N

Yüzbaşı
10 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
237 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
10 yıl
Cevap: ASSETTO CORSA
Aşağıdaki videoda FOV konuşmamız üzerine yayınlanmış gibi sanki. Bende FOV'u 40'a getirerek oynuyorum artık ve tur zamanlarımda da gelişmeler oldu bu sayede.

Videoyu izlemek için tıklayınız
N
11 yıl
BeamNG.drive (Erken Erişim) [ANA KONU]
Steam Linki:
https://store.steampowered.com/app/284160

< Resime gitmek için tıklayın >
________________

https://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sicagi_Sicagina_BeamNG_Drive-5977.htm

Oyun bir araç simülasyonu ve fizikler ön planda. Çarpışmalar, hasarlar, yol ve araç fizikleri şu ana kadar yapılmış en iyisi belkide.Linkteki video herşeyi anlatıyor zaten.

Oyun şu an alpha aşamasında ve 11.5 Euro karşılığında satın alarak gelecek bütün güncellemelere ve oyunun full sürümüne sahip olabilirsiniz. Demo da bir araç ve bir pist var ancak alpha'yı alırsanız, 5 araç 6 farklı zemin ve araç ve pist yapabileceğiniz bir editöre sahip olacaksınız. Oyun şu anda direksiyon setlerini de destekliyor ancak forumdan ilgili dosyayı indirmek gerekiyor ancak FFB desteği henüz yok. FFB ilgili attığım maile anında cevap aldım ve yakında geleceğini öğrendim.

Videoyu izlemek için tıklayınız Videoyu izlemek için tıklayınız
N
11 yıl
OPEN WHEEL-KICKSTARTER PROJESİ (PRE-ALPHA)
http://www.kickstarter.com/projects/braininajar/openwheel

formula klasiklerinden günümüz araçlarına kadar içeren bir proje başlıyor, oyun hardcore sim olma iddiasında ve online odaklı. 10 Euro karşılığında oyunu hemen alabilirsiniz, bir kickstarter projesi olduğundan 2014 hazirana kadar para toplayacaklar ve hedefe ulaşabilirlerse oyun yayınlanacak (aksi durumda paranız iade olacak). Linkten detayları inceleyip, videosunu izleyebilirsiniz.
N
12 yıl
colt chip tuning vs.
s.a.

Bende 2006 colt 1.3 mt var ve aracımın beygirini veya torkunu yükseltmek istiyorum. Daha önce böyle bir uygulama yapan olduysa önerilerini ve tecrübelerini almak istiyorum.

Saygılar,
N
12 yıl
ALINIK MİTSUBİSHİ COLT 1.5 DİZEL
S.a. arkadaşlar,

Mitsubishi colt 1.5 dizel arıyorum, 19 bine kadar çıkabilirim. Eğer temiz bir araç bulursam bir hafta içinde alabilirim.

İyi günler,
N
13 yıl
DFGT için genel oyun ayarları
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açmakta ki amacım dfgt'ye sahip olanların oynadıkları oyunlardaki en sağlıklı ayarların paylaşılmasıdır. Detaylı bir şekilde profiler ve oyun içi ayarlarını yazabilirsiniz. Mümkünse caps'li olursa daha iyi olur. Birçok oyuncuya fayda sağlacağını düşündüğüm oyunları da aşağıya listeliyorum.

DİRT 3
SHİFT 2
RİCHARD BURNS RALLY
GTR SERİSİ
GRİD
RFACTOR
LFS
N
13 yıl
Saitek r660gt direksiyon seti
Merhaba,

Arkadaşlar saitek r660gt'yi 150 tl'ye sıfır olarak alabiliyorum. Momoyuda 2. elde 100 tl'ye buldum, siz olsanız hangisini alırdınız? Momo herkesçe malum, saitek konusunda tecrübesi olan varmı?
N
14 yıl
Çevre mühendisiyim iş arıyorum
S.a. arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi çevre mühendisi olarak iş arıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlara cv'mi mail atabilirim. Bu devirde işler tanıdık vasıtasıyla yürüdüğü için buraya konu açmak istedim. Biraz da çaresizlikten ne yapacağımı bilemiyorum artık. İyi günler.
N
14 yıl
NFS Shift düşük fps sorunu
Merhaba arkadaşlar alttaki sistemle ve 10.5 catalyst le 15-30 fps alabiliyorum. 1.02 patch yüklü ve ayarları full yapsamda en düşüğe alsamda fps farketmiyor. diğer oyunlarda hiçbir sorun yok.
N
16 yıl
gigabyte 790fx veya msi k9a2 platinium
gigabyte 790fx ds5

msi k9a2 platinium

sizce bu anakartlardan hangisini tercih etmeyelim? ileride 3850 nin yanına birde 4850 veya 4870 alıp hybrid cf yapmayı düşünüyorum.tabi darboğaz olmaması için önce phenomlardan alıcam bir tane.özellikle bu anakartlardan kullananların önerilerini merak ediyorum.birde intele geçmemekle hata edermiyim ya da daha beklememeliyim? bütçem en fazla 300ytl ye çıkabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.