T

Çavuş
12 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Superonline HG255s modem sorunu
Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık 3 aydır 15 mbit fiber internete geçtim. Oğlum Eba için ben de işim gereği evden çalışıyorum wi-fi bağlantısı ile bağlıyız ancak bağlantının sürekli gidip geliyor. Superonline'ı birkaç kere aradım ancak yeniden yapılandırıyoruz diyorlar ancak sorun düzelmiyor bir türlü.

Bugün modem arayüzüne girdim şu şekilde log kayıtları var. Çok da anlamıyorum ama bir sıkıntı ovar sanki. Bununla ilgili ne yapabilirim. Destek olabilecek biri var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
T
5 yıl
Elektrik tüketimleri hakkında.
Merhaba.

Normalde 4 kişilik bir aileyiz. Ancak eşim ve çocuklarım 1 aydır tatilde olduğundan dolayı evde yalnızım. Sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 de eve geliyorum. Elektrik faturası geldi 97 tl. Evde olmadığım halde çok yüksek gelince konuyu araştırmaya başladım.
Tarifem şu anda gece gündüz eşit.
Birim fiyat 0.30927771 tl
El.da.bed 0.18232556 tl + vergiler

Gündüz evde sadece buzdolabı çalışıyor. Sabah evden çıkarken elektrik saatini ölçtüm.7 de. Akşam 7.30 da geldiğimde tekrar ölçtüm. Gündüz fark 1.056 kw. Puant fark 0.403 kw.
Yani buzdolabım(11 yıllık Arçelik) 12 saatte 1.459 kw enerji tüketmiş. Güne vurduğunda neredeyse 3 kw denk geliyor.
İnternetten yeni nesil buzdolabı tüketimlerine baktım. A++ günde sadece 0.5 kw harcıyor. B sınıfı ise benimkinin yarısı kadar.
Sonuç olarak gelen faturanın 50 tlsi buzdolabı imiş. Çok yüksek buluyorum.
Dün akşam da masaüstü Bilgisayarımı gece açık bıraktım 10 saat boyunca buzdolabı hariç başka hiçbir enstrüman açık değildi modem hariç o da 1.4 kw yakmış. Bu veri bir bilgisayar için normal midir. Nolcak bu elektriğin hali??
T
5 yıl
Herkes e-ticaret yapmamalı. Kuralları olmalı. Yaptırımları olmalı
Merhaba. 24 temmuzu 25 temmuza bağlayan gece Vatan Bilgisayardan 50pus7303 tv satın aldım. Bugün 27 temmuz ve halen ürün kargoya dahi verilmedi. Satın alırken 2 gün içinde teslim bilgisi var iken bugün 3. Güne girdik ve kargoya bile verilmemesi çok garip. Dün sabah firmayı aradım. Ürün hazır kargonun almadı bekleniyor dendi. Aradan 1 koca gün geçti. Bugün cumartesi Müşteri hizmetlerini aradım mesai dışı diye ulaşıp bilgi de alamıyorsunuz. Haftasonu müşteri hizmetleri olmaması ne demek bir kere. Call center dediğiniz 7/24 çalışır.
E-ticaret için ayrı bir kurul olmalı. Bunun kuralları olmalı. İnternet alışverişlerinde tüketici her daim firmaya ulaşabilmeli. Taahhüt ettikleri teslim sürelerine uyamayanların cezai yaptırımları olmalı.
Herhangi bir sorunda tüketici hakem heyeti kişi bazında sorun çözüyor ama kişisel mağduriyeti çözmek diğer müşterilerin mağduriyetini çözmüyor.
T
11 yıl
2,5 hdd destekli medya oynatici tavsiyesi
merhaba arksdaslar. elimde olan popcorn a110 siyah ekran sorunundan gina geldi. o yuzden mefia playerimi degistirecegim.
icine 2.5 hdd takilabilen bir media player olmali. cihaz kabloyla internete ve aga baglanabilmeli. wifi olmasina gerek yok.
butce 200 tl civaridir. tavsiyelerinizi bekliyorum.
T
16 yıl
web sitesi indirme hakkında..
merhaba.. Bir web sitesinin sadece belli linklerini indirmek istiyorum. Örnek olarak aşağıda vereceğim şekildeki linkleri sadece indirmesini nasıl ve hangi programla sağlayabilirim.



http://www..........gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7162&sayfa=0

http://www..........gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7350&sayfa=999

işte bu üstteki iki link arasındaki sayfaları indirsin istiyorum..
T
16 yıl
hangi köşe yazarlarını takip ediyorsunuz?
merhaba..

Hangi köşe yazarlarını takip ediyorsunuz?
T
16 yıl
Skandal!! Türk Telekomun yetersizliği 4 mbit alamıyorum.
merhaba..

Yeni evliyim ve kampanyadan 4 mb sınırsız internet başvurusu yaptım ama İstanbulun göbeği olan Ataşehir'de 4mbit bağlantıyı Türk Telekom sağlayamıyor. Santrallerin eski olmasından kaynaklı 4 mb bağlantım şu an yok. Türk Telekomun altyapıyı hazırlayıp ondan sonra hız arttırım çalışmalarına gitmesi gerekir. Bize 32 mbit vdsl vereceğiz diyorlar sonra bizi heveslendiriyorlar ama evimin bulunduğu yerde alabileceğim maksimum hız 1 mbit. Bu skandal değil de nedir?
T
17 yıl
istanbul anadolu yakasında hızı ARTMAYANLAR da bıraya...
acıbademdeyim.. hala 256 yım?
T
17 yıl
disket sürücü olmadan raid yapabilirmiyim?
Disket sürücüm yok.. Raid yapabilir miyim...? Diğer bütün alet edevat yerinde sadece tek eksiğim disket ssürücü.. Yardımlarınız lütfen.
T
18 yıl
biri beni THEMIDIA dan kurtarsın..
Arkadaşlar bu programı nasıl kurduysam nerden geldiyse bilmiyorum artık ama biri beni kurtarsın.. Hangi programı açarsam açayım önce bu themidia açılıyor sonra program ama çoğu zaman açılırken bilgisayarı restart ettiriyor..

Bilgisayarın ıcığını cıcığını aradım ama bulamadım bu programın yerini.. Silemiyorum o yüzden.. Nasıl kurtulacağım ben..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.