S

Yarbay
25 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
134 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
AGM EFB AKÜ HAKKINDA.
Herkese iyi bayramlar. Aracım clio 4. Faydasını görmediğim bir start stop sistemi var. Üzerindeki akü 7,5 yıllık varta agm akü. Sanırım yine aynı marka takacağım ancak türünde kararsızım.

Agm akünün frenle geri kazanım yaparak aküyü şarj ettiği, böylece alternatöre yük binmeden aküyü şarj edip motoru yormadığı yazıyor internette. Efb de böyle bir şey yok. Aracımda da bu teknoloji var mı bilmiyorum. Sizce hangisini taktırmalıyım. Fiyat neredeyse yarı yarıya oynuyor. Agm 1050 efb olanı 550 600 civarı.

Bu iki tür aküyü aynı aracında deneyen varsa, detaylı bilgiye sahip olan kişilerin yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
S
4 yıl
Koronayim Sorulari Alayim?
Semptomlar internette yazdigi gibi basladi.
S
4 yıl
Motor Soğukken Gelen Ses?
Günaydın herkese. Aracım clio 4. Benzinli motor. Motoru çalıştırdıktan sonra ilk hareketten motor ısınana kadar (1. Viteste oluyor) otoparkta manevra yaparken yarım debriyaj anında mekanik bir ses geliyor. Dışarı çıkıyorum 3-4 km de motor ısındıktan sonra geçiyor. Sadece 1.viteste oluyor. Neden olabilir? Ayrıca 1.vitese geçerken bazen zorlanıyor. Debriyajı yenileme yapmak durumunda kalıyorum. Biraz araştırdım bu araçta kronikmiş tek değilim. Duyduğum sesle ilgisi olabilir mi?
S
4 yıl
Dell Vostro 5490 i5 10.nesil??
https://www.hepsiburada.com/dell-vostro-5490-intel-core-i5-10210u-8gb-256gb-ssd-mx230-ubuntu-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fhdg210f82n-p-HBV00000OCR4D?magaza=Hepsiburada


Kardeşime alıcam biraz kompakt taşıması kolay olsun istiyorum, üniversitede ders notları, film, bazen oyun oynayacak. Fps si yüksek oyunlar değil. Bu linkteki ubuntu işletim sistemli olanı. Teknosada +200tl ye windows home olanı var. Tavsiyeniz nedir?
S
4 yıl
Arabama çarpıp kaçtı. 1 gün sonra yakaladım....
Park etmiştim döndüğümde arkadan sürtmüş biri. Polis çağırdım. Kaskon yoksa olay yeri terk tutanağı tutamam sulh cezaya gitmen gerek dedi. Ona da ısrar sonucu tutanak tutturdum. Plakayı buldum ve 1 gün sonra aradım. Hatasını kabul etti ve buluşup tutanak tuttuk. Olay yerinden ayrıkdım tamir edilmesini rica ederim diye yazdırdım. Bende polis tutanağı ektedir yazdım. Ortada 2 aracın yan yana geldiği fotoğraf yok. Ayrı ayrı 2 aracın hasarlı yerlerinin fotoları var. Karşı tarafın sigortası siz anlaştınız ben karşılamıyorum der mi? Tamir etse bile sonradan dava açar mı?
S
5 yıl
Bariyer Etiketi Kopyalama Hk.
Merhaba,

Sitemizde yönetici ve ekibi her daireye 1 araçlık otopark alanı ayırmış. Siteyi yapan mütahit her daire için 2 araçlık alan olduğunu söyledi projeyi tanıtırken. Binaların altı ve sitenin ortasında kapalı otopark var. Girişler bariyerli ve ogs etiketi ile bariyerler açılıyor. Yönetici yer olmadığını iddia etmekte bense tam tersini. Çünkü kimse kapalı otoparka bırakıp evine yürümek istemiyor. Kapalı otoparkta boş yerler var. Herkes binasının altına koyup eve çıkmanın peşinde. Bu sebeple bina çevresinde araç kalabalığı oluyor. Evimizde 2 araç var ve güvenliğe korna çalmadan 2.araç için bariyeri açtıramıyorum. Sağ olsunlar güvenlik yardımcı oluyor ama nereye kadar. Kimseyi de akşamın bir saati kornayla rahatsız etmek istemiyorum. Yönetici ve ekibiyle de kavga gürültü çıksın istemiyorum. Sonuç olarak ilk aracımızdaki bu etiketi dışarda 2. Araç için kopyalatabilir miyim? Nerede yaptırabilirim. Kopyalatmadan önce neleri öğrenmem gerekir.

Teşekkürler.
S
5 yıl
Bu Polo Alınır mı? Değişen parçalar eklendi.
S
5 yıl
Bu Volvo v70 Alınır mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-metalik-gece-mavi-acil-701444114/detay

Araç temiz duruyor. Alınır mı 50 bütçeye cıvkı çıkmış Civic lere istiyorlar. C sınıfı araç bakarken bu e segmentine denk geldim.
S
5 yıl
Energy Petrol motorin 5.87 25.07.2019
Benzin 6.80
Otogaz 2.99

Sizce alınır mı? Kiralık araca almayı düşünüyorum. Sıkıntı çıkarsa masraf kime kalır? Yer Beylikdüzü.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
2.El Piyasasının Hali (Temsili)
Insanlar artık çıldırmış
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.