E

Yarbay
16 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
154 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
YKS Açık Öğretim İçin Çalışma ve Yeterlilik
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 yıl aradan sonra Üniversite sınavı için başvurumu yaptım. Bizim zamanımızdaki sistemden tabi ki eser yok. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar için 1 kaç sorum var.

1. si Açık öğretim kazanıp iş-okul birlikte götürüp işyerimde kıdem amacıyla yükselmeyi hedefliyorum ön lisans artık yeterli değil.
2. olarak YKS 1 ve 2. oturum için başvurumu yaptım sınav harcını yatırdım
3. yıllardır kitap açmadığım için hızlandırılmış temel bilgiler ve çalışmam gereken konular hakkında herhangi bir programı olan ve ya detaylı anlatım biçiminde görüntü, slayt türünden anlatımlara ihtiyacım var nereden temin edebilirim?
4. sü Muhtemelen İşletme Lisans programı 1. hedefim olacak hangisinden ne kadar soru çalışmalıyım, hangi bölümlere ağırlık vermeliyim çalışırken özellikle.
E
6 yıl
Galatasaray-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Seviyesi Budur!!!
Hayır çok konuştunuzda 2 takımın toplam yaptığı pas 500 etmez. Böyle eze eze futbolu öğreterek uğurluyoruz!
E
7 yıl
Şampiyonlar Ligi Takımı Beşiktaş!
Beşiktaş’ım Şıkır Şıkır! İşte gerçek Beşiktaş Bu!!! Bu Ligin Ağası Beşiktaş!
E
7 yıl
Şampiyonlar Ligi Sevdası Bizi Bitirdi.
Mocayo'yu içeride dışarıda yenebiliriz, Porto'ya içeride 3te atabiliriz. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Ama bu ligde şampiyon olamayacağız takımın kafası tamamen burada değil. Babel konsatrasyon kaybından %10000 doğru bir şekilde kırmızı kartı gördü. Açıkça söyleyeyim cidden takım ŞL maçları önce fazlaca havalara uçuyor. Ligden bağlantısını neredeyse kopartacak olan takıma konsantre olamıyorsun. Küme düşecek takıma isabetli şutun yok. Talisca,Caner,Oğuzhan'ın kafası net ŞL maçında. Negredo hiç bizden olamadı, Medel ve Lens bir türlü benimseyemedi. Hala takımın yıldızı Quaresma açık ve net. İddia ediyorum bu takım 2. bile olamaz. Abi açık ve net görün yani 2 hafta sonra Galatasaray derbiyi kaybetse üzerine biz Gs'yi yensek bile olamayacağız. Takım lige hiç konsantre olamadı bu sene.Ligi Çok isteyen Galatasaray bizden şanslı. Hak eden kazanacak gibi şuan onlar bizden çok daha fazla hak ediyor. Galatasaray bu şampiyonluğa fazlasıyla aç. Biz ise avrupadaki başarıya odaklanmışız ligi sallamıyoruz(!) ne yazık ki.
E
7 yıl
Yurt Dışı Çıkış Yasağı ve Kıbrıs Sorunsalı?
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.

