D

Yüzbaşı
24 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
31 İLDE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI
Güncelleme: 1-2-3 Mayıs tarihlerinde 31 İlde sokağa çıkma kısıtlaması için genelge yayınlandı.
.................
Korona ile mücadele kapsamında 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde 30 Büyükşehir ile Zonguldak'ta sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bu linkten fikir sahibi olabilirsiniz:
https://www.dunya.com/gundem/4-gun-sokaga-cikma-yasaginin-detaylari-belli-oldu-haberi-468286
***Önlemler işe yarayacak mı? Halkımız bu duruma uyum sağlayacak mı? İleriki günlerde 7 gün veya daha fazla zaman için kısıtlama gelebilir mi? Ülkemiz ne zaman normale dönecek? Sizce?
D
5 yıl
NEDİR ŞU OTOBÜS FİRMALARINDAN ÇEKTİĞİMİZ? (BEN TURİZM İÇERİR)
Arkadaşlar, acil hastalık sebebiyle İstanbuldan Adanaya geçtim. Pazartesi okula yetişmek adına önüme gelen ve saati uygun olan Gazi Antep kökenli Ben Turizmden bilet aldım. Yolculuğun ilk 10 dakikasında sorunlar başladı. Lakayt hareketler, yolculara tartışan muavin, kokan otobüs, kafa estikçe durulan yerler derken sinirler gerildi. Ben de dahil oldum tartışmalara ama yarı yolda filan. Mavinin sözü şu: Seni aşağı indiririm, güzel bir dayak atarım, benim oğlum polis vs. diye başlayan ve zırvalıklarla devam eden sözler. Ben dayanamayıp önce yolcuya adam gibi davranmayı öğrenin, ikramınıza dikkat edin, temizliğinizi adam gibi yapın ve 30 dk dediğiniz yerde 1 saat durmayın vb. başladım ama sonunu getiremedim. Bayanlara hakaretler, söz söylemeye cesaret edenlere terbiyesizce çemkirmeler derken halen yoldayız ve ben bu işkencenin bitmesi için dua ediyorum. 27 UG 137 plakalı araç personelini de Allaha havale ediyorum. Başa dönersek; arkadaşlar nedir şu otobüs firmalarından çektiğimiz?
D
6 yıl
VESTEL 2Lİ BEYAZ EŞYA ÇEYİZ SETİ 3500 TL (Bitmiş)
Vestel ile GG satıcısı hopeve.com ortak kampanyası olup son 3 adetle sınırlıdır. Evlenecek olanlara veya eşyalarını yenilemek isteyenlere tavsiye ederim. 75 TL maxi puan kazanma şansınız da bulunuyor.
Buzdolabı kombi tipi olup A++ enerjili 510 L kapasiteli ve piyasa fiyatı 2750 TL civarıdır. Çamaşır makinesi ise A+++ enerjili 11 kg kapasiteli olup piyasa fiyatı 1750 TL civarıdır. (Verdiğim fiyatlar en ucuz mağaza fiyatlarıdır.) Vestel resmi sitesinden kampanyayı kaldırmıştır ama ikili set 4799 TL yerine son 3 adet olarak GG sitesi üzerinden 3500 TL ye satılmaktadır. Ben 1 adet aldım, eve teslimatı bekliyorum.

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vestel-ikili-beyaz-esya-ceyiz-seti-351905588

Not: Lütfen anti Vestel yorumlarına girmeyelim, para kolay kazanılmıyor.
D
6 yıl
TT PRİME AYRICALIKLAR DÜNYASI (ANA KONU)
Size özel yurt içi ve yurt dışı ayrıcalıklarından özel MH'ne, alışveriş avantajlarından en gözde restoranlar ile seyahat ayrıcalıklarına kadar hayatınıza renk katacak birçok ayrıcalık TT Prime dünyasında sizi bekliyor. Siz de bu ayrıcalıklarla dolu dünyaya adım atabilirsiniz. Tek yapmanız gereken TT grup mağazalarına gelmek ve Türk Telekom Prime Tarifelerinden birine geçmek.

Peki, Prime Mobil Dünyasında Neler Var?

