H

Binbaşı
07 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Asus DSL N-16 modemi 5GHz bandında çalıştırmak?
Sorum konu başlığında gördüğünüz gibi.Asus DSL N-16 modemim var ve türknet kullanıyorum 2.4 GHz bandında özellikle bluetooth aygıtlar kullandığımda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Yani giremiyorum internete. Bu sebeple 5 GHz bandına geçmek istiyorum fakat bulgularım dahilinde bu modemin böyle bir özelliği yok. Tekrar modem almak istemiyorum bu sorunu aşağıda linkini verdiğime benzer routerlara ethernet kablosu ile bağlanıp modemin kendi kablosuz özelliğini kapatarak bu aygıt üzerinden kablosuz erişim sağlarsam aşmış olur muyum? Bu tarz bir durumda hatırı sayılır bir hız kaybı ve gecikme yaşar mıyım? Eğer sorun yoksa bu aygıtı alma şunu al diyebileceğiniz bir şeyler var mıdır?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-giga-version-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-p-HBV00000MK46E
H
4 yıl
3000-3500 TL arası Ekran Kartı Önerisi
Öncelikle yardımcı olacak herkese teşekkürler.Bir süredir ekran kartlarına bakıyorum ve bu bahsettiğim aralıkta sıkışıp kaldım.AMD'nin driver sıkıntıları gitgide yükselen ekran kartı fiyatları(Uçuyoruz) vesaire derken bir türlü ekran kartı alamadım.Şu an acil bir şekilde ekran kartı almam gerekiyor çünkü ekran kartı dışında tüm bilgisayar bileşenlerine sahibim ve bir köşede melün melün beni seyrediyorlar.Ben de arada onları seyrediyorum.Uzatmazsak bu fiyat aralığında hani kartı önerirsiniz?



Ekleme: Şu an Msi Gaming X 1660S ile Palit,Evga,Zotac,Inno3d gibi markaların 2060 ları arasında kararsız kalmış durumdayım.Arada ortalama 300-400 Tl fark ve 10+ FPS ve Ray Tracing farkı var fakat ilerleyen zamanlarda yükseltme niyetim var.Bu bahsettiğim 2060 ların ısınma sorunları ve her ne kadar Evga,Palit gibi markalardan haberdar olsam da hafiften bir güvensizlik uyandırmaları beni tedirgin ediyor.Bu konu hakkında biraz ufkumu açacak biri varmıdır kart incelemesi izlemekten rüyamda ekran kartı görmeye başladım kendi işlerime odaklanamıyorum.
H
5 yıl
Monster bilgisayarlardaki fan sorunu
Ben yaklaşık 4 yıldır bu markanın bir bilgisayarını kullanıyorum.(Abra a5 v4.1.1) Bilgisayarı aldığım ilk yıl hiç sorun yaşamıyordum her şey güzeldi sonra bir gün anakartım yandı.Verdim servise değiştiler ve ne olduysa ondan sonra oldu.3 yıldır felan fan sorunu yaşıyorum.Bunu yaşayan ben değilim sadece.Civarımdaki bilgisayar almayı düşünen insanlara da önermiştim ve onlar da benzer sorunlar yaşadı.Çalışmama fazla sesli çalışma gibi sorunlar her geçen gün arttı.Bilgisayarımın fanları kendi servisleri tarafından 2 kere değişti.Sonrasında 4 5 ay ancak dayandı yine aynı sorun.Bilgisayar artık 4 yıllık olmuş garanti bitmiş felan bu saatten sonra yaptırma ile uğraşmam en azından kendi servislerine yollamam çünkü sonuç ortada hep aynı terane.Firmadan pc alacakların aklında bulunsun aynı sorunu yaşayanlar çözenler varsa da benim gibi insanlara yardımcı olunsun diye açıyorum konuyu.
H
5 yıl
Monster Abra a5 v4.1.1 hdmi sorunu
Düne kadar sorunsuz çalışmakta olan hdmi girişim bugün çalışmamaya başladı ve hdmi kablomun her iki ucunda da ısınma vardı.Yazılımsal bir sıkıntı da olabilir ama büyük ihtimal donanımsal ve garantim bitti.Acaba ne kadar tamir masrafı tutar?
H
6 yıl
Nintendo ds homebrew hakkında
Merhabalar yakın zamanda nintendo ds (Büyük ihtimalle) lite sürümünü almayı planlıyorum.Fakat bu aygıtan homebrew işlemi yapılmamış olma ihtimali çok yüksek ve ben bu durumla alakalı incelikleri bilmiyorum.(Sistem sürümü ne olmalı,Downgrade yapma şansı var mı?,Zor bir işlem mi? vb.)Bu konu hakkında beni bilgilendirebilecek bu işlemi daha önce yapmış veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan kimse var mıdır?Bir süre önce satın aldığım PS Vita'da güncel sürümde sıkıntı yok diye alıp 3.69 ile yamulmuştum bunda da yamulmak istemiyorum
H
6 yıl
Oyunuzu kullanın
Ne olursa olsun oyunuzu kullanmaya çalışın kime kullandığınız önemli değil kullandığınız adayın seçilmeme ihtimali önemli değil oy kullanmak dediğiniz olay en baba 15 dk sürer geleceğin için 15 dk nı feda et git oyunu kullan.


Edit:Seçmen kağıtlarınızı atmayın 2.tur için.Gerçi altına not düşmüşler ama ne olur ne olmaz.
H
6 yıl
Range Extender İnternet yok sorunu
Elimde TL-WR940N model numaralı TP-link ürünü var ve Asus DSL N-16 modemime range extender olarak bağlamak istiyorum.Üründe bu özellik var kurulumunu felanda yaptım modeme WDS olarak tanıttım(Tanıtmadan da denedim o zaman aygıta bile bağlanmıyordu.) ancak bir türlü aygıttan internet alamıyorum.Üzerindeki ışığa göre internet alete ulaşıyor fakat alete bağlandığımızda İnternet yok hatası alıyoruz.Bunun sebebi ne olabilir.(priz üzerinden kablolu olarak kullandığım bir access point(ya da router tam ismini bilemiyorum) bir cihazım daha var.Bunu çıkartıp demediğimde sonuç yine değişmedi.)
H
6 yıl
Clash Hala Problemli
Az önce maça giremeden yenildik 5 kişi hazırdık saçma sapan işler yapıyor gene riot
H
6 yıl
Her sabah kavgaya uyanıyorum
Ya arkadaş ergenlik döneminde kardeşim var her sabah bağırış çağırışa uyanıyorum sonra ortalıkta terminatör gibi dolaşıyorum gün boyu sinirli oluyorum arkadaş insan gibi konuşmaktan anlamıyor tasvip etmesemde daha değişik yöntemlerden de anlamıyor bir öneride bulunun ya delirecem en son pimi çekilmiş bomba gibiyim
H
6 yıl
Vip mod menu satın alma
Aslında amacım ne lvl ne de insanları kanser etmek ama daha güvenli olacağına inandığım için vip mod menu satın almak ya da birine kendime para attırmak istiyorum nasıl yapabilirim?Daha önce hiç mod kullanmadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.