H

Yüzbaşı
05 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
bluetooth olmasına rağmen gözükmüyor
Lenovo v580c laptop var. Bluetooth olmasına rağmen aygıt yöneticisinden görünmüyor. Win 10 yüklü driver indirmeme rağmen olmadı. yardımlarınız için teşekkürler
H
6 yıl
Windows lisans süresi yakında dolacak
Bilgisayarı açtığımda karşıma çıktı nasıl çözmem lazım. Windows 10 ilk çıktığında yükseltmiştim şimdi böyle bir sıkıntı var nasıl çözebilirim.
H
6 yıl
Monta yağlı boya veya sakız bulaşmış
Polyester montum var. Yağmurluk gibi kumaşı var. Yağlı boya mı sakız mı birşey bulaşmış biraz üzerinden aldım ama geçmedi öneriniz var mı
H
7 yıl
Kullanıcı profili yüklenemiyor hatası
windows 10 yüklü bilgisayarımda elektrik gidince bu hatayı verdi. açılırken windows ekranı geliyor sonra açılması gerekirken kullanıcı profili yüklenemiyor diye hata veriyor. Geri yükleme denedim olmadı. Nasıl çözebilirim. yardımınıza ihtiyacım var.
H
7 yıl
Kullanıcı profili yüklenemiyor hatası
windows 10 yüklü bilgisayarımda elektrik gidince bu hatayı verdi. açılırken windows ekranı geliyor sonra açılması gerekirken kullanıcı profili yüklenemiyor diye hata veriyor. Geri yükleme denedim olmadı. Nasıl çözebilirim. yardımınıza ihtiyacım var.
H
10 yıl
YDS hazırlık önerisi
arkadaşlar 2015 yds ye hazırlanacağım ve bu konuda yardım istiyorum sizden. öncelikle ingilizcem çok kötü değil iyi de değil en son üniversite öncesi ders olarak gördüm(yani 4 yıl önce) ama onun haricinde ingilizce yazılar okuyup kelimeleri araştırırım ve online oyunlardan olsun veya sohbetlerden olsun biraz kelime ve cümle anlama bilgim var. ama tabi 12 tane zaman var ve bunlar çabuk unutuluyor. kursa gitmeyide düşünüyorum fakat şuan ki kurslar sonbahar yds ye hazırlık için o nedenle sınavdan sonra yazılmayı düşünüyorum. sınava kadarda kendimi geliştirmem gerekli. bu nedenle daylight ı indirdim. bunun yanında ne gibi çalışma yapmam gerekli kitap önerisi olan ve tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.

ayrıca kitap olarak ELS , Cesur öztürkün key words kitabı , read at work ( odtü nün ) kitabı , açık öğretim kayıt olunca verilen ingilizce kitabı var. bunlar içinde bir ELS de türkçe anlatımlar var. ve nasıl çalışmam gerekli ?

şimdiden teşekkürler...
H
10 yıl
3-5 saniye donuyor sonra devam ediyor
geçen gün nvdia güncellemesi geldi bende güncelledim sonrasında nfs rivals açayım dedim baya uzun sürdü açılması felan sonra açılırken mavi ekran hatası geldi restart attı ve o gün bugündür bilgisayar normal kullanırken bile 3-5 saniye donuyor sonra devam ediyor ne yapmamı öneririsiniz?

bilgisayarım lenovo v580c
H
10 yıl
asus k61ic driver sorunu
arkadaşlar bende asus k61ic var ve format attım windows 7 ultimate 64 bit yükledim fakat driverlarını nereden bulabilirim. lenova bilgisayarınkini lenovonun kendi system update diye programıyla yüklemiştim. asus ta da böyle bir program var mı?
H
10 yıl
telefona farklı rom yükleyeceğim hesabımı nasıl aktarırım(android)
android telefonum var. şimdi rom yüklemek istiyorum ve köyümü rom yükledikten sonra nasıl geri alabilirm.
H
10 yıl
Laptop önerisi ( maksimum 1500 tl )
arkadaşlar şuan acer laptop var bunu kardeşime vereceğim bende yeni bir tane alacağım ve başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 1500 tl verebilirim. şunları belirteyim; acer da football manager oynarken bile 15 dk da ısınıyordu ve geçen yıl yazın ekran kartı yandı sonra halledildi bir şekilde. yani yeni alacağım laptopun ısınma sorunu minimum olmalı. şuan kullandığım acer da ati paylaşımlı ekran kartı var bu nedenle ati marka ekran kartlı yeni laptop almak istemiyorum açıkçası. öyle çok oyun oynadığım yok ama bu acerdan dolayı kaldırmıyo zorlamayada gelmiyor. ama nfs serilerini , fifa felan oynarım. yani performans öncelikli düşünüyorum. ve ayrıca 400-500 gb alan fazla bile gelir bu nedenle 1 tb lı modellere fazladan vermek istemem( en azından aradaki farkı ekran kartına veya işlemciye veya ram e vermek daha mantıklı geliyor)ama uygun olursa da neden olmasın. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.