C

Yarbay
14 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
178 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Turk Telekom ZTE ZXHN H168A V2.0 Lan Grubu Çalışmıyor!
Firmware sürümü TTN.18T1_210414.

Lan yalıtımı yapmak istiyorum. Lan gruplandırmayı ayarlıyorum fakat cihazlar default gruptan bir türlü çıkmıyor. Hiçbir ayar işe yaramıyor. Misafir ağını denedim onda yalıtım çalışıyor ama oda 12 saatte bir otomatik kapanıyor. Yardım edebilecek biri var mı?
C
4 yıl
2020\u0027de otoyollardaki hız sınırının artırılması konusu
Geçen yılın eylül ayında içişleri bakanı, gelecek yıl otoyollardaki hız sınırını %5-%6 artırarak %10 sollama töleransı da dahil olmak üzere ceza eşiği 140 olacak şekilde güncellemek istiyoruz demişti. Hatta o dönem ben ve benim gibi arkadaşlar töleranssız 140 töleransla 154 olsun avrupada örnekleri var demiştik. Bu konu ne oldu? Gündeme gelmiyor?
C
5 yıl
544lü numaramı devralmam için Vodafone\u0027a mı geçmem gerek?
Merhaba,

Vodafone çıkışlı 544lü numaramı 2015 senesinde babamın üstünde kalacak şekilde o zamanlar aveaydı şimdiki telekoma taşımıştık. Kendi üstüme alabilmem için tekrardan vodafone'a dönmem şart değil mi?

Telekom tarifemi zamladıkça zamladı ve bende hem babamın üstüne olan hattı kendi üstüme alma bahanesiyle hem de 50 liralık faturayı 30lara indirme düşüncesiyle arayışa girdim.

Ben devir için baz operatörde olmak şart diye biliyorum eğer öyleyse ve 30 liraya 2gb 128kbps aknli 500dk lık paket varsa geçeceğim.

Eski cepnet müşterisiydim yan çizdiklerinde telekomlu olmuştum bakalım yeniden dönebilecek miyiz.
C
5 yıl
KANSERLEME YAPMAYIN, FIRINLAMA YAPIN! (EKRAN KARTI FIRINLAMA VE İNSAN SAĞLIĞI)
Arkadaşlar merhaba,

Ekran kartını fırınlamak soğuk lehim çatlaklarını geçici olarak onardığı için durumu sıkışık arkadaşların joker hakkı olarak ceplerinde durur.

Fakat kesinlikle fırınlama yaparken kartınızı hava geçirmeyen ısıya dayanıklı bir torbaya koymalısınız.

Bu duruma dikkat etmezseniz yüksek ısıda karttan ortaya çıkan ağır metaller fırınınıza nüfuz edecektir ve o fırın ailenizi yavaş yavaş öldürecektir!

Ağır metaller her türlü zorlu hastalıkların baş nedenidir. Ayrıca ekran kartlarında zehirli maddeler de kullanılır ve bunlar da fırının içine dağılır.

Fırının kapağını açtığınız ilk an eğer o zehirli sıcak havayla yakın temas kurarsanız vay halinize.

Geçmişte bu hatayı yapıp göz kusuru yaşayan forum üyeleri oldu.

ÖNCE SAĞLIK!

Ekleme: Yöntemini faydalı bulduğum forumdaşın eski bir rehber konusu:
https://forum.donanimhaber.com/ekran-karti-firinlama-rehberi--72544673
https://forum.donanimhaber.com/ekran-karti-firinlama-rehberi--72544673
https://forum.donanimhaber.com/ekran-karti-firinlama-rehberi--72544673

< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
Redmi Airdots için görüşleriniz? Nereden almalı? Beklenmeli mi?
Arkadaşlar fiyatı beni epey cezbetti ve tam kablosuz bir kulaklık istemem de üstüne sosu oldu. Türkiyede henüz yok ve Xiaomi nin resmi çin satış kanalı haricinde tanıttıkları fiyattan(15USD) satılmıyor. Şuanda 30 dolar civarında seyrediyor fiyatı. Elbet resmi rakama inecektir, sonuçta piyasa daha doymadı diye düşünüyorum. Sizce almalı mıyım?

Benim gibi bekleyenler varsa bir konuda toplanabiliriz.
C
6 yıl
Yeni Kasa 2019 Mazda3 Tanıtıldı: Harika Tasarım, Torsiyon Rezaleti
C
6 yıl
Allah neden şeytanı öldürmüyor diyen arkadaşlar için
Siz hoşunuza gitmeyen koşullar olduğu için düzene isyan edip reddetmeye çalışıyorsunuz, görmezden geliyorsunuz. Allah bizi sınayamaz, öyle bir Allah olamaz. Ben inanmıyorum diyerek tepkinizi ortaya koyuyorsunuz. Allah neden şeytanı yarattı diyene kadar Allah bizi neden günah işleyebilecek şekilde yarattı da diyebilirsiniz. Madem günah işleyebilecek şekilde yarattı neden iyi insanlar dünyada sıkıntı görüyor, sonsuz güçte Allahın onlara apayrı bir güzellik sunması gerekmez mi de diyebilirsiniz. Yani Allaha ve kurduğu düzene muhalefet olmak isterseniz bunun sonu yok. Siz sadece Allah'ı gözünüzle görüp itiraz edemeyeceğiniz mucizelere şahitlik ettiğinizde inanacağınızı iddia ediyorsunuz. Ayrıca sürekli mükafatlandırılmak da koşullarınız arasında. Bu istediklerinizin sunulduğu geçmiş toplumlar yinede Allahı reddedip yok oldular. Kuran bu nedenle tarihi olaylara fazlaca değinir. Saksıyı kullanıp sonuç çıkaralım diye.