1-AVANTAJLAR: Alışveriş avantajlarından, gözde restoranlarda indirimlere, eğlenceden, yurtdışı hizmetlerine ve daha bir çok alanda TT Prime’ın avantajlarıyla kat kat hayatı yaşayın!
2-SEYAHAT AYRICALIKLARI: VIP Havalimanı transfer hizmeti, araç kiralama indirimi ve size özel çeşitli ulaşım ve seyahat avantajlarının yer aldığı TT Prime’la seyahat ayrıcalıklarının tadını çıkarın!
3-HİZMETLER: Size özel 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri ve tüm teknik ihtiyaçlarınız için ayağınıza gelen Özel Hizmet Ekibi, TT Prime’ın ayrıcalıklarla dopdolu dünyasında sizleri bekliyor!

TT PRİME DÜNYASI MOBİL TARİFELERİ

1-PRİME'LA TANIŞ 10GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 10GB NET 39 TLhttp://www.turktelekomprime.com/tarifeler/Primela-Tanis-10GB
2-EFSANE PRİME 20GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 20GB NET 45 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/efsane-prime-20gb-tarifesi
3-PRİME EKSPER 10GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 10GB NET 45 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-10gb-tarifesi
4-PRİME EKSPER AŞMAYAN 10GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 10GB NET 50 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-asmayan-10gb-tarifesi
5-PRİME EKSPER 15GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 15GB NET 59 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-15gb-tarifesi
6-PRİME EKSPER 20GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 20GB NET 69 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-20gb-tarifesi
7-PRİME EKSPER 25GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 25GB NET 79 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-25gb-tarifesi
8-PRİME EKSTRA 10GB TARİFESİ: HY 2000 DK, ŞEBEKE İÇİ EV/İŞ/SABİT SINIRSIZ DK, SINIRSIZ SMS 10GB NET 55 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-ekstra-10gb-tarifesi
9-PRİME EKSTRA 15GB TARİFESİ: HY 2000 DK, ŞEBEKE İÇİ EV/İŞ/SABİT SINIRSIZ DK, SINIRSIZ SMS 15GB NET 69 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-ekstra-15gb-tarifesi
10-PRİME EKSTRA 20GB TARİFESİ: HY 2000 DK, ŞEBEKE İÇİ EV/İŞ/SABİT SINIRSIZ DK, SINIRSIZ SMS 20GB NET 79 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-ekstra-20gb-tarifesi
11-PRİME EKSTRA 25GB TARİFESİ: HY 2000 DK, ŞEBEKE İÇİ EV/İŞ/SABİT SINIRSIZ DK, SINIRSIZ SMS 25GB NET 89 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-ekstra-25gb-tarifesi
12-TİVİBULU PRİME TARİFESİ: 1500 DK/SMS 10GB NET 59 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/TivibuluPrimeTarifesi
13-PRİME YENI EKSPER 10GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 10GB NET 54 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-yeni-eksper-10gb-tarifesi
14-PRİME EKSPER 12GB TARİFESİ: 1000 DK/SMS 12GB NET 59 TL
http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-12gb-tarifesi

TT PRİME MOBİL DÜNYASI TARİFELERİni daha da anlamlı hale getiren kampanyalar ile cihaz teklifleri de mevcut.

Kampanyalara ve cihazlara özel Linkler:
http://www.turktelekomprime.com/kampanyalar
http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar#tab1
http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar#tab2
http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar#tab3
http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar#tab4
http://www.turktelekomprime.com/cihazlar
Yurtdışı: http://www.turktelekomprime.com/yurtdisi

TT PRİME BUSİNESS TARİFELERİ/AYRICALIKLARI:
http://www.turktelekomprime.com/prime-business

Son Söz: Türk Telekom'un en rağbet gören tarife grubu olan PRİME TARİFELERİni can alıcı açıklamalar/linkler eşliğinde sunmaya gayret ettim. Sadece konu/mj skoru peşinde koşan, yarım yamalak konular açan ve bir daha kendi açtığı konuya uğramayanlar yüzünden aynı konu bile olsa detaylı ve linkli konuların silinmesine sebep olan şahıslara prim vermemek için bu kapsamlı konuyu açıyorum. Yararlı olması ümidiyle..
D
7 yıl
MEB Müdür Yard./Yöneticilik Mülakat Puanınız?
Bu sene müdür yardımcılığı/yöneticilik sınavları ek-1 listesi sonrasında mülakata bağlanarak iller bazında yapıldı. An itibarıyla herkes notunu biliyor. İddialar çok; yok torpildi, yok sendikaydı, yok listelerdi (noter tasdikli vs.), yok sorular dengesizdi/adaletsizdi hatta sorular verildi filan... Kendi adıma söyleyeyim; torpildi, soru verilmesiydi, kolay sorulardı gibi durumlarım olmadı. 11 gün dışarı çıkmadan ve her gün 11 saat çalıştıktan sonra 1500 sayfayı yutmuş şekilde sınava girdim. 60 ve üzeri not alanların kazanmış sayılarak 20 okul tercih edeceği sınavdan 75 puan aldım. Kendimi denemek istemiştim ama bana göre 7-8 puan fazla almalıydım. Yöneticilik hırsım filan da yok, sürecin zevkini çıkarıp tercih edicem ama evime yakınlık önem arz ettiğinden kazansam da göreve başlamayabilirim. Peki, forumdaşlarımdan kimler kaç puan aldı? Yaşadıklarınız ve paylaşmak istedikleriniz neler?

