C

Teğmen
24 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
210 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Secure Boot Violation Hatası
MSI GE73 Raider RGB 8RF modeline sahibim. Freedos işletim sistemi vardı Windows 10 kurdum, aktif kullanırken bilgisayarı kapatıp açtığımda aşağıdaki resimde olan hatayı verdi.

< Resime gitmek için tıklayın >

OK dediğimde BIOS ekranına atıyor. Bu ayarı disabled yaptığımda ise startup.nsh hatası veriyor, hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim
C
6 yıl
Everlast Nutrition Hakkında Bilgisi Olan
Marka Türkiye'ye yeni giriş yapmış. Ürünleri hakkında bilgisi olan var mı ? 2017 yılında supplement üretimine başlamış, internette çok bilgi yok bodybuilding.com da yok ürünleri.

Normalde boks için spor malzemeleri üretmekte olduğunu biliyorum. Bİraz fFiyatları pahalı gibi ama içerik olarak gayet güzel ve açık yazmışlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
aliexpress huawei store
-
C
7 yıl
Bu işimi görür mü ?
Arkadaşıma 2. el laptop bakıyoruz bilgisayarcılar da bu modeli bulduk 1400 tl gibi bir fiyata bırakıyor ve 1.5 sene garantisi daha var.

Autocad solidworks gibi çizim programlarını kullanacak arada birde oyun oynayacak. Sizce yeterlimi olurmu bu işlemler için.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-v5d5200b-core-i5-5200u-22ghz-8gb-500gb-2gb-156-w81-notebook.html
C
8 yıl
yeni başladım tavsiyeleriniz neler ?
merhaba arkadaşlar dün itibari ile bir salona yazıldım ve vücut geliştirmeye başladım.
Amacım ilk başta kilo almak ve sonrasın da vücudu geliştirmek.

Vücudumun sahip olduğu değerler bunlar.

Kilo: 67.4
vücut kitle endeksi: 20.1
yağ oranı: 13.0
Kas oranı: 43.3
Bazal metabolizma: 1607
İç yağ oranı: 2

hocanın verdiği program (ısınma) ise şu şekilde :

Shoulder press
Seated Chest press
Curling machine
Pectoral machine:
Leg extansion:
Upper Abdominal macihne
Leg curl
High Pıll
Biceps
Tek kol triseps

bütün hareketleri 10 kez yaptıktan sonra tekrar başa dönüp 4 set şeklinde yapıyorum

Görüldüğü gibi değerler ve çalışma şekli bu şekilde önerebileceğiniz birşeyler var mı ?
Sizce mantıklımı bunlar ve eklemem ya da çıkarmam gereken bişeyler varmı ?
Bu hareketleri 1 ay yapmama gerek varmı ?
C
9 yıl
Adam gibi
---
C
9 yıl
6 AY İÇİNDE DEĞİŞİM VE İADE HAKKI VARMI ? (GARANTİ)
Geçen gün vatandan bir çalışan ile konuştum. Sorduğum soru telefonda fabrika çıkışlı bir arıza varsa, kullanıcıdan kaynaklanmıyorsa iade veya değişim süresi nedir diye sordum. O da bana
6 ay hakkımın bulunduğunu ve bu 6 ay içinde eğer fabrika çıkışlı bir sorun varsa iade veya değişim talebinde buluna biliyormuşum.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı doğru mudur ? Bazı yerlerde rastladım böyle söylentilere ama vatandaki çalışan da var dedi.


telefonum garantide o yüzden soruyorum ( model G2 dokunmatik sorunu var kronik sorunlardan 1 tanesi )
C
9 yıl
LG G2 SORUNU
LG G2 kullanıcısıyım bilen arkadaşlara bi kaç sorum olacak. Telefonda bi kaç çeşit sorun var. İlk olarak telefonun dokunmatiği bazı zamanlarda hiç bir şekilde çalışmıyor. Kimi zaman arkada ki tuşa basıp kapatıp açsam da yine düzelmiyor bazı kişilerin karşılaştığı problem araştırdığım kadarıyla. Sorum şu TELEFONU TEKNOSDAN ALALI 4 AY OLDU GARANTİYE YOLLASAM İADE VEYA DEĞžİŞİM TALEBİNDE BULUNABİLİR MİYİM.( SORUN DARBE VEYA DÜŞME SONUCU OLUŞAN Bİ DURUM DEОİL ALDIОIM GÜNDEN BERİ KILIFLA KULLANDIM HATTA YAN VE ARKA JELATİNLERİ DURUYOR :D ) Dokunmatik sorunu aldığımdan beri var. ilk başta farketmedim ısınıyor hafif diye yapıyor sandım fakat buz gibi havada da yapınca normal olmadığını anladım örnek videolar atabilirim işten çıkınca.


Diğer sorunlar : kamera hiç iyi değil diğer g2 lere göre forumlarda çekilen fotoğraflara baktım alakası yok. Sorun ise netlik ve bazen fotoğraflarda normal mod da yağlı boya gibi oluyor bazı bölgeler.

Bir diğer sorun ise konuşurken ses problemi yaşıyorum karşı taraf sesimi kimi zaman duyamıyor telefonu yanağıma bildiğiniz yapıştırman gerekiyor sessiz ortamda bile.


Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.İyi forumlar

Edit: fotoğraf eklendi. ( parmak kısmı ve makyaj malzemelerinin olduğu kısımlarda bulanıklık ve yağlı boya gibi bi durum var )

< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 yıl
LG G2 DOKUNMATİK SORUNU
beyler lg g2 alalı daha 3 hafta oldu fakat telefonum da şöyle bir sorun var.

Bazı zamanlarda telefonun ekranına dokunduğumda ÜST taraf çalışmıyor genellikle bunu uygulamalarda kimi zaman normal ekran da yapıyor. Ama ALT taraf çalışıyor hemen hemen yarı yarıya gibi bişey bu yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor. Yukardan pencereyi aşağıya indiremiyorum bu sorun ile daha
önce karşılaşan birilileri varmı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim


C
10 yıl
Telefunken 243 destek
Merhaba arkadaşlar


Elimde Telefunken 243 navigasyon cihazı bulunuyor fakat bunun içindeki harita dosyaları silindi uygulama dosyalarının hiç biri yok.

naviextras tan güncelleme yapamıyorum çünkü bilgisayar hiç bir şekilde görmüyor.İnternette çok aradım dosyaları fakat bulamadım.

Rica etsem bu cihazı kullanan arkadaşlar dosyları internete upload edebilirmi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.