P

Yüzbaşı
15 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Hotbird Şifreli Kanal ve Sİnyal Sorunu
MErhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır hotbirdden daha önce redline 4000 hd ile izlediğim şifreli kanallar artık açılmamaya başladı. Emu, kanal listesi vs güncellemesini yaptım bana mısın demiyor. Redline'ı olan arkadaşlarla da konuştum onlar da aynı dertten muzdarip.

Bu kanallar hotbirdden kalktı mı yoksa geçici bir sorun mudur acaba?

Açılmayan kanallarda sinyal sorunu yok fakat kalite düzeyi sıfırda ve sağlayıcı görünmüyor. Acaba çanağı astraya mı çevirmeliyim?
P
9 yıl
Samsung 40h6500+astra server
Merhabalar,

Tv olarak samsung 40h6500 aldım, uydu antenimi astraya çevirip server alarak yayınları izlemek istiyorum. Bildiğiniz gibi tvde dahili uydu alıcı var. Herhangi bir ek aparat olmadan server'a tv ile bağlanabilir miyim?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
P
10 yıl
SİLİNEBİLİR
Sende mi default setup ve benzin ile yaptın? Öyleyse alien ozan diye değiştir nickini

Debriyaja zaten gerek yok ki hi-tech yarış arabalarında. Debriyajı söküp hediye edebilirim
P
13 yıl
G27 + rFACTOR = HÜSRAN
Merhaba arkadaşlar. Yeni direksiyonum bu gün elime geçti. Büyük bir hevesle rfactorü kurdum. Fakat rfactor'ün controller settings'inde G27 yok. FFB aynı momo racing force'deki gibi -100 olarak ayarlamanız gerekiyor. ve resmen direksiyon beton gibi. Fakat g27nin kutusundan gelen rFactor cd'sinde (demo) g27 desteği var... Herhangi bir patch de bulamadım. Led olayını hallettim addon ile ama FFB canımı sıktı
P
13 yıl
1000 TL\u0027ye CPU+anakart+ekran kartı+RAM
Merhaba arkadaşlar,

İmzamdaki istemimi güncellemeye karar verdim. Başlıktan da anlaşılacağı gibi 1000 TL'ye işlemci+anakart++ekran kartı+ram tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Forum sayfalarca, bütün marka ve modeller uçuşuyor kafamda bir yere varamadım. Ama sistemi intel ve nvidia olarak düşündüm.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
P
13 yıl
bu sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi
merhaba arkadaşlar

imzamdaki sistemi uzun zamandır kullanıyorum, geçenlerde ram takviyesi yaptım... şimdi de ekran kartını yenlemek istiyorum.

sizde ekran kartını mı yenilemeliyim yoksa tümden sistemi mi değiştirmeliyim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
P
13 yıl
İstanbul Ord. Grp. K. Mayın Grup K. Umuryeri-Beykoz- İSTANBUL
Merhaba arkadaşlar,

Usta birliğim Beykoz/İstanbul - MAyıncı olarak çıktı. Burasıyla ilgili hiç bilgi bulamadım. Eğer askerliğini daha önce burada yapanlar varsa ve bilgi verirlerse çok sevinirim.

Hepimize hayırlı teskereler...
P
14 yıl
sürekli kullanılan ilaçlar???
Merhaba arkadaşlar,

Aralıkta ben de askerim hayırlısıyla... Ylanız merak ettiğim bir konu var. Yaklaşık 6-7 yıldır devamlı ilaç kullanıyorum (antidepresanlar+yeşil reçete). Ben 2002 yılında muayene olmuştum o zaman bu rahatsızlığım yoktu. Şimdi bu rahatsızlığımı ne zaman söylemem gerekiyor. Sarı zarfı alıp sınav merkezinde mi söyleyeceğim yoksa gittiğim birlikte mi? Ayrıca rapor vs. gerekir mi??
P
14 yıl
FSX language.dll
merhaba arkadaşlar,

ana konuya açtım ama kimse yardım etmedi bir de buraya yazayım diyorum...

FSX'i edindim fakat rusça çıktı...tekrar mı edinmeliyim programı...bunu ingilizceye nasıl çevirebilirim?

language.dll dosyasını benle paylaşabilecek olan var mı acaba??? (belki language.dll dosyasını replace edince düzelir?

teşekkürler
P
15 yıl
500 gb samsung sata2\u0027yi everest ide görüyor
merhaba arkadaşlar...bir kaç gün önce 500 gb samsung sta 2 hdd aldım...

dün makinaya format atıp 200 gb sata2 hddmi işletim sistemi için 500 gb sata 2 hdd mi ise depolama olacak şekilde kurdum...işletim sistemim win 7 x64 ultimate...sata/ahci controller chipset vs driverları hepsi kurulu...biostan da ahci modu enable yaptım...fakat everest ultimate editionu açtığım zaman 500 gblık hddyi ide olarak görüyor...birinci hdd'de bir problem yok onu sata2 olarak görüyor...bunu düzeltmek için napmalıyım... anakartın başka bir portuna mı takayım...bildiğim kadarıyla satalarda herhangi bir juper ayarı da gerekmiyor...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

şimdi aklıma geldi 200 gb olan hdd 7200 rpm 8 mb, 500 gb olan hdd ise 7200 rpm 16mb ön bellekli....bir problem olur mu??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.