Not: Mülakat puanlarıyla ek-1 puanlarının ortalaması alındıktan sonra 20 okul tercihi için esas puanlar ortaya çıkacak ve ilan edilecektir.
D
7 yıl
MEB MÜDÜR YARD./YÖNETİCİLİK MÜLAKAT PUANINIZ?
Bu sene müdür yardımcılığı/yöneticilik sınavları Ek-1 listesi sonrasında mülakata bağlanarak iller bazında yapıldı. An itibarıyla herkes notunu biliyor. İddialar çok; yok torpildi, yok sendikaydı, yok listelerdi (noter tasdikli vs.), yok sorular dengesizdi/adaletsizdi hatta sorular verildi filan... Kendi adıma söyleyeyim; torpildi, soru verilmesiydi, kolay sorulardı gibi durumlarım olmadı. 11 gün dışarı çıkmadan ve her gün 11 saat çalıştıktan sonra 1500 sayfayı yutmuş şekilde sınava girdim. 60 ve üzeri not alanların kazanmış sayılarak 20 okul tercih edeceği sınavdan 75 puan aldım. Kendimi denemek istemiştim ama bana göre 7-8 puan fazla almalıydım. Yöneticilik hırsım filan da yok, sürecin zevkini çıkarıp tercih edicem ama evime yakınlık önem arz ettiğinden kazansam da göreve başlamayabilirim. Peki, forumdaşlarımdan kimler kaç puan aldı? Yaşadıklarınız ve paylaşmak istedikleriniz neler?

Not: Mülakat puanlarıyla ek-1 puanlarının ortalaması alındıktan sonra 20 okul tercihi için esas puanlar ortaya çıkacak ve ilan edilecektir.
D
9 yıl
MOBİL OPERATÖRLERE KAFA TUTMAK MÜMKÜN MÜ?
Hangi operatör olursa olsun mevcut müşterilerine yönelik kampanya yapmıyor ve onları üvey evlat yerine koyuyor. Peki, bizler buna dur diyebilir miyiz? Bir yere kadar evet. Burada tamamen iyi niyetli olarak forumdaşlara kendi uyguladığım sistemi anlatmak istiyorum. (Katılırsınız katılmazsınız ayrı konu ama iyi niyet çerçevesinen lütfen uzaklaşmayalım.)

Öğretmenim, 3 yıl önce operatörlerin tutarsızlıklarına isyan ederek kafa yormaya başladım. Avea faturalı hattım vardı, bir de Vodafone faturasız hat aldım. Kombo yapmak adına özellikle internet yönünden elimin rahat olması için ayrıca Turkcell data hat aldım. İnternet,dk ve sms alışkanlıklarımı 3 ay kadar test edip gerçek ihtiyaçlarımı belirledim.

Bundan sonra kampanyaları kovalamaya başladım. Hatları gerektikçe/kampanya oldukça birbirine taşımak çok önemli. 3 hat çok, vergi vs diyorsanız vergiden muaf olmak için tümünü yılda en az 1 kez taşıyacaksınız. Hattın biri kesinlikle faturasızda olacak,diğeri faturalıda ve taahhütlü olabilir ama 3. de faturalıdaysa ya taahhüt vermeyeceksiniz ya da 3. hattı faturalı/faturasız olacak şekilde dolaştıracaksınız.

