R

Teğmen
10 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
Pcr testim çıkmadığı için işyerine alınmama
Özel bir fabrikada çalışmaktayım. İşyerimde corona vürüs önlemleri kapsamında Çalışma bakanlığının çıkardığı
işyerleri için PCR testi isteyebilme genelgesi kapsamında işyerim tarafından aşı olmayanların için her hafta pazartesi günü işyeri revirine PCR
testimi yazılı olarak vermemiz gerektiği anlatılan bir duyuru yayınlanmıştır. Bende tüm korona vürüs önlemlerine uyuyorum 3 Haftadan beri hafta sonu
Pcr testi yaptırıp fabrikaya revire vermekteyim. Fabrikada vardiyalı olarak çalışmaktayım. 4-10 ekim haftası vardiyam 16-00 vardiyası olduğu için 4Ekim pazartesi sabah gidip Pcr testimi yaptırdım. Test sonucu e-nabız uygulamasında PCR sonucu çıktığı zaman gözükmektedir. 4 Ekim pazartesi saat 16:00 da işbaşı yaptıktan sonra işyeri hemşiresi tarafından arandım. Pcr testi getirmem istendi. Bende pcr testini sabah saat 9 da yaptırdığımı çıkınca
getireceğimi yada mail yolu ile bildirebileceğimi söyledim. Pcr testi çıkmadıysa işe gelmemem gerektiğini söyledi. Bende bana bildirilen pcr testini ibraz edemeden işe başlayamazsın diye bir tebliğ yapılmadığını aktardım. Ayrıca atığınız bir e-mail de son 24 saat içinde alınmış Pcr testi getirmem gerektiği yazıyor. Son 24 saat içinde pcr testi almam için pazar günü saat 16:00 dan sonra pcr testini yaptırmam gerektiğini ancak Hastanenin pcr testi hergün saat 16:00 a kadar yaptığını bu saatten sonra numune almadığını bu sebepten pazartesi günü sabah numune verdiğimi aktardım.
Belli bir süre sonra yöneticim tarafımdan çağrıldım. Yanımda bölüm müdürümü aradı. Bölüm müdürüm Saat 17:30 da işyerinden çıkmam
ve servise binmememi yöneticime söyledi. Bende işyerine arabası ile gelen arkadaşım ile iş yerinden çıkıp eve gitmek zorunda kaldım. Nitekim saat 18:30 civarı pcr testim e-nabızda gözüktü
Bana yapılan bu uygulamanın yasal olmadığını düşünmekteyim. Bana yapılan bu uygulamanın pisikolojik baskı noktasına geldiğini ve Ana yasanın 17.maddesine aykrı olduğunu düşünüyorum.
İşyerimin aldığı bu tavır karşısında yapabileceğim yasal birşeyler varmıdır. Hukukçu arkadaşlardan yardım istiyorum.

Anayasa 17.madde
Herkes, yaşama, maddi ve manevi varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir.
Tıbbi zorunluluklar ve kanunda yazılı haller dışında, kişinin vücut bütünlüğüne dokunulamaz; rızası olmadan bilimsel ve tıbbi deneylere tabi tutulamaz.
Kimseye işkence ve eziyet yapılamaz; kimse insan haysiyetiyle bağdaşmayan bir cezaya veya muameleye tabi tutulamaz.
R
6 yıl
Markadayım.com güvenilirmi?
Arkadaşlar markadayim.com. dan çamaşır makinesi almak istiyorum.İnternetteki en ucuz fiyat burada.Site ne kadar güvenilir?Daha önce alışveriş yapan yada bilgisi olan varmı?
Almak istediğim çamaşır makinesi bu.
https://www.markadayim.com/beyaz-esya/camasir-makinesi/f4j8jhp2w-lg-f4j8jhp2w-10-5-kg-yikama-7-kg-kurutma-a-camasir-makinesi
R
7 yıl
HOTELS.com rezervasyon sorunu yardım.
08.07.2017 -13.07.2017tarihleri arasında Sentido numa bay hotel sanal kart ile 1851.45 tl lik rezarvasyon yaptırdım.Ancak kart işlemlerinde 1918.45 tl bekleyen işlemlerinde gözüküyor.18.45 tl lik işlem eksi bakiye olarak gözüküyor.Şimdi soru hotels sanal karttan bu parayı çekebilirmi?Hotel ücretsiz iptal hakkı bu gün sonunda bitiyor.Bu fiyat farkını hotels sitesi geri iade ederimi?
Daha önce hotels ten rezarvasyon yapan arkadaşlardan destek bekliyorum.
R
7 yıl
DIJITSU VN 10 KULE TIPI VANTILATOR
R
8 yıl
Hepsiburada rezaleti
Biraz zahmet ve uğraşlar sonucu hepsiburada.com ürünü iadeyi kabul etti.Para iadesinin hesaba geçmesini bekliyorum.