Devam etmekte olan bir dava yüzünden hukuki süreç bitmediği için (ceza davası)üzerimde Yurt Dışına Çıkamaz ibaresi bulunmaktadır.Kız arkadaşım Kıbrısta okuyor Yakın Doğu Üniversitesinde. Onun yanına gidebilirmiyim? Kesin olarak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? İnternette düzgün açıklama bulamadım son çare ilçe emniyete gideceğim ama yinede buradan sormak istedim. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine girişimde sıkıntı olur mu? 2 gün için gitmek istiyorum.
E
7 yıl
Şampiyooonnn Beşiktaşşşşşşş!!!
Atiba hutchinsonnn kutlamalar başlasınnn!!!!
E
7 yıl
Beşiktaş Galip Gelmiyor, Sahadan Siliyor!
Bugün taraflı-tarafsız, renkli-renksiz herkesin tebrik etmesi gereken bir oyunu sahada oynayıp bizleri mutlu ettiğin için çok teşekkürler Beşiktaşım. Olağanüstü oyun ortalar,şutlar,kaçan goller, orta saha tiki-takalar, kanat bindirmeleri vs. herşeyin en mükemmelini yaptılar. Cenk Tosun yerine Mario Gomez olsa 3-0 değil maç 7/8-0 bitebilirdi. Ama helal olsun çok çalışkan ve istekliydi herkes gibi. Tolga Zengin çok kötü başladı gibi görünsede çıkardığı kafa topu maçı çevirdi. Helal olsun Beşiktaş. Her milli arada söylerim. Beşiktaşa milli aralar yarıyor. Dinlenmiş Beşiktaş futbolu özlemiş işte taraftar işte şampiyon!
E
7 yıl
Beşiktaş Yenmiyor, Sahadan Siliyor!
Taraflı tarafsız, renkli-renksiz herkesin tebrik etmesi gereken bir oyun. Her milli aradan sonra söylerim en çok bize yarıyor! Tebrikler Beşiktaşım bu olağanüstü oyunun için. Özlemiştik Tiki-Taka ları
E
7 yıl
Lyon\u0027u Geçeriz (Napoli-Benfica nere Lyon nere?)
Arkadaşlar Lyon'u çektik. Avrupa liginde formda bir rakip. 32 turunda AZ Alkmaarı rencide ettiler. Roma'yı eleyip geldiler. Saygı duyulacak bir ekipler doğruya doğru. Ama Napoli'nin tırnağı olamazlar. Unutmayın Roma'da yıllardır Napoli'nin çok gerisinde. Roma da avrupada rezil sonuçlar alan bir takım. Lyon'a elenmeleri sürpriz falan değildi.

Rakibimiz Ligde
Nice gibi takımdan bile 13 puan geride. Bakın Liderin değil 3. sıradaki Nice takımının 13 puan gerisinde.

28 Maçta 59 Gol atıp 32 Gol yemişler. Sıradan bir istatistik açıkçası.
İlk maçın deplasmanda olması tamamen lehimize. Beşiktaş Napoli taktiğiyle
Necip-Tolgay-Atiba orta sahası
Babel-Cenk-Q7 ileri hattıyla (Aboubakar ulan bu maç lazımsın!!) gol veya goller bulabilir, rakibi orta sahada tutabilir. Napoli maçında gayette iyi oyunu kontrol ettik ve çıkılamaz denilen yerden 3 puan ile döndük. Bu maçın turu İstanbul'a kalır. Kırmızı kart gibi saçmalıklar yapmadığımız sürece Tur şansımız rakip ile eşittir. Açıkçası çok üzülmedim evet Genk veya Ajax gibi takımlar olabilirdi. Yalnız iyi yanından bakın, turu geçtiğimiz takdirde ben final ihtimalimizi oldukça yüksek buluyorum. Kalan rakipler sadece ManU.

Takımıma güveniyorum Beşiktaş deplasmanda 1-1 İç sahada 2-1 galip gelerek adını yarı finale yazdıracak.
E
7 yıl
3 Takımla Son 16\u0027ya Kalacağız!(Totem)
Herkese iyi geceler, tüm maçları 90dk izledim. Osmanlı büyük iş başardı işi buraya bıraktı. Artık daha özgüvenliler. Rakibini burada taraftar gazıyla eleyeceklerdir. Olimpiyakos çok güçlü bir ekip ama elinin tersiyle turu ittiler.

Fenerbahçe kaleye şut atamadan maçı tamamladı. Hava şartarı ve Rus şanssızlığımız devam ediyor. Bugün yalnış kadro ile mağlubiyeti hediye ettiler. Fenerbahçe konsantre olamamış maça ama içeride full tribün + Aziz Yıldırım konsantresiyle 2 veya 3 atarlar. Krasnodar kaçırdığı bazı pozisyonlara yanar.

Beşiktaşa diyecek birşey yok İş bitti zaten üst turda sayılırız.

Ben 3 takımında üst tura çıkacağını düşünüyorum. Bu sene ülke puanı olarak gerçekten iyi bir imaj bırakacağız. İstediğimiz zaman yapamayacağımız başaramayacağımız iş yok. Gerçekten imkansız değil. Yani sonuçta Avrupanın orta takımlarıyla mücadele ediyoruz ve bunu yapmamız gerek. Neyse her Türk takımına avrupada başarılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.