O

Binbaşı
05 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
105 üye
Görüntülenme (?)
130 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
11 ay
1.2 Bmt Tsi Jetta mı 1.0 E-Tec Yeni Octavia mı
Merhaba 2016 1.2 Tsi kullanıcısıyım, aracımdan memnunum ancak model yükseltmek istiyorum. Aklımdan yeni Octavia 1.0 E-Tec modeli var. Aracı beğeniyorum ancak Jetta'da olan arka bağımsız süspansiyon Octavia'da yok. Bunun dışında her iki aracı kullananlardan yorum bekliyorum. Sizce iyi bir tercih mi?
O
11 ay
Petek Seçimi ( 1 büyük mü 2 küçük mü)
Merhaba 1.60 tek petek yerine 100+80 cm iki petek kullanmak mantıklı mı? Hangisinde ısı verimi daha iyi olur?
O
7 yıl
Otomobilde ÖTV İndirimi Olmayacak (Resmi Açıklama )
O
8 yıl
E-DEVLET ARAÇ SORGULAMA BÖLÜMÜ KAPATILDI
Merhaba arkadaşlar. E-devlet üzerinden başkasına ait araçların sorgulanması kaldırılmıştır. Sadece kendinize ait aracın bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

İlgili açıklama şu şekilde:

"İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliği ile sunulmakta olan bu hizmet, Emniyet Genel Müdürlüğü talimatı ile; Anayasa ve diğer mevzuatta düzenlenen kişisel verilerin korunması kapsamında e-Devlet Kapısı’na giriş yapan gerçek kişinin yalnızca kendisine ait araç ve sürücü belge bilgisi sorgulama işlemleri yapabileceği şekilde yeniden düzenlenmiştir."


< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Nissan Yetkili Servisi\u0027nde Çalışan Arkadaşlar Bakabilir mi?
Merhaba, Nissan marka bir aracın servis kayıtlarına ulaşmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa özelden motor-şasi numarası verebilirim.
O
9 yıl
KIŞ LASTİĞİ ÖNERİSİ (195 55 R16 Pirelli-Kumho-Dunlop)
Merhaba arkadaşlar. 195 55 R16 ebatlarında sıfır kış lastiği almak istiyorum, ancak bir yerden ikinci el 2014 üretimi PIRELLI Winter 210 Sottozero kış lastiği buldum. Lastik temiz durumda geçen kış kullanılmış. Fiyat olarak montaj dahil 500tl istiyorlar.Sizce 500tl ye Pirelli mi alayım yoksa 800-850tl aralığına sıfır Kumho-Dunlop-Hankook mu bakayım. Resimler aşağıda:

https://yadi.sk/d/DaQIm3_hjah4R

http://www.toptanlastikjant.com/Pirelli-W210-Sotto-Zero-Oto-Kis-Performans-Lastigi-19555R16-87H-MO,PR-24746.html

http://www.popgom.fr/pneu/pirelli/winter-210-sottozero/195-55-r16-87-h--mo
O
9 yıl
SATILDI
Merhaba arkadaşlar, araçta değişen, boya yoktur, lpg takılmamıştır. Km orijinaldir. Resimler en kısa sürede yüklenecektir. Renk gri.

SATILDI
O
9 yıl
LAPTOP SAMSUNG YAZISINDA TAKILI KALIYOR BIOSA GİRMİYOR
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar açılıştaki Samsung yazısında kalıyor hiçbir şekilde bu yazı gitmiyor. En son biosa girip bıos hızlı açılma özelliğini devre dışı bırakmıştım. Model Samsung NP350V5C serisi.

Ramleri çıkardım, hdd yi söktüm yapılacak herşeyi yaptım neredeyse ama fayda etmiyor. Bıosu nasıl sıfırdan yükleyebilirim?

http://i.hizliresim.com/L4lVkG.jpg

http://i.hizliresim.com/1k6Q1p.jpg
O
9 yıl
2005-2007 Avensis Aranıyor (Malatya Civarı)
Merhaba arkadaşlar Malatya civarı temiz, masrafsız en fazla 150.000 km Avensis arıyorum.
O
9 yıl
Araç Hasar Kaydı Hakkında
Merhaba arkadaşlar. Şasi no ile yaptığım sorgulamada "şasi no ile sorgulanan araç sbm kayıtlarında yoktur" şeklinde bir mesaj alıyorum. Satıcı, aracın hasar kaydı olduğunu söylüyor, ancak sorgulama sonucunda gelen mesaj bundan ibaret. Aracın hasar kaydı olmasa " hasar kaydı bulunamamıştır " şeklinde bir mesaj gelmesi gerekmez miydi?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.