Yaratıcıyı yoksaysanız da onun insanlığa sunduğu 2 seçenekten birini tercih etmiş oluyorsunuz. Ya inanıp itaat edeceksin, ya da inanmayıp isyan edeceksin. Allah bir efendidir. Sizin tercihlerinize göre kendisini şekillendirmez, kuralları o koyar. Fizik kurallarının nasıl dışına çıkamıyorsanız, aynı şekilde onun diğer kurallarından da dışarı çıkamazsınız. Siz Allahı sanırım tanıyamamışsınız. Sonsuzluğun tek sahibine şart koşmaya çalışıyorsunuz. Bunların olacağını(fanatik inkarcıların varlığı) o da biliyordu evet. Ondan dolayı sizler için de onun düzeninde sonuçlar hazır

Kendinize bir iyilik yapın ve Allah tarif edildiği şekliyle nasıl bir şey düşünün. Hayal gücünüzü sonuna kadar kullanın. Ondan sonra da okuldayken öğretmene okul müdürüne, işteyken patrona, mahkemedeyken hakime saygı gösterip boyun eğerken Allaha boyun eğmemenin mantığını arayın. Buna cevap olarak "Saydıklarının hepsinin mantığı kuralı adalet düzeni var, Allahta bu yok ondan inanmıyoruz" diyecekseniz de neden size göre Allah adaletsiz onu düşünün. Düşünürken Allahın köleniz yaptığınız ananız babanız değil, yaratıcı olduğunu hatırlayın. Tabi size göre var olmadığı için sorun da yok. Peki ya varsa? Büyük patronun karşısına çıkınca onu suçlayıp kendinizi savunamayacaksınız. Yaptığınız yanlış için dövünüp duracaksınız.

Sınav bitecek, sonuçlar açıklanacak. Siz de neden böyle bir sınav olduk deyip şikayet edecek bir yer mi arayacaksınız? Her şeyin sahibi böyle bir karar almış, itiraz edeceksiniz? Bence nankörlük yapmayın. Hayatta zorluklar olduğu kadar güzellikler de var. Siz beğenmeseniz de Allah çok cömert. Sadece mesele nankörlük.

Vicdanınız nasıl rahat ediyorsa o şekilde bir karar verin. Bazısı vicdanı rahat olsun diye karar alır, bazısı da istediği olsun diye karar alıp vicdanını buna uydurur. Vicdan herkese vardır. Kimi samimi ilişkiler kurar, kimi de kandırarak hayatına devam eder. Herkesin arası iyidir. Kimi yalancıktan, kimi sahiden.
C
6 yıl
Forum tamamen olumsuz konulardan oluşmaya başladı
Tamam ülkece şartlarımız günden güne daha kötü oluyor ama insanlar buraya biraz da kafa dağıtmaya geliyor. Sürekli olumsuz olumsuz bir yerden sonra forumca sinirli mutsuz moda giriyoruz. Biraz iyi olan da bi foruma gireyim deyip şifasını buluyor.

Eski forum eski forum deyip karın ağrıtmak istemiyorum ama bu konuda geriye gittiğimizi de bilmeliyiz.

Şikayet etmeyi, eleştirmeyi bırakmak elbette yok ama dozunu da kaçırmayalım beyler.

İyi forumlar
C
6 yıl
Yemeksepeti mi çöktü?
Şuan uygulama da site de yanıt vermiyor bende
C
6 yıl
And Mehmet Çetin ne yapıyor? İşte kurduğu yeni platform!
< Resime gitmek için tıklayın >

www.steerr.com

Hakkında

Otomobil satın almak sancılı bir süreç: Tüketiciler onlara teknik veri, uzman görüşleri, ilanlar ve haberler sunan sayısız web sitesinde çok uzun zaman harcayıp sonunda kayboluyorlar.

Steerr, tipik bir otomobil satın alım sürecine dair tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor:

Güvenilir incelemeler ve teknik verilerinden oluşan bir araç veritabanını,
Kullanıcıların araç ya da yedek parçalarını alıp sattığı bir dükkan ile birleştirerek,
Otomobil dünyasından en güncel haberleri takip edebildikleri bir platform oluşturuyor.
Bu proje, otomotiv sektöründe 10 yıllık tecrübeye sahip azimli bir girişimci tarafından tasarlandı. Pek çok saygın araba dergisinde test editörü olarak çalıştıktan sonra kendi şirketini kurarak, onu Türkiye'nin bir numaralı otomobil platformu haline getirdi.

Steerr, onun binlerce takipçisiyle etkileşimi sonucu ortaya çıktı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Site içerisinde Türkçe içerik için baskılarım sürüyor :) Yerini kimsenin alamadığını bilen bir kesim olarak hepimizin üstüne düşenin kendisini bir şekilde desteklemek olduğunu düşünüyorum. Bu arada konuyu açtığımdan kendisinin haberi yok, öyle bir talebi de olmadı.

Forum üyelerinin bazılarından ricam lütfen kıskançlıkla, başarıya karşı kin kusarak karalama çabasına girmemeleri olacaktır.

Hepimize hayırlı olsun.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.