Hepsibura.comdan 08.05 .2016 tarihinde
http://www.hepsiburada.com/roomines-nano-dokunmatik-led-isikli-akvaryum-sera-kurulum-seti-p-PTM670RM022B
Linkteki nano akvaryumdan satın aldım.11.05.2016 tarihinde bu kargo eşime teslim edilmiş.
Eşime teslim alırken özellikle sağlamlığını kontrol et öyle al dedim.Ancak aşağıda resimlerde de göreceğiniz şekilde akvaryumu tahta bir kutu içerisine koymuşlar üzerindeki kapağıda 8 yerden vidalamışlar. Eşim doğal bir bayan olarak vidaları açıp kontrol edememiş.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



Ayrıca kargo görevlisi de herhangi bir teslim aldığına dair bir imza falanda attırmamış. Onlar ada mana bulamıyorum.Çünkü çok sık internetten alışveriş yaparım.Adamlar her hafta eve gelir gider oldular.Sonuç olarak kimlik falan sormadan kutuyu bırakıp gider hale geldiler.
Akşam işten geldiğimde akvaryumun konulduğu tahta kutunun üzerindeki pisliği görünce sanki bir bokluk çıkacağı içeme doğdu.
Kapağın vidalarını tornavida ile açtıktan sonra içinde akvaryumun orjinal karton kutusu vardı. Karton kutuda da herhangi bir deformasyon görmedim.Ancak içindeki akvaryum tuz buz olmuş şekildeydi.
Hemen müşteri hizmetlerini ardım.
Aramamda telefona bağlanan müşteri temsilcisine durumu anlatım. Bayan ısrarla efendim ürünü alırken sağlamlığını kontrol ederek almalıydınız dedi.Bende sen hiç eline tornavida ladınmı tornavida ile bir kutu açtın mı dedim. Tabikide EVET diye cevap veremedi.Ama bir adımda yol alamadık.Israrla tutanak tutturmamışınız. Böyle iade alamayız dedi.
Bunun üzerine Şikayetvar.com a şikayet kaydı oluşturdum.
şikayetimin link i şudur.
https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-kirik-gelen-akvaryum#gorusmeler

Bu şikayete hitaben Hepsiburada.com
bana bu cevabı verdi.Cevap: Değerli Müşterimiz,

Şikayet var üzerinden iletmiş olduğunuz talebiniz üzerine size ulaşmaktayız.

15873865 nolu siparişinizde yer alan ve hasarlı olarak tarafınıza ulaştığını belirtmiş olduğunuz Roomines Nano Dokunmatik Led Işıklı Akvaryum + Sera Kurulum seti FD* ürünü için, üyelik sayfanızda yer alan “Siparişlerim"” bölümündeki “Kolay iade” başlığı altındaki "Ürünümü iade etmek istiyorum" başvuru formunu doldurmanızı rica ederiz.

“Form doldurma işleminiz sırasında ürünü tarafınıza hasarlı olarak teslim edildiğini belirten şekilde açıklama bilgisi eklemenizi rica ederiz.”

Formu doldurduktan sonra tarafınıza hem online hem de mail kanalı ile kargo gönderi kodu iletilecektir. Bu kod ile ürünü ve faturasını tarafımıza Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebileceksiniz, ilgili kodun geçerlilik süresi 7 iş günüdür. Ürününüz tarafımıza ulaştıktan sonra gerekli inceleme yapılarak işleminiz sonuçlandırılacaktır.

Form doldurma işlemini tamamladıktan sonra, işlemlerinizin takibini üyeliğiniz üzerinden " HESABIM / KOLAY İADE /BAŞVURU TAKİBİ” bölümünden takip edebilirsiniz.

(Önemli Bilgi: İade edeceğiniz ürün Kurumsal fatura ile alınmış ise (faturası şirket adına kesilmiş), geri iade ederken şirketinizin düzenlemiş olduğu fatura ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. İade faturası, Kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmesi gerekmektedir. )

Ürünü göndereceğiniz adres aşağıda belirtilmiştir:

D-Market Elektronik Hizmetler A.Ş.

Mimar Sinan Mah. Karadeniz Cad. NO:152 Paşaköy-Sultanbeyli / İstanbul

Saygılarımızla.

***Ürün iade işlemleri ürün teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde yapılabilmektedir.


Bende kırık gelen akvaryumu yeniden paketleyip geri gönderdim.Ancak şuan Hepsiburada.com gönderdiğim kargoyu kabul etmiyor.Neymiş tutanaksız alamazlarmış. Kargo kırık geldiyse 3 gün içersinde kargo şubesinde tutanak tutturmalıymışım. İlk gün aradığımdaki müşteri temsilcisi tutanak tuturmadıysanız kargo firması tutanak tutmaz demişti. Ozaman niye geri gödermemi istediniz diyorum .Efendim siteden soru sor kısmından yazın diyor.

İşin özü kırık gelen akvaryumu hepsiburada.com geri göndermemi istemelerine rahmen kabul etmiyor.

Ben Hepsiburada.com un şikayetvar.com u baya bir ciddiye aldıklarını düşünüyorum.
Sevgili arkadaşlar şikayetvar.com daki şikayetimi inceleyen kişi sayısının şikayeti inceleyerek artırırsanız ve şikayetimi takip ederseniz.Bir sonuca ulaşabileceğimi düşünüyorum.desteklerinizi bekliyorum.

Ayrıca durumu çözmek için fikirlerinizide almak istiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
samsung galaxsy s3 açılmıyor(yardım)
Arkadaşlar eşimin telefonu samsung galaxsy s3 akşam yatarken teelfonu şarja takmış sabah telefonu şarjdan çıkardığında ekran açılmıyordu.Bataryayı sÖktük taktık samsung yazısı çıkıyor orada takılı kalıyor.tuş kombinasyonlarıyla format atmayı denedim ama ondada samsung yazısı bikaçkere yanıp sönüyor olmuyor.Telefon download moda giriyorSonra .telefonu telefoncuya götürdüm önümde pc ye bağladı oda dowload moda girdi odin den program kurmaya çalıştı.fail hatası veriyor.telefonunun çipi gitmiş 250tl ye hallediriz dedi acaba adam doğrumu söylüyor pek güvenemedim ana kartı komple değiştirecekmiş.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.