İnterneti data üzerinden halledeceksiniz, dk ağırlığınız varsa bunu diğer 2 hatta paylaştırcaksınız. Diğer hatlarda da internet alabiliyorsanız sms ye fazla ihtiyacınız olmayacak. Benim gibi kamulu olabiliyorsanız veya referans bulabiliyorsanız bu hatlara yöneleceksiniz. Uygun kampanya olduğunda taahhütlü hattınız bile olsa o hattı son ay taşımaktan çekinmeyeceksiniz. Çünkü taahhüdü tamamladığınızda zaten size yüksek fiyata tanımlayacaklar, son ayın son 5-6 gününde başvurursanız sıkıntı yaşamazsınız. 1-2 günle taahhüt bozsanız bile bu size 5-10 TL den fazla ek ücret olarak yansımayacaktır.

3 hattım için birebir örnek vereyim: Öğretmen olduğumdan hattın birini tamamen veliler için düşündüm. Az dk az sms az net iş görür hesabı ve faturasız paketler arası gitgeller de yaparak ortalama şöyle oluşturdum: 400-500 dk 500-1000sms 1gb: 17 TL Yaz tatillerinde bunun dk ve sms azaltarak veya sadece 250 dk ya düşürerek: 12 TL ye kullandığım ya da 3 ay hiç yükleme yapmadan sıfır TL de tuttuğum zamanlar oldu.

2. hattım için taahhüt verdim ama bozma durumunu göz önüne alarak bana uymadıysa/yetmediyse ilk ay müşteri hizmetleriyle ısrarla muhatap oldum. Sonuç alamadığım durumlarda çekinmeden rakip operatöre taşıdım. Bu işlemi ilk ayın 24. günü yaptığım için hiç bir taahhüt bozmada 10 TL den fazla ek ödemedim ve taşımadaki 5-6 günde haklarımı sonuna kadar kullandım. Duruma göre 1000-1500 dk 500-1000 sms 500 mb net:25 TL yi geçmeden kullandım. Gün geldi sms olmadı net 1 gb oldu ama ücret 25 TL yi geçmedi.

3. data hattımı mümkün olduğunca faturasızda ve hoşgeldin kampanyalarında tuttum. Sadece aylık değil 3 aylık paketler aldım, kamudan yararlandım, kamu indirimi aldım. Yeri geldi taahhüt verdim ama taahhütte kampanyaların alt/üst geçişleri olmasına dikkat ettim. Okuldaki ve özel işlerimdeki yoğunluğa göre 5 gb den sınırsız 15 gb ye kadar kullanımlarım oldu. Hoşgeldin kampanyalarında hatta Turkcell de aylık 5 gb yi 15-18 TL ye 3 aylık 10 gb yi 35-38 TL ye, 3 aylık 15 gb yi 40-45 TL ye kullandım. 6 aylık/1 yıllık kontratlar verdiğimde de 5-6 gb yi 20 TL ye 8-10 gb yi 30 TL ye 15 gb (hız düşümlü sınırsızı) 40-45 TL ye kullandığım zamanlar oldu. Özellikle Avea da %50 indirim tanımlattığım geçen yılı unutamam. 3 hattım da ilk kez Avea da buluştu, 500 dk 500 sms 1 gb yi 17 TL ye 1000 dk 1000 sms 2 gb yi 20 TL ye 15 gb (hız düşümlü sınırsız) 38 TL ye kullandım. O hesaba göre toplamda 1500 dk 1500 sms 18 gb yi (hız düşümlü sınırsız) 75 TL ye kullandım. Sonra istediğim indirimler verilmeyince 3 hattımı her opertöre kardeş payı yaptım.

Şimdi 3 hattım 3 farklı operatörde bulunuyor. Son 3 ayda tatil olduğundan faturasıza yükleme yapmadım, neti 5 gb ye alt pakete düşürdüm, taahhütlü olan ise aynen kaldı. Masrafım da 45 TL altına indi.

Eylül başındaki kampanyaları bekliyorum. İndirimler için 3 operatöre de yazdım, arıyorlar ama net karar vermedim. Belki hepsini tek operatöre toplarım ve tümden indirim talep ederim. Bu arada aslen benim üzerime olan ama anne/babamın kullandığı 2 hattı da duruma göre bu kombolara ekleyip indirim pazarlığı konusu yapıyorum. Emin olun etkili oluyor.

