P

Yüzbaşı
04 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
6 yıl
TTNet nakil sorunu
TTNet İnternet hattımın 10 gündür nakil olmadı ve bugün cep telefonuma nakilin gerçekleştirilemediği konusunda mesaj geldi. Müşteri temsilcisini aradığımda bana Abone tesisat kablosu olmadığı için nakili yapamadıklarını söylediler.Binayı yapan müteahhit tesisatın olduğunu söylüyor.Artı bunlar beni arayıp randevu almalıydılar çünkü modem kurulumu da yapacaklardı.Fakat arayan filan olmadı. Nakil için randevu almadan gelmiş olabilirler mi?Ben yalan söylediklerini düşünüyorum.Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?Ne yapabilirim.
P
7 yıl
30000-40000TL arası tavsiye
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi okula gidip gelmek için kullanacağım 30~40k aralığında araç arıyorum.Aradığım özellikler şunlar;
Öncelikle herhangi bir marka takıntım yok.
Hergün ortalama 80km yol yapacağım için dizel olursa iyi olur.
Gidip geleceğim yolda sık sık kamyonları sollamak zorunda kalacağım için sıkıntı yaratmayacak lpgli araçlarıda tercih edebilirim.
Km olarakta en fazla 80000kn düşünüyorum.
Uzun bir süredir araç bakıyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim.İkinci el piyasasıda maşallah hergün artıyor.Bu özelliklerde sizler ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.İyi forumlar dilerim.
P
9 yıl
vw transporter
Mrb arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.
2012 model 1.9 140lık transporter'ın ederi nedir. Araç camlı van ve 4+1 koltuklu.
P
9 yıl
Citroen DS4
silinsin.
P
9 yıl
Jeneratör tavsiye
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Görev yaptığım okula yakın zamanda kalorifer döşendi.Bu aralar rüzgarın etkisiyle sık sık elektrikler kesiliyor.Bundan dolayı kazanda sıkıntı yaşıyoruz ve sadece kazanın fanını ve pompasını çalıştırabilecek bir jeneratör lazım bize.Kazanımız 40000lik.Bunun için fiyatı en fazla 600 tl civarında olacak önerileriniz var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
P
10 yıl
Cevap: Kaza yaptırmak isteyen sürücü !
Silinsin.
P
12 yıl
lütfen yardım
mrb arkadaşlar ilk arabamı almak istiyorum ve arkadaşımda 2004 model ford fiesta var 80000 de sadece arka kapı sacı değişmiş ABS yok ne kadar eder acaba bilgi verirseniz sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.