D

Teğmen
29 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
2011 clio baskı balatası
2011 model 1.2 motor Renault Clio aracının geçen sene baskı balatasını değiştirttim fakat memnun kalmadım. Ankara da baskı balatasını sorunsuz değiştirebilecek, helal kazançlı, tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı?
D
10 yıl
MF4 50 k olursam ygs-lys kaynaklarimi dagitcam ankara ici
Evet konu gayet acik ve net. Sozumde durmakla kalmam hatta dh ailesine ozel ygs-lys de cok basarili olmak icin yapilmasi gerekenleri, pdf leri, videolari da paylasirim. Yeter ki dualarinizi eksik etmeyin gercekten benim icin cok onemli dualariniz. Ben elimden geleni yapiyorum insallah amacima ulascam.
D
10 yıl
Sonuçlar açıklandı
ğında kalpten gideceğim
D
10 yıl
Ygs testmiş beee :D
Oley atsak bile yaparız zaten 9. sınıfta gördüğümüz basit konular var hep
D
10 yıl
YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacak
Diye sizlere sorup kaos ortamı yaratmak isterdim ama bunu yapmayacağım. Beyler bayanlar ben evdeyim diye çok uyuyorum 2 nescafe içiyorum gene uyku sorununu aşamadım. Bana bi yardımcı olun hadi ygs geçti artık da lys de faydası olacak bana
D
10 yıl
Hafıza teknikleri ile coğrafya ygs video seti bilen var mı?
Mf yim coğrafyam 0 denebilecek düzeyde. Denemelerde coğrafyada mantık gerektiren ve bazı genel kültür ile yapılabilecek sorulardan başka soru yapamıyorum. 1-2 net anca geliyor. Hafıza tekniği videolarındaki görseller aklımda kalıyor. Bu yüzden sizden rica ediyorum bilen birisi paylaşsın
D
11 yıl
Artes D710 İnceleme, Destek, Paylaşım [ANA KONU]
En kısa sürede derleyeceğim arkadaşlar rom felan da paylaşacağım lütfen sabredin.

Resim için @Gladiotürk e teşekkürler:

< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Bi hafıza kartı buldum
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar resimde gördüğünüz hafıza kartını sabah dışarıdan buldum. Bunun kaç gb ve hangi kart okuyucu ile okunabileceğini bilen var mı? Bi işime yarar mı yaramaz mı onu öğrenmeye çalışıyorum cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkürler.
D
11 yıl
Akıllı Tahta Açılmıyor Yardımcı Olabilir misiniz?
Bizim sınıftan bi arkadaş o kadar uyarmama rağmen akıllı tahtaya şifre koydu. Koyduğu şifreyi doğru hatırlamasına ve sürekli farklı farklı şifreyi girerek denemesine rağmen akıllı tahta açılmıyor. Hocalarımız eğer o tahtayı açamazsanız dersi ordan işleyemezsiniz bi daha diyorlar. Sınıfta da bilgisayardan az çok anlayan 4-5 kişiden biriyim sizin dediklerinizi rahatlıkla anlayıp yapabilirim(açıklayıcı olduğunuz sürece) Klavye kullanmadan girişte şifre sormadan direk nasıl girebiliriz akıllı tahtaya? Sonra da denetim masasından kullanıcıları sileyim yada system 32 config den sam adlı klasörü sileyim dimi?

Bu arada akıllı tahtaya arkadaşın nasıl şifre koyduğunu merak edenler için yazayım: Ben ve bi arkadaş ms config den vestel in koymuş olduğu akıllı tahtadaki özellikleri kısıtlama programını devre dışı bırakıp akıllı tahtayı tekrar başlattık. Asıl amacımız f klavyeyi q klavye yapmaktı fakat birisi ben kantindeyken şifre koymuş bilgisayara.

Şuana kadar bi tek bilgisayar öğretmeni çözüm bulmaya çalıştı. Fakat pek etkili bi hoca değilmiş. Önce yetkililerden aldığı şifreyi baya denedi. Sonra başlangıç ekranında klavye ile F8 e bastırıp ordan bişeyler denedi fakat olmadı.

Akıllı tahtanın
İşletim sistemi: windows 7
Markası: Vestel
Başka da bişeyini bilmiyorum

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
D
11 yıl
Max 500 Tl ye android telefon
Nokia ve samsung tercihimdir.
Şarj süresi uzun olması gerekiyor(Kullanım süresinde ve bekleme süresinde uzun olsun)
Wi-fi kesinlikle olmalı
İşlemci hızı ve ram i 500 tl ye göre gerçekten iyi olmalı(Bu konuyu açtıktan sonra başlayacağım araştırmaya daha tam bilmiyorum.)
1-2 fruit ninja gibi oyun yükleyince kasma, çabuk bozulma yada sorunlu bi cihaz olmasın yani şunu demek istiyorum. Çevrenizde kullanan biri varsa ve çok övüyorsa lütfen yazın.

Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.