Toplamda 5 hattım var ve çalışan memurum. 3 yılda operatörlerin şifrelerini az çok çözdüm, hangi dönemlerde indirim olduğunu, indirim sınırlarını, hangi tarifeye taahhüt verilip verilmeyeceğini az çok yaşayarak öğrendim. Şimdi de buraya yazdım. İnşallah bunları forumdaşlarla paylaştığım için pişman olmam.
D
9 yıl
4GB TABLETTEN İNTERNET KAMPANYASI (İLK 3 AY BEDAVA)
Bireysel data hattınız varsa, 3g li tabletiniz veya çift hatlı akıllı telefonunuz varsa; Avea nın hat taşıma teklifinden yararlanabilirsiniz. Buna göre 12 ay taahhüt verirseniz, 4gb kotalı ve aşımsız internete ilk 3 ay ücretsiz, kalan 9 ayda ise her ay için 19 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Bu durumda 4gb internet aylık 15 TL ye gelmiş oluyor. (İlk 3 ay bedava olduğu için)

*4gb net kotanız dolduğunda, herşey dahil 25 TL ye 5gb ek internet paketi tanımlatabilirsiniz. Bunun için EK 5GB yazıp 5555 e göndermeniz yeterlidir.

** 4gb aşımsız olduğu ve 19 TL dışında ücret yansımayacağı için her ayda 3 defaya kadar ek 5gb internet paketi tanımlatabilirsiniz. (Yoğun kullanımlar düşünülerek bu 3 defaya kadar tanımlamaya izin verilmiş.) 4gb net yetiyorsa zaten ek paket almanıza gerek yok.

***Kampanya linkihttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Ilk3Ay4GBTablettenInternet
D
9 yıl
TT PRİME\u0027LA TANIŞ 10 GB TARİFESİ (39 TL)
Parime'la tanış 10 gb tarifesi; HY 1000 dk HY 1000 sms 10 gb net kullanım hakkı içermekte olup taahhütlü fiyatı 39TL. LİNK: http://www.turktelekomprime.com/tarifeler/Primela-Tanis-10GB

*Ayrıca ilk aya özel ek 30GB AKN'li SINIRSIZ cepten internet hakkı tanımlanacak olup tarifede kalınan süre boyunca, her fatura döneminde yurtdışındayken 60 dakika aranma hediye edilecektir.

**Üstelik bu tarifeye gelen müşterilerilere Tivibu Go Süper Paket, Türk Telekom Müzik Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri, Prime Ayrıcalık kampanyası ile 24 ay boyunca ücretsizdir. (PRIME AYRICALIK ----5555'e SMS)

***Tarifenin TAAHHÜTSÜZ aylık ücreti, numara taşıma ve yeni hat tesisi ile tarifeye gelen müşteriler için 49 TL'dir. Tarifeye yeni gelen veya faturasızdan faturalıya geçen müşteriler; kayıt tarihlerinden itibaren SMS ya da Prime Müşteri Hizmetleri (444 5 375) aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunmaları durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Prime'la Tanış 10GB Tarifesi’nden ayda sadece 39 TL’ye yararlanabileceklerdir.

****Ayrıca, bu tarifedeki müşteriler, aylık tarife ücretine ek sadece 3 TL ödeyerek tarifelerindeki cepten internetlerini ilgili fatura dönemi sonuna kadar durdurabilmektedirler. (PRIME DURDUR --- 5555 SSMS) İnterneti durdur servisini iptal etmek için ise IPTAL PRIME DURDUR --- 5555 SMS

*****Tarife kapsamında kalan dakikalarınız için SES --- 5555'e tarife kapsamında kalan sms hakkınız için SMS --- 5555'e tarife kapsamında kalan internet kullanım hakkınız için INTERNET --- 5555'e SMS gönderebilirsiniz.
D
9 yıl
12 AY TAAHHÜTLÜ TABLETTEN/BİLGİSAYARDAN İNTERNET PAKETLERİ
Turkcell de kontratınız bittiyse/vınn-jet-vodem varsa/3gli tabletiniz varsa numara taşımaya da açık olan kampanyadan faydalanabilirsiniz.

1gb 19.90 TL, 6gb 29.90 TL, 10gb 39.90 TL, 15gb (sonrası 128 kbps ile sınısız) 59.90 TL. 1-6-10 gb paketlerde aşım bulunmuyor. 15 gb de ise ücret yansıtılmadan kullanım devam ediyor.

Linki:https://m.turkcell.com.tr/internet/tabletten-internet/faturali-hat

Not: Linke tıklayınca en üstteki KONTRATLI BİLGİSAYARDAN/TABLETTEN İNTERNET PAKETLERİni açınız. 1-6-10-15 gb internetten hangisini tercih ederseniz sarı oka tıklayarak detaylarını inceleyebilirsiniz.

Faydalanmak isteyen arkadaşlara haber vermiş olayım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.