler şaşkınlık içerisinde izledi.


Kaynak:http://m.haberler.com/cinci-hocayi-canli-yayinda-cinler-carpti-9565595-haberi/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.