S

Yarbay
16 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
214 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Eczaneler maske dağıtıyor.
Şifresi gelmemiş olanlar kimliğiyle eczaneye gitsin. TC kimlik numaranızı kontrol edip maske veriyorlar. 5 adet aldım az önce.
S
4 yıl
Aynı marka aynı frekans ama farklı cl?
Elimde corsair marka 8gb 2400mhz cl 14 ram var. Piyasada bendekinin cl'si 16 olanı var, 14 aradım ama bulamadım. CL16 modelle birlikte sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim elimdeki rami?
S
5 yıl
Kırmızı-Mavi takım olayı
Derecelide son 8 oyundur kırmızı takımda oynadım, eşit dağıtması gerekmiyor mu? Mavi takıma atsa sıkıntı yaşayacağım alışkanlık oldu
S
5 yıl
Yasuo Bugu
E-Q yaparken f2 basarsanız Q cooldown'a girmiyor. Şampiyonu devre dışı bırakacaklardır yakında zaten. Ama o zamana kadar şampiyonu banlamanızı tavsiye ederim.
1 kez verilmiş Q'nun 4 saniye bekleme süresi var. Özellikle oyun başında çok öne geçiriyor bu bug Yasuo'yu.
S
7 yıl
Fenerbahçe yöneticisi böyle bir maçta neden hakem odası basar?
Önder Fırat hakem odası basmaktan ceza almış. Bu yüzsüzlük nedir yahu? Fener taraftarının Pepe için kırmızı istediği pozisyonu gördüm gülünç bile değil acınası. Bugün yöneticisi çıkmış Pepe, Medel, Oğuzhan kötü niyetle çıkmış sahaya diyor. Ne yaptı abi bu adamlar, yöneticisinin aklı başında olmasını beklersin ama yok hepsi aynı kafa. Ali Koç gibi eli yüzü düzgün bir adamın Fenerbahçe başkanlığına seçilebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, bu karakter işlemiş Fenerbahçe kulübüne.

PFDK'nın verdiği cezalara gelirsek hiç şaşırtmadı beni. Eyyamı benimsemiş kurumlar bunlar. Hatta hafta sonu için Fırat Aydınus atamasının da nedeni bariz,
gerek olursa doğrayacaklar Trabzon'u alıntılarsınız.
S
7 yıl
Galatasaray\u0027da borç 2 milyar 391 milyon TL
Galatasaray Kulübü olağan Divan Kurulu toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de yapıldı.
Galatasaray Kulübü'nün toplam borcu 2 milyar 391 milyon TL olarak açıklandı.
Florya ve Riva anlaşmalarından elde edilen gelirlerle birlikte toplam alacak ise 1 milyar 598 milyon TL olarak açıklandı.
Sarı-kırmızılı kulübün toplamdaki borç-alacak farkı ise 792 milyon TL borç olarak açıklandı.



Bu Florya Riva gelirleri nasıl katkı sağlayacak hepsi birden mi ödenecek yoksa parça parça mı yararlanacak kulüp?
Bir de Riva-Florya satılsın üste para bile kalır falan deniyordu. Bu kadar değerli 2 gayrimenkulü satıp hala ciddi miktarda borçlu olmak büyük sıkıntı.
S
8 yıl
Foruma üye Corsair yetkilisi var mı?
Kısa süre önce aldığım bir güç kaynağıyla ilgili problem yaşıyorum ve danışmam gereken şeyler var. Sorunları olan üyelere yardımcı olanlar vardı diye hatırlıyorum ama nicklerini falan bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
S
8 yıl
Passolig sistemi çöktü.
Bir şey düzgün gitse şaşarım. Bilet alamıyor şu anda insanlar.
S
8 yıl
Kombineler bitmiş.
Açıklama yapıldı şimdi ne demek bu? Bütün koltuklar kombineli olarak satılmamıştır herhalde değil mi?
S
8 yıl
Maçın seyircisiz oynanması hakkında
Kararı federasyon verse de böyle bir nedenden dolayı seyircisiz oynatmak Tff'nin boyunu aşan bir karar. İçişleri Bakanlığından emir gelmiştir büyük ihtimal. Birine kıyak olsun diye olduğunu da düşünmüyorum. Devlet kendi stadyumunu korumaktan aciz olay budur. Ama bre akılsızlar madem güvenlik sorunu vardı maça 2 saat kala mı açıklanır, o kadar insanı neden yollara koydunuz, topladınız oraya? Bu insanlar şimdi stadyumdan dönerken evlerinin kapısından içeri girene kadar yine hayati tehlikeleri olacak. Hiç kafaları çalışmıyor yemin ederim ben böyle saçmalık görmedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.